LeCoyotte Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 co to za żart... :mad::mad::mad::shake: niezbyt zabawne żartować ze śmierci psa.. chyba że to nie żart, w co nie wierzę Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 To nie żart - Raper odszedł i wrócił nowy pies, a to jakbyście nie wierzyli mi na słowo:razz: Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No i co? Dalej mi nie wierzycie??:cool3: - teraz mam dalmatyńca:diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 głupi żart babo jedna bo i mnie przez chwilę ciśnienie skoczyło :mad::mad::mad: Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - no przeca to dalmatyńczyk:diabloti: Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No dobra:eviltong: - Ale piękny jest nie?:diabloti: Cieszę się Cioteczki, że tak kochacie mojego grubcia:loveu::loveu: A to jeszcze stary Rapcio i Chiarcik:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A tak w ogóle, to jeszcze boli mnie brzunio:roll: Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale fajnie snieg przypruszyl a MIska bardzo ladne ma umasczenie i mordke:loveu: Quote
WinterGirl Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy zaśnieżone mordki...:loveu: pozdrawiamy i miziamy[/FONT][/CENTER] Quote
furciaczek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Slicznie wyglada:loveu: http://images6.fotosik.pl/161/5db6abb18a3fad70.jpg Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Z takim spokojem nie pisałabyś o odejściu psa :eviltong::eviltong: Ale teraz jakoś wygląda :eviltong: Mam pytanie, czemu tak oryginalnie je trymujesz?:hmmmm: Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846217#post9846217 Quote
Karolina_Nett Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Doginka napisał(a):Mam bardzo smutną wiadomość:placz: Raper był dzisiaj trymowany pod narkozą i niestety nie wybódził się. Karolina i Michał robili wszystko, żeby Go uratować, ale niestety nie udało się:placz::placz::placz::placz::placz: PRIMA APRILIS?! Ty chcesz mnie o zawał na miejscu przyprawić? :mad::mad::mad: Calkiem inny pies :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Miśka to szczeniak? :loveu: Quote
malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ewka i haker napisał(a): a MIska bardzo ladne ma umasczenie i mordke:loveu: hahahaha parsknęłam śmiechem bo najpierw pomyślałam, że to o Dominice :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='ewka i haker']ale fajnie snieg przypruszyl a MIska bardzo ladne ma umasczenie i mordke:loveu: I w ogóle jest superaśna:loveu: [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]Witamy zaśnieżone mordki...:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy i miziamy[/FONT] Pozdrawiamy cz-b łapeczki:loveu::multi: [quote name='furciaczek']Slicznie wyglada:loveu: http://images6.fotosik.pl/161/5db6abb18a3fad70.jpg Ja też kocham takiego nowego Rapcia:loveu: [quote name='panienkabubu']Z takim spokojem nie pisałabyś o odejściu psa :eviltong::eviltong: Ale teraz jakoś wygląda :eviltong: Mam pytanie, czemu tak oryginalnie je trymujesz?:hmmmm: Niestety zawsze robię sznupki na łyso, żeby włos był doskonale czarny i ostry i zazwyczaj tak jest, ale Rapera włos jest inny i dlatego wychodzi taki łaciaty:evil_lol: [quote name='Karolina_Nett']PRIMA APRILIS?! Ty chcesz mnie o zawał na miejscu przyprawić? :mad::mad::mad: Calkiem inny pies :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Miśka to szczeniak? :loveu: Ano inny, całkiem inny:evil_lol::diabloti: A Miśka to dorosła suczka:p [quote name='ewka i haker']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846217#post9846217 Nie qmam o co chodzi:hmmmm: [quote name='malawaszka']hahahaha parsknęłam śmiechem bo najpierw pomyślałam, że to o Dominice :evil_lol: :mad::diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 A teraz wiadomość na miarę złota:razz: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao: A ja jestem pijana z zachwytu:multi::multi::multi: - na razie fotek szczeniaczków nie mam, bo Ci Państwo od suczki mają zepsuty aparat:placz:, ale w przyszłym tygodniu jadę obejrzeć szczonki i zrobię duuuuuuuuuuuużo fotek maluszków:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :klacz: niech zdrowo rosną kruszynki!!!! :drinking: a swoją drogą to znowu mi czas uciekł przez palce - dopiero przecież było krycie... Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='malawaszka']:klacz: niech zdrowo rosną kruszynki!!!! :drinking: a swoją drogą to znowu mi czas uciekł przez palce - dopiero przecież było krycie... Tiaaaa - dopiero jakieś 2 m-ce temu:evil_lol:;) Troszkę dzisiejszego spacerku:p Quote
Recommended Posts