Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Absolut Expert LICENCE TO WIN

U'MAGIA Rapa Nui

LADY Happy Dog Polonia FCI

LADY Happy Dog Polonia FCI, U'MAGIA Rapa Nui, Absolut Expert LICENCE TO WIN, Herr Riesen Evening Star (biega)

Posted

LADY Happy Dog Polonia FCI

Absolut Expert LICENCE TO WIN, Herr Riesen Evening Star, LADY Happy Dog Polonia FCI

U'MAGIA Rapa Nui

Absolut Expert LICENCE TO WIN, Herr Riesen Evening Star

Posted

AZJA SWEET DREAM de Ratatouille, Gavroche Asterniger, Absolut Expert LICENCE TO WIN

Gavroche Asterniger, Absolut Expert LICENCE TO WIN

AZJA SWEET DREAM de Ratatouille, Gavroche Asterniger, Absolut Expert LICENCE TO WIN

Posted

TY szalonas ilez zdjęć:) jak zawsze cudna fotorelacja :) ;)

Lepsza nawet niz gdybym tam była, bo na ringu nie przedstawiają kto ejst kto :razz:

A U'MAGIA Rapa Nui jaką króciutka ma bródkę :loveu:

Posted

ooooo ilez fot;-) hihih sie narobiłas moja droga ;-)
a tak wogole focilas kiedyś w systemie raw??????

buziam Sis;-) i mam nadzieje ze te chwilowe oslabienie minelo szybciutko niemniej powinnas jednak bardziej sbac o siebie .......mimo wszystko;-)

Posted

[quote name='Saththa']TY szalonas ilez zdjęć:) jak zawsze cudna fotorelacja :) ;)

Lepsza nawet niz gdybym tam była, bo na ringu nie przedstawiają kto ejst kto :razz:

A U'MAGIA Rapa Nui jaką króciutka ma bródkę :loveu:
A to tylko olbrzymy wrzóciłam, a mam jeszcze miniatury:lol:

[quote name='zuzolandia']ooooo ilez fot;-) hihih sie narobiłas moja droga ;-)
a tak wogole focilas kiedyś w systemie raw??????
buziam Sis;-) i mam nadzieje ze te chwilowe oslabienie minelo szybciutko niemniej powinnas jednak bardziej sbac o siebie .......mimo wszystko;-)
Robiłam w Rawach, ale za dużo miejsca zajmują na karcie:razz:
Ale Twoje foty znad morza bajkowe, chciałabym kiedyś takie zrobić, może uda się w Stegnie i Sopocie;-)
Buziaki Sis, więcej buziaków i jeszcze więcej:buzi::lol:

[quote name='Justa']Super foty !
A jakieś czarne średniaki się załapały?
Tym razem nie dałam rady, bo średniaki były na innym ringu, co prawda obok, ale w tym samym czasie olbrzymy chodziły;-)

A tu jest link do całego albumu;-)
https://picasaweb.google.com/107441692098845963103/MWPRWarszawa14072013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCObEhsrUkdSuWQ&feat=directlink

Posted

niby galeria po sąsiedzku a jakoś niegdy nie zajrzałam :roll: a tu takie przepiękne sznupki:loveu: zdjęcia z wystaw super, nie mam za wielu okazji bywać na wystawach a tu mam pełną fotorelację:loveu: będę twoim częstym gościem, bo galeria strasznie mi przypadła do gustu:loveu:

Posted

[quote name='zahirka11']niby galeria po sąsiedzku a jakoś niegdy nie zajrzałam :roll: a tu takie przepiękne sznupki:loveu: zdjęcia z wystaw super, nie mam za wielu okazji bywać na wystawach a tu mam pełną fotorelację:loveu: będę twoim częstym gościem, bo galeria strasznie mi przypadła do gustu:loveu:
Zapraszam częściej;-) Bardzo mi miło, że podobają Ci się moje foty;-)

A teraz dla odmiany wrzucę kilka zachodów Słońca i szybowiec, który spadł u na na łące, bo mu statecznik odpadł:razz:

Posted

Chmurki, chmurki :)
Zwłaszcza te ciemne z prześwitującym światłe super są - lubie takie klimaty.
A ten łysy ostatni to... taki upiorny jakiś, wampirzy wręcz bym powiedziała... ;)