Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Panienka wpadła na upiększenie:lol:;-) Już po małych zabiegach:lol: Quote
Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Choinka u nas długo stała w tym roku:lol: Quote
Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Sprawdzanie czy łoże cioci groomerki jest wygodne:roflt: Uszy wreszcie wracają do normalności - po strzyżeniu na krótko stanęły:lol:;-) Quote
Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Wujek Gordon pilnuje rozbrykanej panienki;-) A Lotos zachęca do zabawy;-) Quote
Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 O domek - trzeba wypróbować:lol: Quote
Doginka Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Z serii mam raka:roflt: Daj buziaka:loveu: Quote
Saththa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Rozumiem, ze czujesz sie w miare dorbze skoro za "obce" psy się bierzesz:) A własciciel by sie zdzwił;) Oddał kłapnięte uszka a odbiera nietoperka ;) Quote
Doginka Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Saththa']Rozumiem, ze czujesz sie w miare dorbze skoro za "obce" psy się bierzesz:) A własciciel by sie zdzwił;) Oddał kłapnięte uszka a odbiera nietoperka ;)[/QUOTE] Czuję się gorzej niż kiedykolwiek, wyniki badań specjalistycznych mam bardzo złe, ale się nie poddaję;-) A sunia dla mnie nie jest obca,prawie tak jak swoja - ale nawet jeśli, to miałam przy niej tylko przygotowanko do wystawy, bez większego wysiłku praca;-) A uszka stały tylko parę godzin i jak już właścicielka po Najrę przyjechała, to uszka były pięknie złożone w trójkącik:lol:Najra nieraz je odchyla troszeczkę podczas zabawy, ale na krótko:lol:Przynajmniej u mnie w domku tak miała:razz: Nie wiem czemu niektóre psiaki stawiają uszy po ich ostrzyżeniu, zawsze po kilku godzinkach uszy wracają do swojego normalnego ułożenia:niewiem: Quote
Tekla64 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 sesja piekna i fajna sunka dobrze ze sie za mocno nie przejmujesz i walczysz bo... nic innego ci nie zostalo ino sie nie poddac trzymam kciuki Quote
Doginka Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Tekla64']sesja piekna i fajna sunka dobrze ze sie za mocno nie przejmujesz i walczysz bo... nic innego ci nie zostalo ino sie nie poddac trzymam kciuki[/QUOTE] Nie przejmuję się, jak mam umrzeć to umrę, jeśli mam żyć tak jak teraz, to nie wiem co lepsze. Ja całe dnie przesypiam, przerwę mam w czasie wizyt na komisjach lekarskich, jak mam wizytę u lekarzy i na badaniach - a tych mam robionych coraz więcej i większość nie jest refundowana przez NFZ:sad: A jak mam dzień, kiedy lepiej się czuję i jakoś funkcjonuję, to mam ciągłe zawroty głowy i czuję się jak pijana:sad:Prochów teraz biorę aż 13 na raz 2xdziennie, więc to prawie tak jakbym zjadła śniadanie i kolację:roflt: Ale zbieram siły teraz na wystawę w Rzeszowie i być może też na Katowice:lol:Zamierzam obfocić Dumiszonka Ani, jeśli mój J oczywiście łaskawie zgodzi się mnie zawieźć do Katowic:razz: Sama na taką długą podróż na razie jestem za słaba:lol: Quote
Saththa Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Nie no chodziło mi, ze nie Twoja w dosłownym słowa znaczeniu :) 3maj się i nie poddawaj mimo wsyztsko! Quote
eria Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Fajna pieprzasta panienka, z miniaturek ,jakbym miała mieć -wybrałabym właśnie pieprzaczka . Mam teraz takiego fajnego klienta młodziutkiego, z hodowli Migradia , w poniedziałek będzie na swoim drugim trymowaniu. Są fotki na fb z pierwszej wizyty, nie wiem czy widziałaś :) , megagrzeczny chłopak jest , a pan chciałby go powystawiać - mam nadzieję,że do tego dojdzie. Przyjeżdżaj do Katowic, przynajmniej będę mieć fotorelację jak należy hihi a może mi coś podpowiesz odnośnie skubania upierdliwego włosa Dumy ;) Quote
Recommended Posts