makot'a Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ach, wilczaki chyba w sobotę z tego co pamiętam... nie wiem, czy w neidzielę będzie mi się tam chciało jeszcze raz jechać do tego sajgonu :lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 makot'a;19864864 napisał(a):Ach, wilczaki chyba w sobotę z tego co pamiętam... nie wiem, czy w neidzielę będzie mi się tam chciało jeszcze raz jechać do tego sajgonu :lol: Ja tam lubię ten sajgon, szczególnie w Kielcach, bo tam zawsze fajne wystawy są:lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 wystawiałaś psa u jego hodowczyni :crazyeye: :evil_lol: aleeeeeeee dałaś temat do dyskusji :shake: :loveu: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Siostra Lotosa o rok młodsza, z tych samych rodziców- NIEZAPOMINAJKA:loveu:Wyglada jak Lotos, nawet wyraz pysia ma taki sam:loveu: I Gordon w walce o BOB;-) Quote
makot'a Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Doginka napisał(a): Siostra Lotosa o rok młodsza, z tych samych rodziców- NIEZAPOMINAJKA:loveu:Wyglada jak Lotos, nawet wyraz pysia ma taki sam:loveu: Dla mnie to one wszystkie prawie takie same :lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 (edited) [quote name='Vectra']wystawiałaś psa u jego hodowczyni aleeeeeeee dałaś temat do dyskusji Nie ja jedna:lol: Tam było sporo Sasquehannowych sznupków:lol: Wygrała Sasquehanna WYBOROWA:lol: A teraz Poznań 21.10.2012 GORDON: ocena doskonała, V2 - chodził w championach i niestety z młodszymi przegrał Ale pięknie się pokazał :loveu: LOTOS: ocena doskonała, V1, CWC Gordonek przed pokazem:lol: Lotinek z rywalem:lol: Edited October 24, 2012 by Doginka Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 (edited) makot'a;19865051 napisał(a):Dla mnie to one wszystkie prawie takie same :lol: Dla mnie tak samo wilczaki wyglądają - nie do odróżnienia:roflt: Sprawdzanie zgryzu:lol: W ruchu:loveu: Edited October 24, 2012 by Doginka Quote
makot'a Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Doginka']Dla mnie tak samo wilczaki wyglądają - nie do odróżnienie:roflt: A to taka niewyrównana rasa jest! :diabloti: Ale mówię zupełnie serio, rasa jest bardzo młoda, więc różnice pomiędzy psami mamy naprawdę ogroooomne i jest to poniekąd problem, tym bardziej, że nie wszyscy są zgodni co do tego JAK powinien wilczak wyglądać, a co poniektórzy chyba nie wiedzą jak wyglądają wilki... :shake: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 makot'a;19865131 napisał(a):A to taka niewyrównana rasa jest! :diabloti: Ale mówię zupełnie serio, rasa jest bardzo młoda, więc różnice pomiędzy psami mamy naprawdę ogroooomne i jest to poniekąd problem, tym bardziej, że nie wszyscy są zgodni co do tego JAK powinien wilczak wyglądać, a co poniektórzy chyba nie wiedzą jak wyglądają wilki... :shake: Na całe szczęście nie wyglądają tak jak ONKI:razz: Gordonek:lol: Quote
makot'a Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Doginka napisał(a):Na całe szczęście nie wyglądają tak jak ONKI:razz: Właśnie w tym problem, że dzięki pewnym osobom zaczynają :shake::angryy: Edit: Na szczęście nie wszystkie :loveu: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 I bieganko o r.CACIB - biega Lotos i Gordon:lol: Quote
Saththa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-edu-ArFmuJc/UIWftnph67I/AAAAAAAAYIE/80dviZCmv8w/s640/Pozna%25C5%2584%2520%252834%2529.JPG ale słupki!!!! Wow :) [quote name='Vectra']wystawiałaś psa u jego hodowczyni :crazyeye: :evil_lol: aleeeeeeee dałaś temat do dyskusji :shake: :loveu: Tylko dla tych co sie zorientowali :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='Saththa']https://lh5.googleusercontent.com/-edu-ArFmuJc/UIWftnph67I/AAAAAAAAYIE/80dviZCmv8w/s640/Pozna%C5%84%20%2834%29.JPG ale słupki!!!! Wow :) Tylko dla tych co sie zorientowali :evil_lol: Hahaha;-) A słupki były ładniejsze drugiego dnia:lol: Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Doginka napisał(a): Dzięki Dorotko, nawet nie wiesz jak się cieszę i przyznam Ci się, że miałam pietra, że Gordon przegra z Inką, bo ona to niezła laska jeszcze jest:loveu: A pucharek stoi w salonie w baaardzo widocznym miejscu;-)Dzięki :buzi: nie ma za co :) cieszę się, że trafił w Wasze ręce :) a Inka jak jej zdrówko dopisze ma jeszcze szanse na rewanż :D Quote
Recommended Posts