Cheritka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='gassira']Kiedy do nas wracasz? ciesz się zimą i śniegiem, bo u nas wiosna 30 stopni ciepła dziś :multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Doginka napisał(a): Obecnie na egzaminie nie wolno rozmawiać z egzaminatorem - tylko w wyjątkowych sytuacjach:razz::cool3:;) :shock: no ale paranoja :shake: pięknie w tych górach :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Właśnie wróciliśmy z gór, ale na nic nie mam siły, więc odezwę się jutro:razz: - powiem tylko, że jak wyjeżdżaliśmy z Zakopca to zaczął padać deszcz:p Pa pa:bigok: Quote
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Doginka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z gór, ale na nic nie mam siły, więc odezwę się jutro:razz: - powiem tylko, że jak wyjeżdżaliśmy z Zakopca to zaczął padać deszcz:p Pa pa:bigok: No wreszcie jesteś:multi:mam nadzieje,że tego deszczu nam nie przywiozałaś,jak jutro będzie lało to wiem do kogo na skargę się udać:mad:;) Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Doginka napisał(a):Właśnie wróciliśmy z gór, ale na nic nie mam siły, więc odezwę się jutro:razz: - powiem tylko, że jak wyjeżdżaliśmy z Zakopca to zaczął padać deszcz:p Pa pa:bigok: ooo to alewam się trafiło,no no :razz: witajcie spowrotem na Ziemi :loveu: Quote
eria Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dzieńdogoberek !! Pogoda coś niewyraźna dzisiaj :-( Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Helga&Ares napisał(a):a kiedy wracasz? foty suuuper, ale było zabawy:diabloti: Już wróciłam:p gassira napisał(a):No wreszcie jesteś:multi:mam nadzieje,że tego deszczu nam nie przywiozałaś,jak jutro będzie lało to wiem do kogo na skargę się udać:mad:;) ufffff, całe szczęście :shake:nie pada:diabloti: eria napisał(a):dzieńdogoberek !! Pogoda coś niewyraźna dzisiaj :-( W Wawce nawet nawet:eviltong: Helga&Ares napisał(a):ooo to alewam się trafiło,no no :razz: witajcie spowrotem na Ziemi :loveu: Witam witam:loveu: Czy macie ochotę moje dogociółki na dalszą relację z nart?:razz: Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko ja czekam na tą dużą porcję śnieżnych fot.... Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='bGirl']Witanko ja czekam na tą dużą porcję śnieżnych fot.... witam czarno-biały duecik - teraz wkleję pare fotek, bo lecę do mamci i wrócę wieczorkiem:p Nie pamiętam, czy już te fotki były:cool3: Zabawiają się moje 2 dzieciątka - to duże i to młodsze:diabloti: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Górecka maluśka:p I pomarańczowy diabełak:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 świetne foty!!! fajny diabełek haha.. Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Wreszcie i mnie ktoś ufocił:cool3: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Helga&Ares']świetne foty!!! fajny diabełek haha.. Ten diabełek jest drugi raz na natrach i już lepiej jeździ ode mnie:razz: Zobaczcie jki kolor rękawic mam:angryy: - nigdzie nie było pomarańczowych:angryy:, ale kupię w Wawce;) Moje kochane diablątko:loveu::diabloti: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 CDN....:loveu: - wieczorkiem:razz: Quote
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 rękawiczki idealnie się komponują ze śniegem,ale nie z Twoim strojem:evil_lol:;) W przyszłym roku na desce musicie spróbować;) Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 gassira napisał(a):rękawiczki idealnie się komponują ze śniegem,ale nie z Twoim strojem:evil_lol:;) W przyszłym roku na desce musicie spróbować;) Na desce:crazyeye: nigdy w życiu - ja z tych, co się boją samego odgłosu sunącej za mną deski:shake::scared::nerwy::eek2::motz: Quote
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Doginka napisał(a):Na desce:crazyeye: nigdy w życiu - ja z tych, co się boją samego odgłosu sunącej za mną deski:shake::scared::nerwy::eek2::motz: jakbyś spróbowała to byś zdanie zmieniła:evil_lol: Ja chodzić dobrze nie umiałam a już na nartach jeździłam;)i po 9 latach spróbowałam na desce i od tego czasu narty kurzą się w piwnicy;)a na desce też już chyba 9 lat jeżdzę;) Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 spróbuj, moje początki na desce były ciężkie, ale ile przy tym śmiechu było(..) teraz już jej nie zamienie...:loveu: zmiany są dobre:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko Ale widac tam wam fajnie, pozdrawiam Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 super fotki :laola: a Miśkla z tym soplem buuahahahaha świntucha i jaki miny robi :diabloti::evil_lol: Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ale fajnie wam... Buziaczki z ciepłego Wrocławia :loveu: Quote
Recommended Posts