ariss Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wszystkie fotki widziałam i bardzo mi się podobały:cool3:a teraz kolorowych bo oczyska mi się kleją Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Doginka napisał(a):muszę z Miśką pogadać o pieskach, kotkach i motylkach:loveu::diabloti::roll: ja tam myślę, że ona już wsio wie, ale pogadać chociażby o latexie nie zaszkodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Może ja pogadam z moim synkiem bo nie pamiętam czy gadałam. :hmmmm: Quote
eria Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 obejrzalam foteczki, a co do Twojej prośby w mojej galerii - odsyłam Cię TUTAJ Quote
Cheritka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Życzę Wam i tym "biednym " sznaucerkom końca tego remonciku. bo troche mają minki smutne. Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Jutro Wam wszystkim odpowiem:pbom padnięta:razz: Ale na pocieszkę kilka fotek;) Kleopatra (KLEO) Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Zobaczcie jak Gordon olał Rapera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 te szczoszki to nieźle wyszły:eviltong: Ale co Ty robiłaś na dogo o tak późnej godzinie,albo nawet można powiedzieć wczesnej:crazyeye: Quote
eria Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 http://images33.fotosik.pl/64/be9344010b42369e.jpg znam to z własnych spacerów :cool3::shake::shake: Muszę mieć oczy dookoła głowy, bo jak nasz kolega- doberman Hektor sika, to Kreon lubi mu się pchać wtedy gdzie nie trzeba:shake: a potem śmierdziiiii :shake: i nie ma przytulania przez kilka dni aż nie wywietrzeje:shake: Quote
Doginka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 gassira napisał(a):te szczoszki to nieźle wyszły:eviltong: Ale co Ty robiłaś na dogo o tak późnej godzinie,albo nawet można powiedzieć wczesnej:crazyeye: Nie mogłam zasnąć:angryy: eria napisał(a):http://images33.fotosik.pl/64/be9344010b42369e.jpg znam to z własnych spacerów :cool3::shake::shake: Muszę mieć oczy dookoła głowy, bo jak nasz kolega- doberman Hektor sika, to Kreon lubi mu się pchać wtedy gdzie nie trzeba:shake: a potem śmierdziiiii :shake: i nie ma przytulania przez kilka dni aż nie wywietrzeje:shake: Tylko że Gordon specjalnie polazł oblać Rapera, bo w ten sposób przypomniał Rapciowi kto rządzi w tym stadzie:diabloti::diabloti::diabloti: Eria nie stać mnie już na cegiełki, bo wczoraj w Dominiki szkole była zbiórka na schronisko i ja oczywiście dałam wszystkie moje zaskórniaki, które chowałam do skarpetki, a Miśka oddała wszystkie drobniaki ze swojej skarbonki:razz: - tak robimy co rok;) i teraz od nowa muszę zbierać na pieski, a żyć trzeba i opłaty porobić trzeba i święta za pasem:multi:, a pracy brak:placz: Quote
Recommended Posts