Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']
Dla Ciebie nie, dla mnie tak, ale to nie oznacza, że nie podziwiam takich ludzi;-) Podziwiam, ale tylko i wyłącznie pomoc prawdziwą, a nie głupie klikanie i pomoc w wyobraźni co poniektórych;-)
To też nie oznacza, że przejdę obok potrzebującego zwierzaka, jakbym go nie zauważyła - wręcz przeciwnie, zadzwonię gdzie trzeba, nawet zawiozę, dam jeść, pójdę do veta na doraźną pomoc i nawet zapłacę bez późniejszego żądania zwrotu kosztów, ale nie wezmę do domu, już nie! A na pewno nie napiszę o tym na Dogomanii:shake:Wyleczyłam się raz na zawsze po tym kundlu, któremu chciałam pomóc, a cioteczki mnie zlinczowały wirtualnie:razz:Wolę pomagać anonimowo i robię to bardzo często w miarę możliwości;-)
Ale też myślę, że im więcej ludzi będzie brało takie bidy, tym więcej będzie tych kundli produkowanych i tak w kółko:razz:

Chodziło mi o to, ze Fix jest ze schronu ;) nie wazne.

https://lh6.googleusercontent.com/-UQFUwPrZ9qs/UThpDKnF0-I/AAAAAAAAe-I/DPWphR5Bg0Y/s640/%25C5%2581yse%2520mimo%2520chorej%2520r%25C4%2599ki%2520027.JPG Cudne!!!!! A ilość fot mnie powaliła;)

Posted

[quote name='eria']https://lh4.googleusercontent.com/-oyo48UYhc3Q/UTRKIKp3czI/AAAAAAAAe8s/q2uuv8gfpS8/s640/Marzec 2013 290.JPG
jaki malutki :loveu:
O cały 1 cm mniejszy od Gordona:lol:
Dumkę weź tak na rączki i zrób fotę, ona też jeszcze szczeniaczek:loveu::evilat:

[quote name='Saththa']Chodziło mi o to, ze Fix jest ze schronu ;) nie ważne...
A ja napisałam, że podziwiam ludzi, którzy biorą psy ze schronu, bo ja bym nie wzięła:shake: Ale może nie do końca tak myślę, bo szczyla ze schronu pewnie mogłabym wziąć, gdybym nie miała trzech swoich rasowców;-) Ale to też tak hipotetycznie, bo w planach mam kolejnego rasowca cz-s:razz:

Posted

ahedok napisał(a):
Raper pięknie tańczy walca. Fajne zdjęcia Wasze w 4 chociaż za długo w jednej pozie muszkieterowie nie wytrzymali :lol:

Bo im odpuściłam, to mogli zmieniać pozy;-)

Posted

Doginka napisał(a):

A ja napisałam, że podziwiam ludzi, którzy biorą psy ze schronu, bo ja bym nie wzięła:shake: Ale może nie do końca tak myślę, bo szczyla ze schronu pewnie mogłabym wziąć, gdybym nie miała trzech swoich rasowców;-) Ale to też tak hipotetycznie, bo w planach mam kolejnego rasowca cz-s:razz:

Dorosłego psa i ja bym raczej nie wzieła. Nie do Tazzmana :shake:

O jaaaaaaaaaaaaaaa CZwarty muszkieter będzie :loveu:

Posted

Saththa napisał(a):
Dorosłego psa i ja bym raczej nie wzieła. Nie do Tazzmana :shake:

O jaaaaaaaaaaaaaaa CZwarty muszkieter będzie :loveu:

Nie będzie, to tylko marzenia, które zrealizuję dopiero jak już nadejdzie ta najstraszniejsza godzina:sad: Ale na razie wszyscy zdrowi i niech tak zostanie jak najdłużej:lol:

Posted (edited)

Tekla64 napisał(a):
u nas noca zalegl z cicha ciuchutenka
a zawiewa jak na uralu

Oj tak, wczoraj w Wawce był mróz, ale też świeciło przepiękne słoneczko przez calutki dzień, aż do późnych godzin wieczornych, a dziś dyma jak na Uralu:mad:

Korenia napisał(a):
U nas nie ma śniegu, jest deszcz... W nocy ma być przymrozek. Nie chcę sobie wyobrażać jak będzie się o kulach chodziło jutro o 6tej rano...

Wbij sobie w spód kul gwoździe - będą działać jak raki alpinisty;-)
U nas jest dużo śniegu, aż musiałam porobić psom ścieżki, bo by na podwórko nie chciały wyjść:roflt:

zuzolandia napisał(a):
A fotaski pikne tzn modele na nich są pikne hihihi

U mnie zimno i wieje ja chce wiosneeeeeeeeeeeeeeeeee i ciepelko ..........i moją hustawke na ogródku ;-)

buziam Kochana!

Oj siostrzyczko, mamy takie same marzenia, ja też chcę wiosny i już nie mogę się doczekać do wystawienia huśtawki i polegiwania na słoneczku:lol:

A na razie mogę się tylko podzielić fotkami z mojego karmnika:lol:

To jest KOS - pan ;-)

Edited by Doginka