Tekla64 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 no jak zwykle mozna sie nacieszyc twoimi zdjeciami a ptaki superanckie ino tyz nie wiem co to Quote
Doginka Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Justa napisał(a):Jak zwykle przepięknie odpicowane :loveu: Na zdjęciach widać, że Gordon i Lotinko mają nieco inny typ włosa na łapach ;) Lotos ma łapy owłosione jak Raper, ale Gordonowi też niczego nie brakuje, tylko Lotos jest 15 minut po kąpieli, a Gordon był robiony dzień wcześniej i łapki zdążyły się zakurzyć;-) Saththa napisał(a):Ładnie ładnie :) Dzięki;-) Tekla64 napisał(a):no jak zwykle mozna sie nacieszyc twoimi zdjeciami a ptaki superanckie ino tyz nie wiem co to Ptaszydła polowały na gryzonie:razz: Ten rudy pięknie stał w powietrzu machając skrzydłami i rozkładając ogon, a następnie jak już coś wypatrzył, to "pikował" z prędkością wiatru:lol: Dobra, zaraz się biorę za odświeżenie łap psiejskich, bo o 4 rano wyjazd do Poznania:lol: Quote
Justa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Doginka napisał(a):Lotos ma łapy owłosione jak Raper, ale Gordonowi też niczego nie brakuje, tylko Lotos jest 15 minut po kąpieli, a Gordon był robiony dzień wcześniej i łapki zdążyły się zakurzyć;-) Absolutnie nie uważam żeby Gordonowi czegokolwiek brakowało (no, oprócz uszu i ogona, ale ja wolę naturalne ;)) jest przepięknie zbudowanym psem, niezwykle proporcjonalnym i bardzo bardzo mi się podoba ;) Quote
Fides79 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 niezłe psie towarzystwo :) a Twoje chłopaki wymuskane jak z żurnala :p Quote
Doginka Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Justa napisał(a):Absolutnie nie uważam żeby Gordonowi czegokolwiek brakowało (no, oprócz uszu i ogona, ale ja wolę naturalne ;)) jest przepięknie zbudowanym psem, niezwykle proporcjonalnym i bardzo bardzo mi się podoba ;) Ach, ale łechcesz moje serce:lol:;-) Fides79 napisał(a):niezłe psie towarzystwo :) a Twoje chłopaki wymuskane jak z żurnala :p Szlachectwo psie:roflt: ulana napisał(a):I jak tam w Poznaniu? Zadowoleniście? :) Pół na pół:lol: Pierwszego dnia Gordon przegrał z ruskiem, a drugiego dnia z tym samym psem i jeszcze innym oraz w porównaniu z suką wybiegał Best Weterana, a tym samym nieoficjalny tytuł Zwycięzca Polski Weteran Poznań 2013:lol: Pierwszego dnia Lotos wybiegał CWC, Zwycięzca, CACIB, a drugiego dnia przegrał z ruskiem, ale nie był ostatni:lol: Był drugi i wybiegał sreberko;-) Quote
Doginka Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 (edited) Sasquehanna /FCI/ LOTOS : excellent, V2 Sasquehanna /FCI/ GORDON: excellent, V1, Best Veteran Edited November 11, 2013 by Doginka Quote
ulana Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Gratki, gratki :) Pieski masz na medal :) Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='Fides79']gratulejszyn :) [quote name='Tekla64']no i pieknie jest , gratulacje [quote name='ulana']Gratki, gratki :) Pieski masz na medal :) [quote name='zuzolandia']Gratulujeee !!!!!!!!!!! Dzięki dziewczyny:multi: To wyniki z Kielc: Sasquehanna /FCI/ LOTOS: excellent, V2 - uważam nieskromnie, że to Lotik powinien wygrać klasę:razz: Sasquehanna /FCI/ GORDON: excellent, V1, Best Veteran :multi: KONY Balcerowska Sfora:excellent, 5/5 - Kony, to narzeczona Lotinka, ale o tym innym razem:lol:;-) A tu foteczki z Kielc: Lotinek Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Lilak i Lotos - miotowi bracia;-) Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Lotos, Lilak i konkurencja: Lilak Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Czy weteran ma wszystkie zęby? - tak, ma:lol: Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 I już na BISach Skoczek:roflt: Quote
Saththa Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zaraz zaraz zaraz jak to innym razem????????? Gratuluje ;) Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Saththa napisał(a):Zaraz zaraz zaraz jak to innym razem????????? Gratuluje ;) Bo teraz nie ma o czym pisać - czekamy na cieczkę;-) Dzięki za gratki, ale czuję niedosyt jeśli idzie o Lotinka:razz: Quote
eria Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Lilak kontra Lotos - nie ma w ogóle o czym gadać ! Lotos bezkonkurencyjny ;) Quote
Doginka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 eria napisał(a):Lilak kontra Lotos - nie ma w ogóle o czym gadać ! Lotos bezkonkurencyjny ;) Lilak też piękny, tylko większy;-) Quote
Recommended Posts