sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 każdy ma jakieś manie, normalka (oprócz mnie oczywiście :razz:)... ale ja się w tym przypadku na współchorowanie nie zgodziłam... :shake: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 i to mówi właścicielka prawie 3 psów, 5 kotów i grześka???? :crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no dobra, żartowałam, należysz do wąskiej grupy bezmaniowców :evil_lol: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):i to mówi właścicielka prawie 3 psów, 5 kotów i grześka???? :crazyeye: hahaha ale ja sie nierozglądam nerwowo i ich nie unikam :razz: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):no dobra, żartowałam, należysz do wąskiej grupy bezmaniowców :evil_lol: hehe no tak musi byc kilka egzemplarzy istot doskonałych :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 choćby dlatego, że nie rozmnażamy się przez pączkowanie :eviltong: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Temat kupy wiecznie żywy ;) Moje też by miały radochę to dobrze że nas tam nie ma! Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 mistrzem w wyszukiwaniu kup byl moj juz niezyjacy jamnior :razz: , gdzie by nie byla on ja znalazł ku swojej uciesze a mojemu wielkiemu niezadowoleniu Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):choćby dlatego, że nie rozmnażamy się przez pączkowanie :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: orpha napisał(a):hehe no tak musi byc kilka egzemplarzy istot doskonałych :eviltong: Np. takich jak JA:razz::diabloti: ewka i haker napisał(a):witamy sie u sznupkow Witam witam i o zdrowie pytam:loveu: weszka napisał(a):Temat kupy wiecznie żywy ;) Moje też by miały radochę to dobrze że nas tam nie ma! Szkoda, że Was tu nie ma, może nie byłoby tak źle;) orpha napisał(a):mistrzem w wyszukiwaniu kup byl moj juz niezyjacy jamnior :razz: , gdzie by nie byla on ja znalazł ku swojej uciesze a mojemu wielkiemu niezadowoleniu I znowu muszę powiedzieć - Bleeeeeeeeeee Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 cześć Sylwia-jutro biorę się za szukanie kwatery:razz: Quote
AnkaG Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):a właśnie, że nie, bo niya głównie się posilała. zofia złapała tylko 1 kęsa :-) ps za tydzień przyjeżdża do mnie zamówiony kompakcik Canon PowerShot A590 IS :eviltong:. wiem dziewczyny, że będziecie phichać, bo to nie lustrzanka, ale ja na razie nie zamierzam się uczyć fotografii lustrzanej (brak funduszy, ot co). wykombinowałam sobie moja ulubioną markę i wynalazłam dobry funkcjami model i już jest.. tylko, że za atlantykiem na razie :cool3: Ja mam (też zza atlantyku) A 560. Ino ja leń i nie chce mi się poczytać 90 stonicowej instrukcji więc na auto robię. :oops::eviltong: Quote
AnkaG Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Doginko faaajnie masz. Ciągle gdzies jeździsz a ja ostatnio ciągle w pracy kibluję po 10 godz. Pozdrawiamy kuzynów i słonka życzymy. Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 gassira napisał(a):cześć Sylwia-jutro biorę się za szukanie kwatery:razz: No, mam nadzieję:razz::loveu: AnkaG napisał(a):Ja mam (też zza atlantyku) A 560. Ino ja leń i nie chce mi się poczytać 90 stonicowej instrukcji więc na auto robię. :oops::eviltong: Nawet niezłe fotki Ci wychodzą:p AnkaG napisał(a):Doginko faaajnie masz. Ciągle gdzies jeździsz a ja ostatnio ciągle w pracy kibluję po 10 godz. Pozdrawiamy kuzynów i słonka życzymy. Aniu, wszystko bym oddała w zamian za pracę od 8-16 i wolne weeckendy:razz:;) Dziś robiłam troszkę foteczek pieskowej ferajny;)Ale jak zwykle coś nie tak z ostrością - chyba muszę zaliczyć okulistę:razz: Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 I jeszcze muszę się pochwalić:diabloti:Dzisiaj strzygłam pekińczyka:evil_lol: Był bardzo zarośnięty i zakołtuniony, ale dałam radę. Nie mam fotki przed strzyżeniem, bo nie wyszła:angryy:, ale mam już po:multi: Proszę o krytykę albo pochwały:diabloti::razz::p Oto SHOGUN:loveu: Quote
Doginka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Uwierzcie, było ciężko go ostrzyc, bo to owsik strasznisty:evil_lol:i pierwszy raz w życiu widział maszynkę na swoje wyłupiaste oczka:razz::crazyeye: Tu z Lucynką - swoją ukochaną "mamcią":loveu: Quote
Recommended Posts