Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Czyj ten ctr ?????? Od tz ???????? :loveu::loveu::loveu::loveu:
jak tak to zazdraszczam !!!

Na szczęście nieeeeee:lol: To CTR sąsiada:lol:Erni zagryzłby maluszka:diabloti: To diabeł wcielony na kotecki malutkie:roflt:

A tak na serio, to Erni nie lubi tylko Gordonka mojego najpiękniejszegonajkochańszegoinajmądrzejszegopieskanaswiecie:diabloti:

Posted

Właśnie wróciłam z kina. Robson zagrał rewelacyjnie jak dla mnie:loveu: Szkoda tylko, że zakończenie filmu takie zaskakujace:crazyeye::-(
Info dla tych, co lubią filmy z RPattzem - jest go dużo, bardzo dużo i jeszcze więcej w tym filmie. Prawie cały czs jest Robcio:multi:. Sa sceny łóżkowe:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Właśnie wróciłam z kina. Robson zagrał rewelacyjnie jak dla mnie:loveu: Szkoda tylko, że zakończenie filmu takie zaskakujace:crazyeye::-(
Info dla tych, co lubią filmy z RPattzem - jest go dużo, bardzo dużo i jeszcze więcej w tym filmie. Prawie cały czs jest Robcio:multi:. Sa sceny łóżkowe:cool3:

To kiedy sie wybieramy:cool3:?
Zimowe zdjecia bombowe a czarne malenstwo urocze;).

Posted

[quote name='NATKA']Jak dostojny :lol:
http://i39.tinypic.com/rwnrbr.jpg

Ty się nie dziw mamie u mnie jest szczeniak pudla i mormalnie wypisz wymaluj wygląda jak ten szczeniorek czernysza tyle, że jest dużo mniejszy - swoją drogą niezły słodzik :loveu:
http://i42.tinypic.com/wjtoq9.jpg
Wszystko, co małe jest piękne:loveu:
[quote name='eria']a ja dziś idę na Alicję w Krainie Czarów, czytałam bardzo sprzeczne opinie, więc jestem ciekawa jak będzie :)
O, ja tez chcę na to iść, ale poczekam na Twoje wrażenia;-) Powiesz mi czy warto?;)
Ja celowo nie opowiedziałam treści Remember Me, bo nie byłoby ciekawie, ale dodam, że film nie należy do lekkich. jak dla mnie to ma dramatyczne zakończenie, ale ciii.... niech inni zobaczą i dopiero bedzie można pogadać;-)
[quote name='despera']Dzień dobry, wpadłam się przywitać:multi: A któż to taki piękny?? http://i39.tinypic.com/rwnrbr.jpg :loveu:Pozdrawiam:lol:
Oo, kto to się pojawił:multi: Jak miło Cię gościć.
A to jest Erni - rottek mojego byłego;-)
[quote name='Cheritka']Witam,
dawno nie pisałam, ale zawsze tu zaglądam z przyjemnością
Cieszę się, bo ja Ciebie tez podglądam:lol:
[quote name='kaho']To kiedy sie wybieramy:cool3:?
Może w przyszłym tygodniu?:hmmmm:

Posted

Doginka napisał(a):
Może w przyszłym tygodniu?:hmmmm:

Super, to zdzwaniamy sie w przyszlym tygodniu i umawiamy juz na konkretny dzien :lol:.

Posted

[quote name='weszka']Kawał ładnego psa z Erniego :) A ten mały CTR słodziak!
Wszystko, co małe to słodkie:loveu:
[quote name='NATKA']Dzień Doberek :multi:
Dobry wieczór;-)
[quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek slodka ;-)
skoro gadasz ze Roba duzooooooooo to sie wybiore hihih
ale narazie to mam urwanie glowy ze wszystkim wieć filmy to se w nocy na dvd ogladam ;-)

buziammmmmmmm!

Śłońce w tym filmie Robson jest prawie cały czas i to w cudownych zblizeniach;-)
[quote name='kaho']Super, to zdzwaniamy sie w przyszlym tygodniu i umawiamy juz na konkretny dzien :lol:.
Ok, ale nie wiem, czy na razie znajdę czas, może dopiero w środę będę wolna:lol:

A tu świeżutkie foteczki 5-cio tygodniowych szczeniaczków Gordonka:loveu:

Niestety jeszcze pozy wystawowe są baaardzo słabe:lol: