zahirka11 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 świetne zdjęcia :) zazdraszczam, wodnolubnych sznaucerów, mój jak widzi wodę to ucieka jak najdalej:eviltong: a to https://lh3.googleusercontent.com/-gkS1IM6KpfI/UhUVVxNWJHI/AAAAAAAAqW8/JFxx2csa68g/s640/Stegna%2520138.JPG genialne antenka:lol: Quote
Doginka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 zahirka11 napisał(a):świetne zdjęcia :) zazdraszczam, wodnolubnych sznaucerów, mój jak widzi wodę to ucieka jak najdalej:eviltong: a to https://lh3.googleusercontent.com/-gkS1IM6KpfI/UhUVVxNWJHI/AAAAAAAAqW8/JFxx2csa68g/s640/Stegna%20138.JPG genialne antenka:lol: Hihihihi, to peryskop:roflt: Witaj w naszej fotogalerii:hand: Quote
Doginka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Takie pełzają tu po lesie:lol: Nad nim broda Gordonka;-) Quote
Doginka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 A to mój ulubiony kącik wczasowy:lol: I wieczorny spacerek;-) Quote
Doginka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Chcecie więcej? To macie;-) Mamusiu ja nie chcę, wody się boję:nerwy: Quote
Doginka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Tym razem obsikany był Lotos:roflt: Quote
Fides79 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 to ciekawe, w Stegnie są węże a w Mikoszewie takowych nie widziałam, a to przecież rzut beretem ;) Quote
Unbelievable Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Fides79 napisał(a):to ciekawe, w Stegnie są węże a w Mikoszewie takowych nie widziałam, a to przecież rzut beretem ;) padalce to nie węże, a beznogie jaszczurki ;) Quote
Tekla64 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 jaka cudna urlopowa sesja macie wiele radochy to widac, wedle mnie super wygladasz a najwazniejsze ze humor dopisuje ten co sie w lodz podowdna zamienil mnie powalil!!!! Quote
Doginka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Fides79 napisał(a):to ciekawe, w Stegnie są węże a w Mikoszewie takowych nie widziałam, a to przecież rzut beretem ;) To nie węże, to padalce -beznogie jaszczurki;-) Saththa napisał(a)::scared: aaaaaaaaaaaaaaaa Nie bój, Gordon ratownik Cię uratuje;-) Unbelievable napisał(a):padalce to nie węże, a beznogie jaszczurki ;) O właśnie;-) To napisałam wyżej:lol: Tekla64 napisał(a):jaka cudna urlopowa sesja macie wiele radochy to widac, wedle mnie super wygladasz a najwazniejsze ze humor dopisuje ten co sie w lodz podowdna zamienil mnie powalil!!!! Się zawstydałam, tam mnie chwalisz:oops: A "łódź podwodna" umie najlepiej pływać ze wszystkich moich psów, chociaż na siłę trzeba go wciągać do wody:roflt: Jak już iść po patyk, to razem:lol: Klony:lol: Quote
Doginka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 I z moją Madre - powrót na michę;-) I jakiś spanielek;-) I na koniec widoczek:loveu: Quote
Saththa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Bój bój okropieństwo :lol: ale dzięki Gordonku ;) A po patyczek trza zwarta grupą bo nigdy nie wiadomo ;) Spaniel;ek i widoczek całkiem zacny :lol: Quote
Tekla64 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 i na pewno spanielek nie byl w wodzie a to jak na moje standarty spanielowe dziwne hihihi widoczek cudny i nie ma sie co wstydac bo nie ma czego a wrecz przecwnie Quote
Fides79 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 wiem że padalec to jaszczurka, ale w sumie nie widziałam nigdy na żywo i jakos mi się pokręciło i pomyślałam, że to jakies węże ;) Quote
Doginka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Saththa']Bój bój okropieństwo :lol: ale dzięki Gordonku ;) A po patyczek trza zwarta grupą bo nigdy nie wiadomo ;) Spaniel;ek i widoczek całkiem zacny :lol: :lol: Bady może ciężki,to we dwóch łatwiej wyciągnąć:roflt: [quote name='Tekla64']i na pewno spanielek nie byl w wodzie a to jak na moje standarty spanielowe dziwne hihihi widoczek cudny i nie ma sie co wstydac bo nie ma czego a wrecz przecwnie Masz rację, spanielek był z daleka od wody;-) A ja przytyłam ponad kilogram:angryy: W Wawce znowu spadnę;-) [quote name='Fides79']wiem że padalec to jaszczurka, ale w sumie nie widziałam nigdy na żywo i jakos mi się pokręciło i pomyślałam, że to jakies węże ;) Ja na początku myślałam, że to zaskrońce, ale sobie przypomniałam, że zaskroniec ma takie żółte plamki za "uszami";-) I znowu padalec, tym razem miał ze 40 cm:crazyeye: Gordon łapał go za ogon:roflt: A podobno padalce potrafią odrzucić ogon w momencie zagrożenia;-) Quote
Recommended Posts