Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
ale nas obdarowałaś i te wybałuszone ślipia na kość:loveu:

obdarowałam, bo ja lubię sprawiać ludziom prezenty:diabloti::razz:
Ale na dzisiaj koniec, bo muszę ograniczać siedzenie:placz:
Dobranocka

Posted

Ewaa napisał(a):
No Doginka,
mam Cię i już teraz mnie się nie pozbędziesz

Witam witam:diabloti: - coś my się jakoś tak nie możemy spotkać:razz:
Karolina_Nett napisał(a):
Piesie :loveu:.
A ten człowiek - drzewo, Boziu :crazyeye::shake:.
Zdrowiej szybciutko! :razz:

Już raczej zwyrodnienie zostanie mi do końca życia, jedynie przepuklinę można zaleczyć:-(

AnkaG napisał(a):
Ale te chłopaki piękniusie. :loveu:

Gordon piękniusi, a Raper cwaniusi:diabloti:

malawaszka napisał(a):
obejrzałam :loveu:

Zdrowiej kobieto!!!!!

Boli, ale ja staram się o tym nie myśleć:razz:( ja też Cię kocham:diabloti:)

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Na ciebie zawsze można liczyć w sprawie fotek:loveu: A tak w ogóle to siem witamy po przerwie:loveu:

teraz troszkę mniej foteczek wstawiam, bo u madre mojej jest remoncik i ja siedzę u niej całymi dniami:roll:

furciaczek napisał(a):
E nie moze byc tak zle z Twoja szyja skoro mozesz sie tarzac po podlodze i foty robic:eviltong::diabloti:

Swietne zdiecia:loveu:

Tarzanie po podłodze to moja specjalność:p - z dołu wychodzą fajne foty, z góry już mniej fajne:shake:

A tak w ogóle to witam Was wszystkich boleśnie , ale radośnie:multi: i zaraz zapodam troszkę foteczek

Posted

ależ ten Grodon jest przystojniak :loveu: Rapcio to taki Rapcio ciapcio przy nim :loveu::loveu::loveu:

a dla Dominiki wszystkiego co najlepsze!!!! i niech się nie zmienia bo jest świetna - na tyle na ile można to na fotach zobaczyć - ZDRÓWKO MIŚKI :drinking:

Posted

Stoooo lat, stoooo lat (no pośpiewaliśmy). Ładniutką masz córcię. :loveu: Uroda po mamusi. :lol:

A czemu piszesz, że Raperek nie jest ładny tylko Gordonek?

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ ten Grodon jest przystojniak :loveu: Rapcio to taki Rapcio ciapcio przy nim :loveu::loveu::loveu:

a dla Dominiki wszystkiego co najlepsze!!!! i niech się nie zmienia bo jest świetna - na tyle na ile można to na fotach zobaczyć - ZDRÓWKO MIŚKI :drinking:

Dominika właśnie krzyczy z łazienki DZIĘKI:diabloti: - przesiaduje tam godzinami:shake:

AnkaG napisał(a):
Stoooo lat, stoooo lat (no pośpiewaliśmy). Ładniutką masz córcię. :loveu: Uroda po mamusi. :lol:

A czemu piszesz, że Raperek nie jest ładny tylko Gordonek?

Oj bo siem zawstydam:oops:
A Raperek też jest śliczny, ale jak się go zrobi, bo on szybko zarasta i wtedy jest takim zwykłym Sznupkiem, a Gordon to pies z klasą niezależnie od zarośnięcia:loveu::loveu::loveu:

Karolina_Nett napisał(a):
Wszystkiego najlepszego! :D

Dominika znowu drze się z łazienki z podziękowaniami:p

Co ja się z Nią mam - siedzi w "kiblu" i śpiewa po niemiecku kolendę Cicha Noc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - a jak fałszuje to tylko ja w tej chwili słyszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: