Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, no gratulacje
Koty tak mają, walczą z lustrem, u sąsiadów kotka walczy z odkurzaczem itp. Mój Atos jak kiedyś byliśmy u siostry zobaczył siebie w lustrze i chciał się bawić z odbiciem, nawet zaniósł swoją zabawkę pod lustro

Posted

[quote name='eria']patrz,a u mnie to tylko rachunki do skrzynki trafiają :D
Brawo!!!!
U mnie zazwyczaj tak samo - tylko rachunki:cool3: Ale chyba FCI jasnowidztwo uprawia i zauważyli, że łapię doła i dostałam to potwierdzenie na Interkę Gordusia:p
[quote name='rwpb']No, no gratulacje
Koty tak mają, walczą z lustrem, u sąsiadów kotka walczy z odkurzaczem itp. Mój Atos jak kiedyś byliśmy u siostry zobaczył siebie w lustrze i chciał się bawić z odbiciem, nawet zaniósł swoją zabawkę pod lustro
Gordon na lustro nie reaguje, no może podziwia trochę swoje odbicie i myśli "ach, jaki jestem piękny":evil_lol: Za to Rapcio jak patrzy w lustro, to zawsze na siebie warczy i ujada:crazyeye::evil_lol:
[quote name='weszka']Ładna kotecka :) i zła kotecka ;)
Gratuluję przesyłki!!!
Dzięki za gratki:loveu:
[quote name='kaho']a najezona wyglada niesamowicie .
Do zobaczenia jutro:bye: (dam znac jak bede juz w tramwaju:cool3:).
Ok. Czekam na sygnała;)
[quote name='niunka04']jaka śliczna kocica;)
Przybłąkała się i już została na stałe:p
[quote name='QQk']Bry!
http://i45.tinypic.com/2vvw9qs.jpg - ale oczy obłędne ;)
raz zielone, a raz granatowe:crazyeye::diabloti:
[quote name='NATKA']Tylko pogratulować :multi::multi::multi:
Dziękować:loveu:

Posted

ariss napisał(a):
ekstra miny ma ten kicior:diabloti:

Wreszcie doszedł do Was ten Inter:cool3::multi:

Sylwia co to za dół:mad: pozbądź się go jak najszybciej!!!!

Najgorzej jest, jak się nie ma pojęcia komu można zaufać:( Stąd ten dół. I to taki z najgorszych dołów, bo w skrytości podszeptuje najgorsze z mozliwych zachowań:roll: namawia, by sprawdzić, co jest po drugiej stronie...:cool3:
Uruwashii napisał(a):
Witamy, świetną macie galerię calej nie zdążyłem obejrzeć ale nadrobie;) dziękujemy za wklejenie fotek u nas pozdrawiamy;)

A witamy, witamy i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś trafimy w tym samym czasie do Zakopanego:evil_lol::p Może Demon nie będzie ponownie chciał zjeść moich groźnych sznupoli:evil_lol:
weszka napisał(a):
Zimowe witanko :)
Chyba taki czas na łapanie dołów bo mnie też dopadł... :( No ale jakoś damy radę, przecież!

Musimy dać, ja staram się szybko wyciągać z tej czerni.;)

wreszcie odebrałam aparat, więc jak tylko znajdę chwilkę, to porobię parę fot teraźniejszości:diabloti:;)