Doginka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 W niedzielę fotki z Kalisza;) DOBRANOC:p Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 http://images6.fotosik.pl/212/5ae01340f156f17c.jpg czy tą linię przejścia strzyżonej szyi w trymowany grzbiet może być tak widać ? u innych tego nie zauważyłam Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/212/5ae01340f156f17c.jpg czy tą linię przejścia strzyżonej szyi w trymowany grzbiet może być tak widać ? u innych tego nie zauważyłam Ja się tak dobrze na tym nie znam:shake:Nie jestem groomerką:shake: [quote name='Helga&Ares']ale odpisowane te sznupy:crazyeye: Piękne są nie:loveu: Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no ale w sensie wystawowym ? u Twoich nie ma takich równych kresek wygląda jakby ten sznup miał ten kark przed samiutką wystawą ostrzyżony, a może powinien być na jakiś czas przed ? Quote
AnkaG Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Eee tam Rapcio jest słodszy. :lol: Pańcia Gassi takie siupy z nim robiła. Moje na takie wygłupy obcej osobie by nie pozwoliły - a Keysi z pewnościa by dziabnęła. :cool3: Przyjeżdzasz do Szczecina na wystawę? Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 eria napisał(a):no ale w sensie wystawowym ? u Twoich nie ma takich równych kresek wygląda jakby ten sznup miał ten kark przed samiutką wystawą ostrzyżony, a może powinien być na jakiś czas przed ? Ja naprawdę nie wiem, myślę jednak, że takie cięcie nie przeszkodziło w wygraniu Rasy;) AnkaG napisał(a):Eee tam Rapcio jest słodszy. :lol: Pańcia Gassi takie siupy z nim robiła. Moje na takie wygłupy obcej osobie by nie pozwoliły - a Keysi z pewnościa by dziabnęła. :cool3: Przyjeżdzasz do Szczecina na wystawę? Do Szczecina nie jadę i zastanawiam się bardzo poważnie nad zrezygnowaniem z wystaw:razz: Quote
weszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Z tego co się orientuję to chyba nigdzie nie jest napisane że nie może być tak wygolone choć mnie się bardziej podoba jak nie ma takiego widocznego przejścia i jest odrośnięte. Doginko ale fot! Zatrzęsienie ;) Quote
Recommended Posts