weszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Normalnie psi cyrk :) Doginko nie martw się na zapas! Leć do weta! Quote
Cheritka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 kolejka panowie http://images6.fotosik.pl/319/7f0d1cbefdc2f9b6.jpg nie przepychać się , cierpliwości :eviltong: http://images6.fotosik.pl/319/3cfeb08756815881.jpg Quote
eria Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ale te foty są cudne wszystkie!!! :loveu: Doginko,do weta, trzymamy kciuki ! ;) nie ma co gdybać. Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 eria napisał(a):ale te foty są cudne wszystkie!!! :loveu: Doginko,do weta, trzymamy kciuki ! ;) nie ma co gdybać. Do weta pojdę w poniedziałek;), ale wydaje mi się, że dziś guzek zmalał:crazyeye: Weszka staram się nie martwić, ale Gordona kocham nad życie i chyba trochę panikuję:oops::diabloti: Cheritka fajne opisy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle to mi się od wczoraj włączył narzekacz:cool3: - J zaszczepił mnie i Miśkę na pneumokoki:razz:Teraz strasznie boli mnie ręka, Miśkę też:placz::placz::placz: I chyba mam temperaturę:angryy:i nie radzę sobie z tym bólem:placz: Miśka dostała zastrzyk w lewą rękę cffffffffaniara, a ja w prawą i teraz nic nie mogę zrobić i nawet pisanie sprawia mi ból:placz::placz::angryy: Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Cheritka napisał(a):.......wpadaj do nas , ja mam też doła, Marek chory, córka w pokoju obok robi mi bałagan po moim generalnym sprzątaniu i już, ale..... ale ogólnie jest pięknie :loveu: Dzięki Ewuś za zaproszenie, ale odwiedzę Cię już po wystawach;)Zaliczymy Poznań i Kielce i kończymy sezon:p Quote
Cheritka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 .......wpadaj do nas , ja mam też doła, Marek chory, córka w pokoju obok robi mi bałagan po moim generalnym sprzątaniu i już, ale..... ale ogólnie jest pięknie :loveu: Quote
weszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To się w Kielcach też spotkamy :) Ale najpierw Poznań. Będzie dobrze - ręka przestanie boleć i Gorduś też będzie ok. Wiem że go kochasz do szaleństwa, jak my wszyscy nasze 4-łapy :) Quote
puzzle Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 3mam kcikui za niedziele! http://images6.fotosik.pl/319/e7a98cfe2ab239ab.jpg hahhahhahah co ja tak powyginalo? WYglada jakby sie miala zaraz zlozyc:evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ha ha jeden skacze a drugi tylko zwisa robi na kółku. :evil_lol: Doginko do weta i nie miej czarnych myśli. Trzymam kciuki za wszystkie znajome cztery łapy które będą w Poznaniu.:lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 myslałam, ze na pneumokoki szczepi się dzieciaczki tyko super te fotki skaczące - mogły by być ostre - babo skracaj czas to będą git! Quote
ewka i haker Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 bedzie ok;) a my sie cieszymy ze Was poznamy:multi: Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 malawaszka napisał(a):myslałam, ze na pneumokoki szczepi się dzieciaczki tyko super te fotki skaczące - mogły by być ostre - babo skracaj czas to będą git! Szczepionką PNUMO 23 szczepi się też dorosłych:p Ręka jeszcze boli, ale mniej - spuchła za to bardzo:angryy: Ja doopa jestem i nie umiem jeszcze dobrać czasu:oops::oops::oops: - zawsze sprawia mi to trudność:oops::oops::oops: :diabloti:, tym bardziej, że słońce dziwne światło dawało, bo już było koło 15, a teraz szybko się robi mrok:razz: Nie cytuję wszystkich odwiedzających, ale czytałam wszystkie posty:p - nie cytuję, bo multi dalej padniete:angryy: Ale miło mi, że ktokolwiek tu zagląda:multi::loveu: Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 My mówimy dobranoc przed naszym wielkim dniem :) Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jak się spotkasz z dziewczynami na wystawie - ariss, weszką, Ka-Vangą (?) to niech Ci pokażą jak ustawiać czas Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 malawaszka napisał(a):jak się spotkasz z dziewczynami na wystawie - ariss, weszką, Ka-Vangą (?) to niech Ci pokażą jak ustawiać czas One mają D80, a ja D90 - próbowałam ustawiać czas jak u Ewy, ale w D90 jest trochę inaczej;) - u Ewy było OK., a u mnie na tych samych ustawieniach było do doopy :diabloti: AngelsDream Dobranoc;):p Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie może być dużej róznicy - ale nie tylko czas gra rolę - jak miałas ustawione inne ISO, inną przysłonę to wiadomo, ze będzie inaczej - nie ma znaczenia, że Ty masz D90 a One D80 :shake: Quote
Justa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Doginka napisał(a):One mają D80, a ja D90 - próbowałam ustawiać czas jak u Ewy, ale w D90 jest trochę inaczej;) - u Ewy było OK., a u mnie na tych samych ustawieniach było do doopy :diabloti: Bo Ewa ma jaśniusieńki obiektyw stałoogniskowy ! Quote
malawaszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Justa napisał(a):Bo Ewa ma jaśniusieńki obiektyw stałoogniskowy ! ooo nie wiedziałam :mdleje: ostatnio wszystko przegapiam :placz: Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Justa napisał(a):Bo Ewa ma jaśniusieńki obiektyw stałoogniskowy ! Dokładnie :p Quote
Justa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Doginka napisał(a):Dokładnie :p Z tym, że każda lustrzanka działa na tej samej zasadzie. I tak jak Waszka napisała - nie ma nic do rzeczy czy masz D80, D90 czy 50-letniego Zenitha ! Ważne żebyś zrozumiała zasadę na jakiej działa aparat. Jasne, można poprzyglądac sie jak robią to inni, ustawić pdoobne parametry, ale przedewszystkim patrz w SWÓJ światłomierz ! Quote
Doginka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Haaaaaaaa:multi: Fotosik dodał nowy uploading:multi::multi::multi: Moze teraz fotki będą ostrzejsze, bo jest opcja automatycznego wyostrzania i poprawiania jakosci:multi:(przynajmniej dla kont PRO):diabloti: Quote
Recommended Posts