eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 fajne górskie fotki ale ja wolę zdecydowanie psy oglądać :) Quote
Dzaga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 eria napisał(a):fajne górskie fotki ale ja wolę zdecydowanie psy oglądać :) :cool3: dokładnie :mad: :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Doginka napisał(a):Ja chcę na naaaaaaaaaaaaartyyyyyy:placz: A nawet mi nie mów, ostatnio jechaliśmy z tatą do Wisły i z Ustronia wracaliśmy bo mu nie powiedzieli że mu z nocki na dniówkę przekładają :angryy:. Jakie cudne górskie fotki :loveu:. Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 eria napisał(a):fajne górskie fotki ale ja wolę zdecydowanie psy oglądać :) Dzaga napisał(a)::cool3: dokładnie :mad: :loveu: Czy mam rozumieć, że wolicie CD. fotek z Litwy?:razz: Karolina_Nett napisał(a):A nawet mi nie mów, ostatnio jechaliśmy z tatą do Wisły i z Ustronia wracaliśmy bo mu nie powiedzieli że mu z nocki na dniówkę przekładają :angryy:. Jakie cudne górskie fotki :loveu:. Chociaż Ty jedna mnie rozumiesz:multi: Quote
Cheritka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zdjęcia z gór są piękne, wstawiaj dalej i zrób fotomontaż i wstaw tam Gordona i wszyscy będą zadowoleni ;))) A jak masz pudelki z Vilna to dawaj :eviltong: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Cheritka napisał(a):Zdjęcia z gór są piękne, wstawiaj dalej i zrób fotomontaż i wstaw tam Gordona i wszyscy będą zadowoleni ;))) A jak masz pudelki z Vilna to dawaj :eviltong: Mam chyba ze 2 pudelki, ale muszę najpierw je wgrać na fotosik - przez to moje choróbsko mam wiele zaleglości, a fot mam ponad 500:diabloti: eria napisał(a):tak chcemy ciąg dalszy z Litwy :multi: OK. Za godzinkę wstawie:diabloti: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to jak za godzinę to ja idę do wanny:evil_lol:i wracam później;) Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 No to lecim z tymi Litewskimi fotami:diabloti: a to chłopcy z naszej ekipy, z którą byliśmy:loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Artur, Robert i cudny malamut, lub malamutka:oops: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ćwiczenia w oczekiwaniu na finały:multi: Robert ćwiczy chodzenie - chyba z Labciem:loveu: A tu Artur:loveu::oops::loveu:( Niestety ma fajną żonę) z Nelly i Sweety Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A tu żona Artura - Martynka I Gordon też się załapał na fotę:diabloti: A tu "nasza" biała malamutka:loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nie nudzę Was????:diabloti: czy ktoś zna tego psa?:cool3::loveu: Pary hodowlane:loveu: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nudzisz:crazyeye:bez głupich pytań proszę:evil_lol::mad: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Rosyjskie sznupy - nasze mi się bardziej podobały:angryy: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 czy ja dobrze widze? 2 wilczaki:loveu:?zaczy "kawałki" wilczaków:loveu: Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Doginko troche sie wychorowałaś. Pozdrawiamy Quote
eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ta para erdeli wymiata :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']nudzisz:crazyeye:bez głupich pytań proszę:evil_lol::mad: Wybacz, że nie wchodzę teraz na Twój wątek, ale sama rozumiesz, ze wpychanie fot zabiera troche czasu:diabloti: Oczywiście te malamuty to z naszej ekipy:loveu::multi: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 u mnie nic ciekawego się nie dzieje;)i do siebie też nie wchodzę bo u Ciebie siedzę:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 gassira napisał(a):czy ja dobrze widze? 2 wilczaki:loveu:?zaczy "kawałki" wilczaków:loveu: Chyba tak:diabloti: AnkaG napisał(a):Doginko troche sie wychorowałaś. Pozdrawiamy Jeszcze troszkę jestem chora, ale już jest lepiej, bo nie mam wysokiej temperatury:multi: - witam Cię Aniu:loveu: eria napisał(a):ta para erdeli wymiata :loveu::loveu::loveu: Mi też się bardzo podobały:loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='gassira']u mnie nic ciekawego się nie dzieje;)i do siebie też nie wchodzę bo u Ciebie siedzę:evil_lol:;) No to lecę dalej z fotami:multi: To chyba konkurencja najlepszy reproduktor i oczywiście nasza ekipa:loveu: Quote
Recommended Posts