malawaszka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :klacz: świetne!!!! :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/4/aa37ef1d916ddce5.jpg a co to za superowe miejsce???? :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='eria']fajny spacerek:lol: Po spacerku wstawię reszte wczorajszych fot:p [quote name='malawaszka']:klacz: świetne!!!! :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/4/aa37ef1d916ddce5.jpg a co to za superowe miejsce???? :loveu::loveu::loveu: To nasz GROCHOWSKI BULWAREK, koło Parku Skaryszewskiego:loveu: Quote
panienkabubu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 o jesu ile pięknych zdjęc :loveu::loveu: pięęęęęęęęknie tam u Was :loveu: A czy ten Bulwarek to daleko od Bielan? :lol: Bo ja na Warszawie się nie znam, a będę, to może bym odwiedziła :cool3: Co do ustawiania - nie przejmuj się - ja mam 30 kilowego 4 miesięcznego szczeniaka, który też nie chce stać :lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='panienkabubu']o jesu ile pięknych zdjęc :loveu::loveu: pięęęęęęęęknie tam u Was :loveu: A czy ten Bulwarek to daleko od Bielan? :lol: Bo ja na Warszawie się nie znam, a będę, to może bym odwiedziła :cool3: Co do ustawiania - nie przejmuj się - ja mam 30 kilowego 4 miesięcznego szczeniaka, który też nie chce stać :lol: Bielany i Grochów to dwa końce Wawki:diabloti:, ale na Bielanach też macie piękne tereny:loveu: ChiaRUNIA:loveu: Quote
eria Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ślicznie jesiennie macie w tym parku :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ooo:) ile cudownych psowych:D fotek:) Quote
olifka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ale śliczny spacerek:loveu::loveu::loveu::loveu: I jakie piekne kolorowe drzewa ufociłaś:loveu: Doginko z jakiej dzielnicy jesteś? Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Helga_psiaki']ooo:) ile cudownych psowych:D fotek:) Hejka Helga:multi::diabloti: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale śliczny spacerek:loveu::loveu::loveu::loveu: I jakie piekne kolorowe drzewa ufociłaś:loveu: Doginko z jakiej dzielnicy jesteś? Jam ci jest z Grochowa, ale budzę się trzeźwa, a nie po przepiciu:diabloti: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Doginka napisał(a):Jam ci jest z Grochowa, ale budzę się trzeźwa, a nie po przepiciu:diabloti: Grochów, grochów, grochów??:evil_lol: To miło bo jam z saskiej kępy/gocław;) Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Grochów, grochów, grochów??:evil_lol: To miło bo jam z saskiej kępy/gocław;) Oooooooooo, to niedaleko masz do Skaryszaka:diabloti::multi: Może kiedyś wpadniesz na spacer:razz: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Przyszlam popodziwiac kudlate przystojniaki:loveu: i pozegnac sie zarazem:-( Do zobaczenia za jakis czas:loveu: Quote
Recommended Posts