Doginka Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='gassira']widze,że Miśka pomysłowa jest:evil_lol: Nawet bardzo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No tak Raper do męczenia a Gordon do przytulania. Raper ugryź Miskę. Quote
eria Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://images26.fotosik.pl/122/a25703e4ef1ca316.jpg Ty to musisz WSZYSTKO ufocić :diabloti: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 AnkaG napisał(a):No tak Raper do męczenia a Gordon do przytulania. Raper ugryź Miskę. no właśnie czyżby nierównomierne rozkładanie uczuć:roll::evil_lol: Quote
Junka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 co to ma byc sniegowe psiaki :) :evil_lol::crazyeye: Quote
Cheritka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O fajnie u Was Dobry Wieczór, i Dobranoc Quote
Doginka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='AnkaG']No tak Raper do męczenia a Gordon do przytulania. Raper ugryź Miskę. :eviltong:Rapcio nie umie gryźć:loveu: [quote name='eria']http://images26.fotosik.pl/122/a25703e4ef1ca316.jpg Ty to musisz WSZYSTKO ufocić :diabloti: taa, a później nie umiem wybrać najlepszej foty i wklejam jak leci:diabloti: [quote name='gassira']no właśnie czyżby nierównomierne rozkładanie uczuć:roll::evil_lol: :shake:Rapcio kocha takie męczenie - nawet sam się o nie domaga, natomiast Gordon zanim da się przytulić Misi, najpierw musi ją kilka razy porządnie capnąć zębiskami, powarczeć, a dopiero potem przeprasza jak Dominika na niego nakrzyczy:mad::diabloti: [quote name='Junka']co to ma byc sniegowe psiaki :) :evil_lol::crazyeye: Rapciutek sniegulinek:diabloti::loveu::loveu::loveu: [quote name='Cheritka']O fajnie u Was Dobry Wieczór, i Dobranoc Cześć :buzi:i pa pa:hand: Dostałam potwierdzenie na Wilno:multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Mam prośbę ogromną do osób, które robią piękne karteczki świąteczne Potrzebuję dwie karteczki bez zmniejszania rozmiaru zdjęcia - zrobione z tych fotek Czy znajdzie się ktoś chętny?:razz: - Eria, Vectra - może Wy?:cool3: - ja jestem anty talent do tych rzeczy:oops::angryy: - próbuję to zrobić od kilku dni:placz: - chodzi mi o karteczki takie mniej dziecinne - chciałabym wysłać karteczkę do właścicielki Chiary i do hodowczyni jej mamusi Quote
Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Witanko, mam rozumieć, że ładna pogoda i wszyscy są na zdjęciach plenerowych :roll: Quote
eria Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ja już zrobiłam dwie, na te się nie piszę :eviltong: może tym razem Vectra ?:lol: Quote
Doginka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Cheritka napisał(a):Witanko, mam rozumieć, że ładna pogoda i wszyscy są na zdjęciach plenerowych :roll: Nie na zdjęciach tylko na imprezce z okazji zdanego egzaminu na prawo jazdy:p eria napisał(a):ja już zrobiłam dwie, na te się nie piszę :eviltong: może tym razem Vectra ?:lol: Piękne są obie - jedną mam na pulpicie jako tapetę:loveu::loveu::loveu: - tę z Mikołajem;) Quote
Doginka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Eria, troszkę ją przerobiłam - mam nadzieję, że się nie obrazisz:razz: Quote
Doginka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Czy ktoś zauważył różnicę?:diabloti: A ja zrobiłam taką - miniaturka, bo nie zmniejszyłam wrzucając na fotosik:eviltong: Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hihihi ale super przerobiłaś kartke!!! :evil_lol::evil_lol: oo ta Twoja też bombowa :evil_lol:;) Quote
Cheritka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Śliczne karteczki, pracujcie dalej !!!!:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 eria napisał(a):hihihi ale super przerobiłaś kartke!!! :evil_lol::evil_lol: oo ta Twoja też bombowa :evil_lol:;) Dzięki za uznanie:razz::diabloti::B-fly: Cheritka napisał(a):Śliczne karteczki, pracujcie dalej !!!!:evil_lol: Ja mam nadzieję, że Ty mi zrobisz karteczkę świąteczną z fotek z poprzedniej strony - chodzi o miniaturki fot ( tylko w tych rozmiarach co wkleiłam - bez zmniejszania):siara::help1::calus: gassira napisał(a):ale masz fajne karteczki;) Ale tylko ja wiem ile ptaków posłałam przy ich tworzeniu:angryy::diabloti: Quote
Dzaga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Twoje psóry są z jakiej hodowli bo nie wiem, a nie mam pojęcia gdzie szukać :oops: Quote
Cheritka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Robie Ci coś :roll: ale nie mogę Ci pokazać, bo mi fotosik nie działa :placz: Powiedz co mam Ci napisać na kartce ??? Bo nie wiem :shake: Quote
AnkaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dzaga napisał(a):Twoje psóry są z jakiej hodowli bo nie wiem, a nie mam pojęcia gdzie szukać :oops: Chyba Sasquehanna. Quote
Cheritka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://images22.fotosik.pl/193/34c960138ba25c7a.jpg może być tak ??? a jak podpisac ?????? Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Dzaga']Twoje psóry są z jakiej hodowli bo nie wiem, a nie mam pojęcia gdzie szukać :oops: Sasquehanna Witam w naszej fotogalerii:loveu: [quote name='Cheritka']Robie Ci coś :roll: ale nie mogę Ci pokazać, bo mi fotosik nie działa :placz: Powiedz co mam Ci napisać na kartce ??? Bo nie wiem :shake: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku:loveu: [quote name='Cheritka']http://images22.fotosik.pl/193/34c960138ba25c7a.jpg może być tak ??? a jak podpisac ?????? http://images22.fotosik.pl/193/34c960138ba25c7amed.jpg To jest śliczne:multi::multi::multi::loveu::calus:a podpis masz troszeczkę wyżej:diabloti: - Ewciu, mam prośbę - proszę o duży rozmiar (1000 lub 800 mp):iloveyou::modla: Quote
Doginka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A ja dzisiaj się też bawiłam PS:diabloti::razz: Quote
Recommended Posts