Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niunka04 napisał(a):
cześć wam;) a kiedy urlopik??

Chyba w tym roku urlopiku nie będzie:sad:
NATKA napisał(a):
Te czernysze są niesamowicie potężne - piękne :lol:

Czernysze piękne, duże, ale ja i tak wolę sznaucery. Chociaż J ma zamiar kupić w przyszłości czernyszka;-)

Pół nocy próbowałam wgrać foty z Tinypic i wciąż wyskakiwał mi komunikat o błędzie serwera:baddevil:

Posted

Doginka napisał(a):
Chyba w tym roku urlopiku nie będzie:sad:

Czernysze piękne, duże, ale ja i tak wolę sznaucery. Chociaż J ma zamiar kupić w przyszłości czernyszka;-)

Pół nocy próbowałam wgrać foty z Tinypic i wciąż wyskakiwał mi komunikat o błędzie serwera:baddevil:

urlopiku może i nie będzie, ale wyjście rano z kawką w piżamce na ogródek jest bezcenne:loveu:

Sznaucery są elegantsze:loveu: choć ładny czernysz robi duże wrażenie!

Posted

ariss napisał(a):
urlopiku może i nie będzie, ale wyjście rano z kawką w piżamce na ogródek jest bezcenne:loveu:

Sznaucery są elegantsze:loveu: choć ładny czernysz robi duże wrażenie!

Oj taaaaak, rano nie muszę się stroić, żeby psy siknęły:lol:
A czernysze fajne, ale ja nie będę umiała takiego ostrzyc, jak już będzie u nas:oops::shake:

Posted

Doginka napisał(a):
Oj taaaaak, rano nie muszę się stroić, żeby psy siknęły:lol:
A czernysze fajne, ale ja nie będę umiała takiego ostrzyc, jak już będzie u nas:oops::shake:

nauczysz się!!! raz wyjdzie lepiej, raz gorzej aż w końcu będzie super!

Posted

[quote name='ariss']nauczysz się!!! raz wyjdzie lepiej, raz gorzej aż w końcu będzie super!
Ale ja nie chcę czernysza:-( Ja chcę malutkiego cz-s szczeniaczka po Kamelii i Brodim:loveu:

Udało mi się wgrać resztę fot:roll:

Posted

Robota to goopota ...ponoć ...

no my mielismy leciec do Maroka ale juz nie lecimy ......mojemu TZ cofneli czerwcowy urlop bo żle sie dzieje w panstwie kopalnianym więc pozostaje nam Polska wypadowa na 3 lub 4 dni ...moze uda sie wyleciec we wrzesniu ..ale doszlam do wniosku że juz nic nie planuje z wyprzedzeniem bo zawsze sie cosik zesra że tak sie brzydko wyraże..

buziammmmmmmmmm i se odliczam juz hihih

Posted

[quote name='zuzolandia']Robota to goopota ...ponoć ...

no my mielismy leciec do Maroka ale juz nie lecimy ......mojemu TZ cofneli czerwcowy urlop bo żle sie dzieje w panstwie kopalnianym więc pozostaje nam Polska wypadowa na 3 lub 4 dni ...moze uda sie wyleciec we wrzesniu ..ale doszlam do wniosku że juz nic nie planuje z wyprzedzeniem bo zawsze sie cosik zesra że tak sie brzydko wyraże..

buziammmmmmmmmm i se odliczam juz hihih

Ja nie lubię planować. U nas wszystko się dzieje na spontan:lol:
Qrna, ale się wqrzam, bo czekałam od 21, żeby mi się chciały wgrać foty:baddevil:

Posted

[quote name='NATKA']Co za spojrzenie ...
http://i46.tinypic.com/2ztk9k2.jpg
Szlachetność w wyrazie:LOVEU:
[quote name='Korenia']http://i46.tinypic.com/2ztk9k2.jpg
Spotykacie czasem astki z uszami na wystawach? bo ja chyba żadnego nie widziałam...

Co do czernyszy - oni mają taką niepisaną zasadę, że zawsze jest wspólne zdjęcie wszystkich co brali udział w wystawie - podoba mnie się to bardzo :D
Czernysze może bardziej zgrane od sznupowatych:lol:
A przy Astach rzadko bywam, więc nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie;-)
[quote name='zuzolandia']http://i45.tinypic.com/13z3fqx.jpg

w biegu wyglada jak szczeniakowaty briard hihihi

buziam poprackowo;-)

Oj tak:loveu:Fajnie mu się włos rozwiawał na łapach;-)
[quote name='kaho']Sylwia, wrzuc (please) pare fotek Anety psinca:modla: - strasznie mnie o to molestuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Powiedz Jej, że molestowanie w Polsce jest karalne:roflt:
Zaraz wrzucę szeltiki, wedle życzenia, ale po kolei;-):
Może być gorsza jakość, bo zapodaję przez Fotosik;-)