jonQuilla Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 cześć :) ależ mnie tu dawno nie było... wyrzuciło mi Waszą galerię z subskrypcji :mad: gratulacje dla chłopaków, ślicznie się prezentowali :) nadrobiłam ciut zaległości :) sesyjka nad morzem rewelka :cool3: a córę gdzie zgubiłaś, nigdzie nie widać Miśki Quote
Doginka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Miało być tak w Święta - zdążyłam wstawić na Facebook i wysiadł mi kompik:angryy: Dziś się rehabilituję i życzę Wszystkim tu wchodzącym wspaniałej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2013;) Quote
Alicja Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 a juz myślałam , ze spędzasz święta w ciepłych krajach :) Quote
Montelka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dziękujemy i również życzymy wszyyyyyyyyyystkiego co najlepsze, wielu sznupkowych sukcesów :) Quote
Cheritka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Wspaniały koniec roku, byliśmy widzieliśmy - gratulujemy !!! Quote
Doginka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 (edited) Dzięki dziołchy za życzenia i odwiedziny:loveu: Dorwało mnie choróbsko, ale też sezon 2013 na rwanie udało mi się rozpocząć:lol: Pierwsze w jej życiu, a moje pierwsze w tym roku rwanie na łyso ;-) Edited January 10, 2013 by Doginka Quote
Fides79 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 jaka metamorfoza :lol: świetnie się prezentuje, choć chyba przez jakis czas bedzie chodzic w kubraczku, żeby nie zmarzła;) Edit. ooo własnie przeczytałam u Erii że sie wybierasz na wystawe do Łodzi, super:multi::multi: Quote
Doginka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Fides79 napisał(a):jaka metamorfoza :lol: świetnie się prezentuje, choć chyba przez jakis czas bedzie chodzic w kubraczku, żeby nie zmarzła;) Edit. ooo własnie przeczytałam u Erii że sie wybierasz na wystawe do Łodzi, super:multi::multi: Niestety na Katowice spóźniłam się z rwaniem, dlatego zaczynamy w maju dopiero;-) Quote
Fides79 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 to bardzo dobrze :cool3: może się spotkamy ;) Quote
Tekla64 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 jak zwykle mnie az dech zapiera jak widze twa robote, super wyglada a tak mocno zarosnieta byla Quote
Doginka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Fides79 napisał(a):to bardzo dobrze :cool3: może się spotkamy ;) Jak przyjdziesz nam pokibicować, to na bank się spotkamy:lol: Tekla64 napisał(a):jak zwykle mnie az dech zapiera jak widze twa robote, super wyglada a tak mocno zarosnieta byla Pewnie bardziej by Ci dech zaparł widok moich poranionych palcy, bo porobiły mi się odciski i mądra główka poprzebijała sobie pęcherzyki (teraz szczypie, ale jak byłam durna, to teraz mam za swoje):roflt: Quote
Alicja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Wow , jaki łysolek :) Stringi jej chociaż cza założyć ;) Quote
Doginka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Alicja napisał(a):Wow , jaki łysolek :) Stringi jej chociaż cza założyć ;) Już ją Pańcia zaopatrzyła w skafanderek:lol: Quote
Fides79 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Jak przyjdziesz nam pokibicować, to na bank się spotkamy:lol: no bardzo bym chciała przyjśc, ael jak to będzie to chwilowo trudno powiedzieć :roll: Quote
Doginka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 (edited) Mam takie wyskrobki - gorsza jakość, bo robione na szybko bez ustawień, ale są;-) Ptaszki, które się pasą w mojej ptasiej jadłodajni:lol: Tu jest skryta tylko część stada - samiczki;-) A tu samce;-) Samiec, ale inny od pozostałych - jest czarny i nie ma białej otoczki na szyi;-) Edited January 14, 2013 by Doginka Quote
Doginka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Tu normalny samczyk - są 3 lub 4 w stadzie, łącznie z tym czarnym, który chyba dominuje, bo inne schodzą mu z drogi i jest 7 samiczek;-) Tu się na siebie samczyki stroszyły i prawie doszło do bójki, ale szybko ten brązowy ustąpił;-) Quote
Doginka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Szkoda, że nie ostre:razz: Te też nie wyszły, bo aparat odmówił współpracy:roll::angryy: I nie wiem, co to za ptica:oops: Quote
Doginka Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 I parka dzięciołów - on ma czerwoną "czapeczkę";-) Quote
Recommended Posts