Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć :)
ależ mnie tu dawno nie było... wyrzuciło mi Waszą galerię z subskrypcji :mad:
gratulacje dla chłopaków, ślicznie się prezentowali :)
nadrobiłam ciut zaległości :) sesyjka nad morzem rewelka :cool3:
a córę gdzie zgubiłaś, nigdzie nie widać Miśki

• 2 weeks later...
Posted

Miało być tak w Święta - zdążyłam wstawić na Facebook i wysiadł mi kompik:angryy:

Dziś się rehabilituję i życzę Wszystkim tu wchodzącym wspaniałej zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku 2013;)

Posted (edited)

Dzięki dziołchy za życzenia i odwiedziny:loveu:

Dorwało mnie choróbsko, ale też sezon 2013 na rwanie udało mi się rozpocząć:lol:

Pierwsze w jej życiu, a moje pierwsze w tym roku rwanie na łyso ;-)

Edited by Doginka
Posted

jaka metamorfoza :lol:
świetnie się prezentuje, choć chyba przez jakis czas bedzie chodzic w kubraczku, żeby nie zmarzła;)

Edit.
ooo własnie przeczytałam u Erii że sie wybierasz na wystawe do Łodzi, super:multi::multi:

Posted

Fides79 napisał(a):
jaka metamorfoza :lol:
świetnie się prezentuje, choć chyba przez jakis czas bedzie chodzic w kubraczku, żeby nie zmarzła;)

Edit.
ooo własnie przeczytałam u Erii że sie wybierasz na wystawe do Łodzi, super:multi::multi:

Niestety na Katowice spóźniłam się z rwaniem, dlatego zaczynamy w maju dopiero;-)

Posted

Fides79 napisał(a):
to bardzo dobrze :cool3: może się spotkamy ;)

Jak przyjdziesz nam pokibicować, to na bank się spotkamy:lol:

Tekla64 napisał(a):
jak zwykle mnie az dech zapiera jak widze twa robote, super wyglada a tak mocno zarosnieta byla

Pewnie bardziej by Ci dech zaparł widok moich poranionych palcy, bo porobiły mi się odciski i mądra główka poprzebijała sobie pęcherzyki (teraz szczypie, ale jak byłam durna, to teraz mam za swoje):roflt:

Posted (edited)

Mam takie wyskrobki - gorsza jakość, bo robione na szybko bez ustawień, ale są;-)

Ptaszki, które się pasą w mojej ptasiej jadłodajni:lol:

Tu jest skryta tylko część stada - samiczki;-)

A tu samce;-)

Samiec, ale inny od pozostałych - jest czarny i nie ma białej otoczki na szyi;-)

Edited by Doginka
Posted

Tu normalny samczyk - są 3 lub 4 w stadzie, łącznie z tym czarnym, który chyba dominuje, bo inne schodzą mu z drogi i jest 7 samiczek;-)

Tu się na siebie samczyki stroszyły i prawie doszło do bójki, ale szybko ten brązowy ustąpił;-)