AnkaG Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Fajowe widoczki. Pogodę to macie taką sobie. Gordonek znowu łysy. :crazyeye: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='ewka i haker']piekne widoki ale on lysy Jeszcze nie łysy, tylko podłysiały - całego zrobię dopiero 28 lipca;) [quote name='AngelsDream']Ile zdjęć! Ptaki, owady, psy - dla każdego coś dobrego! Starałam się:p [quote name='weszka']...A Gorduś wyskubany mnie zawsze rozwala, że też pod futrem czai się inny pies :D A ja powinnam wyskubać Dirki ale nie mam siły się zabrać... Jakiego psa widzisz bez futra, a jakiego w futrze?:hmmmm::diabloti: Skub Dirki, bo warto, zobaczysz jaka jakość sierści po tym zabiegu:multi::loveu: [quote name='ewka i haker']doginko gdzie bylas w gorach?? W Ustroniu, ale tylko 2 dni, bo to fotki przed i po wystawie;) [quote name='AnkaG']Fajowe widoczki. Pogodę to macie taką sobie. Gordonek znowu łysy. :crazyeye: Jeszcze nie do końca:diabloti: - Teraz to misio panda jest:diabloti::loveu::diabloti: [quote name='panienkabubu']A czemu tak nierówno wycięty? :hmmmm: Bo w niektóreych miejscach włos musi odrosnąć dłuższy, a w niektórych krótszy. I jak chcę, żeby było krócej, to rwę na końcu z 2-u tygodniowym opóźnieniem:p;) Quote
ariss Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jeszczę nie odchodzę;)narazie protestuję:diabloti: Myślimy o Stegnie bo wyczytałam w podróżach,że warto tam z psiakami jechać:razz: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 gassira napisał(a):jeszczę nie odchodzę;)narazie protestuję:diabloti: Myślimy o Stegnie bo wyczytałam w podróżach,że warto tam z psiakami jechać:razz: Super - my jedziemy 25 lipca:p Może się spotkamy. Ja tu z psimi jestem co rok;) Quote
ariss Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Doginka napisał(a):Super - my jedziemy 25 lipca:p Może się spotkamy. Ja tu z psimi jestem co rok;) a masz tam jakieś fajne kwatery???Jakby co to pisz na PW;) Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 gassira napisał(a):a masz tam jakieś fajne kwatery???Jakby co to pisz na PW;) Kwaterkę zawsze mamy u jednego faceta - WILLA DAGLEZJA - ale nie wiem czy jeszcze ma wolne miejsca:shake: Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 łapeczek napisał(a):a gdzie to jest ??? Nad morzem - pełna nazwa Stegna Gdańska;) Quote
AnkaG Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Co tooooo :crazyeye: To tak miało być czy sobie :drink1::knajpa: i dlatego tak wyszło ... :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
AngelsDream Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nie czytacie uważnie - przecież pisała wcześniej ;) Quote
eria Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 to ze wiem że tak ma być nie zmienia faktu że głupio wygląda :evil_lol: całe szczęście olbrzymów nie trzeba do łysa... Quote
AnkaG Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nie czytamy bo tu tyle stron przybywa, że nie nadążam ... Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 eria napisał(a):Gordon bardzo głupio wygląda :evil_lol: :eviltong:Kocham mojego goopecka:diabloti: AnkaG napisał(a):Co tooooo :crazyeye: To tak miało być czy sobie :drink1::knajpa: i dlatego tak wyszło ... :evilbat::evilbat::evilbat: Dokładnie - nie wiesz, ze diś mi kiciuś tupie po wczorajszym chlanku????:evil_lol: AngelsDream napisał(a):Nie czytacie uważnie - przecież pisała wcześniej ;) No, chociaż Ty czytasz uważnie:loveu::multi: Quote
ewka i haker Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 witamy jak on wyglada hahahha podziwiam ze ci sie chce Quote
AngelsDream Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja się zawsze staram czytać wszystko . :) Quote
Doginka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy jak on wyglada hahahha podziwiam ze ci sie chce Nie chcem:shake:, ale muszem:razz: AngelsDream napisał(a):Ja się zawsze staram czytać wszystko . :) To miłe:loveu: Chcecie troszkę fotek z wystawy w wawce?:razz: - są kiepskiej jakości, bo nie przykładałam się do focenia, ale coś tam zawsze widać:diabloti: Quote
Recommended Posts