Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
A ja i tak wolę kopiowane;-):diabloti:

Oj niee :shake: w życiu bym psu nie opitoliła uszu czy ogona, siła by mnie nie zaciągnieli :diabloti:

Erni - śliczny :loveu:

Posted

Cześć, super fotki i robale, i ptaszor, i psiska:loveu: Ja też wolę kopiowane, choć jeśli by to ode mnie zależało to nie zdecydowałabym się ciąć... Ale jakbym miała do wyboru już "zrobione" pieski, chyba wybrałabym ciachniętego;) Pozdrawiam:multi:

Posted

[quote name='Korenia']Oj niee :shake: w życiu bym psu nie opitoliła uszu czy ogona, siła by mnie nie zaciągnieli :diabloti:
A ja szybko leciałabym jak na skrzydłach, ale tylko do Pani Supronowicz, bo jak do tej pory widziałam cięte uszy, to tylko Jej cięcie mi się podoba;-)
[quote name='zuzolandia']http://i40.tinypic.com/33jpwn7.jpg

bleeee robactwoo ....ale mają świetne ornamenty na sobie ..indianskie maski
:evil_lol:

http://i39.tinypic.com/2923fyh.jpg

fujjjjjjjjjjjjjjj co za dziadostwoooooooo :angryy::angryy: ...na szczescie jesio nigdy z zadnego futrzaka nie wyciagalam takiego obżartucha :diabloti::diabloti:

doberek;-) ....fajowe miałas swieta z tego co widze :eviltong:
Straszniste potffffffory:lol:
A święta miałam najlepsze w życiu. Dawno tak nie wypoczęłam:multi:
[quote name='despera']Cześć, super fotki i robale, i ptaszor, i psiska:loveu: Ja też wolę kopiowane, choć jeśli by to ode mnie zależało to nie zdecydowałabym się ciąć... Ale jakbym miała do wyboru już "zrobione" pieski, chyba wybrałabym ciachniętego;) Pozdrawiam:multi:
Ja jak będę miała kolejnego szczylka, to tylko kopiowanego;-)

Posted

[quote name='despera']A jak to jest z wystawami, jest w końcu zakaz cięcia czy nie ma?

teoretycznie jest :cool3:
nie ma natomiast zakazu wystawiania kopiowanych psów w Polsce :evil_lol:

jak brałam Zuzola to było juz za pozno na ciachanie ucholi ..gdyby była młodsza to pewnie bym jej te klapioki skopiowała :evil_lol: