Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rapcio jest przekoffany i masz dalej go wystawiać.

Jest DOSKONAŁY. W końcu takie oceny dostaje więc się nie czepiaj piesa. :mad:

Ech może was kiedyś na żywo zobaczę i poczochram te bródki ... :lol::cool3:

Posted

ewka i haker napisał(a):

...i nie ma tekich lap jak mi sie nie podobaja

Tzn.jakich?:razz:
malawaszka napisał(a):
...mnie tam się Raper podoba - ale nie wiem jak z wystawianiem - nie znam się - ja go uwielbiam za to, ze jest ciaputkiem :loveu:

JA TEŻ GO KOCHAM ZA TĘ CIAPUTKOWATOŚĆ:evil_lol::loveu:
A Gordon teraz wygląda jak cudak, ale zobaczysz za miesiąc jaki będzie z niego przystojniak:razz::diabloti::loveu:
Bursztynka13 napisał(a):
Witam:)
Czy ta wystawa była w Szczecinie? Jak tak to mam kilka fotek z ringu sznaucerów mini:cool3: Zapraszam do mojej galeri:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116252

Galerię odwiedzę - dzięki za zaproszenie;):loveu:
A wystawa była w Warszawie;)
Helga&Ares napisał(a):
Rapcio jest świetny:loveu:

:p:p:loveu:
AnkaG napisał(a):
Rapcio jest przekoffany i masz dalej go wystawiać.

Jest DOSKONAŁY. W końcu takie oceny dostaje więc się nie czepiaj piesa. :mad:

Ech może was kiedyś na żywo zobaczę i poczochram te bródki ... :lol::cool3:

Mam nadzieję, że w końcu się na jakiejś wystawce spotkamy. Rapcio kocha mizianko:p;)I na złość Jarkowi będę go wystawiać, bo ja taki zakapior jestem - jak mi ktoś czegoś zabrania, to ja wtedy robię na przekór:cool3::diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Skub Dirki, bo warto, zobaczysz jaka jakość sierści po tym zabiegu:multi::loveu:

Ależ ja skubię! No chyba nie myślałaś że ją jadę maszynką :crazyeye::mad: Napisałam że mi się nie chce zabrać za robotę a nie że ułatwiam sobie życie.
Tylko u niej nie ma takiej spektakularnej różnicy po wyskubaniu :razz:
A dlaczego tak na raty robisz? Nierówno odrasta czy dlaczego?

A Rapcia wystawiaj bo dlaczego nie! Niczego mu nie brakuje :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Ależ ja skubię! No chyba nie myślałaś że ją jadę maszynką :crazyeye::mad: Napisałam że mi się nie chce zabrać za robotę a nie że ułatwiam sobie życie.
Tylko u niej nie ma takiej spektakularnej różnicy po wyskubaniu :razz:
A dlaczego tak na raty robisz? Nierówno odrasta czy dlaczego?

A Rapcia wystawiaj bo dlaczego nie! Niczego mu nie brakuje :loveu:

Robię Gordona na raty, bo w pewnych miejscach pies powinien mieć dłuższą sierść, a w niektórych krótszą;) - ta co później wyrwana będzie dłuższa:p

Posted

eria napisał(a):
hehehhe uśmiałam się z tej foty sedziny :
http://images6.fotosik.pl/237/6fabb91ab32281dc.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe co Ci w tym momencie mówiła:diabloti:

Dyktowała ocenę - pies jest bardzo elegancki i doskonale ułożony:multi::multi::multi:"4 lata, elegancki pies, krótki, kompaktowy, doskonała głowa, nożycowy zgryz, ciemne oczy, dobrze ułożony, bardzo dobrze osadzone uszy, bardzo ładna linia grzbietu i karku, ogon dobrze osadzony, dobrze ustawione kończyny, miękki włos"

Oprócz opisu sędzia powiedziała, że piesek jest bardzo grzeczny, bo Rapcio swoim zwyczajem się rozpływa jak ktoś go drapie za uszkami - a sędzia tak właśnie zrobiła i bałam się, że Ciaputek padnie na plecki i odkryje Jej brzuszek do miziania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - mało brakowało:evil_lol::loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
Robię Gordona na raty, bo w pewnych miejscach pies powinien mieć dłuższą sierść, a w niektórych krótszą;) - ta co później wyrwana będzie dłuższa:p

jakim cudem to co później wyrwane potem wyrośnie dłuższe???? :crazyeye: chyba odwrotnie co? :razz:

Posted

Witajcie:multi: o jaaa ile zdjęć:razz:

Dyktowała ocenę - pies jest bardzo elegancki i doskonale ułożony
:multi::multi::multi:"4 lata, elegancki pies, krótki, kompaktowy, doskonała głowa, nożycowy zgryz, ciemne oczy, dobrze ułożony, bardzo dobrze osadzone uszy, bardzo ładna linia grzbietu i karku, ogon dobrze osadzony, dobrze ustawione kończyny, miękki włos"

czyli Rapcio jest idealny:loveu::loveu::cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakim cudem to co później wyrwane potem wyrośnie dłuższe???? :crazyeye: chyba odwrotnie co? :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czeski błąd - chodziło mi o "krótsza":oops::evil_lol:
Mi. napisał(a):
Witajcie:multi: o jaaa ile zdjęć:razz:

czyli Rapcio jest idealny:loveu::loveu::cool3:

O witam, chyba jeszcze Was u nas nie było:shake::p Miło, że zajrzeliście - postaram się zrewanżować rewizytą;)
Rapcio jest idealnym ciaputkiem i taki opis dostał może drugi czy trzeci raz:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):

O witam, chyba jeszcze Was u nas nie było:shake::p Miło, że zajrzeliście - postaram się zrewanżować rewizytą;)
Rapcio jest idealnym ciaputkiem i taki opis dostał może drugi czy trzeci raz:diabloti:

szczerze to nie wiem czy tu byłam:evil_lol: chyba rzeczywiście jeszcze nie:eviltong:...no ale ufff...wreszcie dotarłam:diabloti:
idealista:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czeski błąd - chodziło mi o "krótsza":oops::evil_lol:

hehehe właśnie o to samo miałam zapytać :evil_lol: Gratuluję precyzji i odwagi w pokazywaniu się z takim cudacznym psem przez jakiś czas :diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

weszka napisał(a):
hehehe właśnie o to samo miałam zapytać :evil_lol: Gratuluję precyzji i odwagi w pokazywaniu się z takim cudacznym psem przez jakiś czas :diabloti::evil_lol::eviltong:

Ja go kocham takiego cudaka, bo on w tym "ubranku" nawet cudacznie się zachowuje - błaznuje jakby rozumiał, że jest śmieszny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu jeszcze fotki miników z Wawki;)