Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ale te foty są cudne wszystkie!!! :loveu:
Doginko,do weta, trzymamy kciuki ! ;) nie ma co gdybać.

Do weta pojdę w poniedziałek;), ale wydaje mi się, że dziś guzek zmalał:crazyeye:

Weszka staram się nie martwić, ale Gordona kocham nad życie i chyba trochę panikuję:oops::diabloti:

Cheritka fajne opisy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak w ogóle to mi się od wczoraj włączył narzekacz:cool3: - J zaszczepił mnie i Miśkę na pneumokoki:razz:Teraz strasznie boli mnie ręka, Miśkę też:placz::placz::placz: I chyba mam temperaturę:angryy:i nie radzę sobie z tym bólem:placz:
Miśka dostała zastrzyk w lewą rękę cffffffffaniara, a ja w prawą i teraz nic nie mogę zrobić i nawet pisanie sprawia mi ból:placz::placz::angryy:

Posted

Cheritka napisał(a):
.......wpadaj do nas ,
ja mam też doła, Marek chory,
córka w pokoju obok robi mi bałagan po moim generalnym sprzątaniu i już,
ale.....
ale ogólnie jest pięknie :loveu:

Dzięki Ewuś za zaproszenie, ale odwiedzę Cię już po wystawach;)Zaliczymy Poznań i Kielce i kończymy sezon:p

Posted

To się w Kielcach też spotkamy :) Ale najpierw Poznań.
Będzie dobrze - ręka przestanie boleć i Gorduś też będzie ok. Wiem że go kochasz do szaleństwa, jak my wszyscy nasze 4-łapy :)

Posted

Ha ha jeden skacze a drugi tylko zwisa robi na kółku. :evil_lol:
Doginko do weta i nie miej czarnych myśli.
Trzymam kciuki za wszystkie znajome cztery łapy które będą w Poznaniu.:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
myslałam, ze na pneumokoki szczepi się dzieciaczki tyko

super te fotki skaczące - mogły by być ostre - babo skracaj czas to będą git!

Szczepionką PNUMO 23 szczepi się też dorosłych:p
Ręka jeszcze boli, ale mniej - spuchła za to bardzo:angryy:

Ja doopa jestem i nie umiem jeszcze dobrać czasu:oops::oops::oops: - zawsze sprawia mi to trudność:oops::oops::oops: :diabloti:, tym bardziej, że słońce dziwne światło dawało, bo już było koło 15, a teraz szybko się robi mrok:razz:

Nie cytuję wszystkich odwiedzających, ale czytałam wszystkie posty:p - nie cytuję, bo multi dalej padniete:angryy:
Ale miło mi, że ktokolwiek tu zagląda:multi::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak się spotkasz z dziewczynami na wystawie - ariss, weszką, Ka-Vangą (?) to niech Ci pokażą jak ustawiać czas

One mają D80, a ja D90 - próbowałam ustawiać czas jak u Ewy, ale w D90 jest trochę inaczej;) - u Ewy było OK., a u mnie na tych samych ustawieniach było do doopy :diabloti:

AngelsDream Dobranoc;):p

Posted

nie może być dużej róznicy - ale nie tylko czas gra rolę - jak miałas ustawione inne ISO, inną przysłonę to wiadomo, ze będzie inaczej - nie ma znaczenia, że Ty masz D90 a One D80 :shake:

Posted

Doginka napisał(a):
One mają D80, a ja D90 - próbowałam ustawiać czas jak u Ewy, ale w D90 jest trochę inaczej;) - u Ewy było OK., a u mnie na tych samych ustawieniach było do doopy :diabloti:

Bo Ewa ma jaśniusieńki obiektyw stałoogniskowy !

Posted

Doginka napisał(a):
Dokładnie :p

Z tym, że każda lustrzanka działa na tej samej zasadzie.
I tak jak Waszka napisała - nie ma nic do rzeczy czy masz D80, D90 czy 50-letniego Zenitha !
Ważne żebyś zrozumiała zasadę na jakiej działa aparat.
Jasne, można poprzyglądac sie jak robią to inni, ustawić pdoobne parametry, ale przedewszystkim patrz w SWÓJ światłomierz !

Posted

Haaaaaaaa:multi: Fotosik dodał nowy uploading:multi::multi::multi: Moze teraz fotki będą ostrzejsze, bo jest opcja automatycznego wyostrzania i poprawiania jakosci:multi:(przynajmniej dla kont PRO):diabloti: