ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ale nas obdarowałaś i te wybałuszone ślipia na kość:loveu: Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 gassira napisał(a):ale nas obdarowałaś i te wybałuszone ślipia na kość:loveu: obdarowałam, bo ja lubię sprawiać ludziom prezenty:diabloti::razz: Ale na dzisiaj koniec, bo muszę ograniczać siedzenie:placz: Dobranocka Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dobranocka:lol:Zdrowiej szybciutko:lol: Quote
Cheritka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No Doginka, mam Cię i już teraz mnie się nie pozbędziesz ;) Quote
Karolina_Nett Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Piesie :loveu:. A ten człowiek - drzewo, Boziu :crazyeye::shake:. Zdrowiej szybciutko! :razz: Quote
malawaszka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 obejrzałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Zdrowiej kobieto!!!!! Quote
olifka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Na ciebie zawsze można liczyć w sprawie fotek:loveu: A tak w ogóle to siem witamy po przerwie:loveu: Quote
furciaczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 E nie moze byc tak zle z Twoja szyja skoro mozesz sie tarzac po podlodze i foty robic:eviltong::diabloti: Swietne zdiecia:loveu: Quote
Doginka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ewaa napisał(a):No Doginka, mam Cię i już teraz mnie się nie pozbędziesz Witam witam:diabloti: - coś my się jakoś tak nie możemy spotkać:razz: Karolina_Nett napisał(a):Piesie :loveu:. A ten człowiek - drzewo, Boziu :crazyeye::shake:. Zdrowiej szybciutko! :razz: Już raczej zwyrodnienie zostanie mi do końca życia, jedynie przepuklinę można zaleczyć:-( AnkaG napisał(a):Ale te chłopaki piękniusie. :loveu: Gordon piękniusi, a Raper cwaniusi:diabloti: malawaszka napisał(a):obejrzałam :loveu: Zdrowiej kobieto!!!!! Boli, ale ja staram się o tym nie myśleć:razz:( ja też Cię kocham:diabloti:) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Na ciebie zawsze można liczyć w sprawie fotek:loveu: A tak w ogóle to siem witamy po przerwie:loveu: teraz troszkę mniej foteczek wstawiam, bo u madre mojej jest remoncik i ja siedzę u niej całymi dniami:roll: furciaczek napisał(a):E nie moze byc tak zle z Twoja szyja skoro mozesz sie tarzac po podlodze i foty robic:eviltong::diabloti: Swietne zdiecia:loveu: Tarzanie po podłodze to moja specjalność:p - z dołu wychodzą fajne foty, z góry już mniej fajne:shake: A tak w ogóle to witam Was wszystkich boleśnie , ale radośnie:multi: i zaraz zapodam troszkę foteczek Quote
Doginka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A tak w ogóle to 13 lat temu o 20.00 urodziła się moja Miśka:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='gassira']fotki będą...mniami..:loveu: mniami nie będą, bo robione guptakiem:shake: Quote
Doginka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 To małe diablo odwracało się tyłem:mad::angryy: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Doginka napisał(a):A tak w ogóle to 13 lat temu o 20.00 urodziła się moja Miśka:loveu::loveu::loveu: To najlepszego:loveu: Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='gassira']To najlepszego:loveu: Dziękuję I foteczek 5 na dobranoc Quote
malawaszka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ależ ten Grodon jest przystojniak :loveu: Rapcio to taki Rapcio ciapcio przy nim :loveu::loveu::loveu: a dla Dominiki wszystkiego co najlepsze!!!! i niech się nie zmienia bo jest świetna - na tyle na ile można to na fotach zobaczyć - ZDRÓWKO MIŚKI :drinking: Quote
AnkaG Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Stoooo lat, stoooo lat (no pośpiewaliśmy). Ładniutką masz córcię. :loveu: Uroda po mamusi. :lol: A czemu piszesz, że Raperek nie jest ładny tylko Gordonek? Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 malawaszka napisał(a):ależ ten Grodon jest przystojniak :loveu: Rapcio to taki Rapcio ciapcio przy nim :loveu::loveu::loveu: a dla Dominiki wszystkiego co najlepsze!!!! i niech się nie zmienia bo jest świetna - na tyle na ile można to na fotach zobaczyć - ZDRÓWKO MIŚKI :drinking: Dominika właśnie krzyczy z łazienki DZIĘKI:diabloti: - przesiaduje tam godzinami:shake: AnkaG napisał(a):Stoooo lat, stoooo lat (no pośpiewaliśmy). Ładniutką masz córcię. :loveu: Uroda po mamusi. :lol: A czemu piszesz, że Raperek nie jest ładny tylko Gordonek? Oj bo siem zawstydam:oops: A Raperek też jest śliczny, ale jak się go zrobi, bo on szybko zarasta i wtedy jest takim zwykłym Sznupkiem, a Gordon to pies z klasą niezależnie od zarośnięcia:loveu::loveu::loveu: Karolina_Nett napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :D Dominika znowu drze się z łazienki z podziękowaniami:p Co ja się z Nią mam - siedzi w "kiblu" i śpiewa po niemiecku kolendę Cicha Noc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - a jak fałszuje to tylko ja w tej chwili słyszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 oj tam fałszowanie :roll:Najważniejsze że języka się uczy:lol: Quote
Doginka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 No w sumie to masz rację:diabloti: A to DOXA:loveu: Królewicz Gordon:loveu: Książe Raper w zalotach:diabloti::loveu: Quote
ariss Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ale Gordonek śliczny-to dzisiejsze fotulce???? Czemu u was nie pada?:mad: Quote
Recommended Posts