Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie sie ten staruszek strasznie podoba :loveu: rozczulają mnie takie psiule:loveu:

To jest superaśny staruszeczek, ale zupełnie głuchy ze starości - nie pamiętam jak się wabi:shake:

Posted

Zupełnie zapomniałam Wam się pochwalić
Dzisiaj Dominika dostała 5 z testu z fonetyki:multi: - i nie byłoby w tym nic specjalnego, gdyby nie fakt, że test pisały trzy klasy i na te trzy klasy tylko Dominika miała 5:loveu:
I jeszcze fajniejsze jest to, że na 26 dzieci z klasy Dominiki 13 dostało 1, 12 dostało 2 a tylko Dominika dostała 5 i pani powiedziała, że ich klasa najsłabiej wypadła i że Dominika uratowała ich honor:multi::multi::multi:

Posted

gassira napisał(a):
Gratujuję:multi::multi::multi:
:crazyeye:ale jak ona to zrobiła,że z tego dostała 5:crazyeye:

Ona ma przeważnie 4 i 5:multi::loveu:, ale ten test był podobno bardzo trudny i Miśka nie spodziewała się tej piątki:shake:
Przyszłam powiedzieć - idę spaciulkać:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Chodziło o głoski, spółgłoski, miękkie, twarde, dźwięczne, bezdźwięcznenosowe, gardłowe itd. itp.

Gardłowe? ;) Zapytaj się jej co to bo ja nie wiem :razz:. Chyba że głosowe, to wiem :evil_lol:.

Posted

http://www.zyczonka.ovh.org/gdzie-moj-prezent.html
Mikołajkowe prezenty wirtualne dla WSZYSTKICH odwiedzających Fotogalerię Gordona, Rapera i Miśki

[quote name='Karolina_Nett']Gardłowe? ;) Zapytaj się jej co to bo ja nie wiem :razz:. Chyba że głosowe, to wiem :evil_lol:.
no właśnie o głosowe chodziło:oops:

[quote name='gassira']prezent od Mikołaja dla Ciebie,Miśki i psiaków
DZIĘKUJEMY:loveu:

[quote name='eria']brawo dla Miśki !!!!!!!

[quote name='despera']Witam i przyłączam się do gratulacji:multi: Fotki świetne, zwłaszcza sznupek w kropki:evil_lol::loveu:

[quote name='AnkaG']Gratki dla córci.

Mój Michał wczoraj, dzisiaj i jutro pisze próbna maturę.
Miśka dziękuje
A za Michała próbną Maturę trzymamy