Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;19864864 napisał(a):
Ach, wilczaki chyba w sobotę z tego co pamiętam... nie wiem, czy w neidzielę będzie mi się tam chciało jeszcze raz jechać do tego sajgonu :lol:

Ja tam lubię ten sajgon, szczególnie w Kielcach, bo tam zawsze fajne wystawy są:lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Siostra Lotosa o rok młodsza, z tych samych rodziców- NIEZAPOMINAJKA:loveu:Wyglada jak Lotos, nawet wyraz pysia ma taki sam:loveu:

Dla mnie to one wszystkie prawie takie same :lol:

Posted (edited)

[quote name='Vectra']wystawiałaś psa u jego hodowczyni
aleeeeeeee dałaś temat do dyskusji
Nie ja jedna:lol: Tam było sporo Sasquehannowych sznupków:lol: Wygrała Sasquehanna WYBOROWA:lol:

A teraz Poznań 21.10.2012
GORDON: ocena doskonała, V2 - chodził w championach i niestety z młodszymi przegrał Ale pięknie się pokazał :loveu:
LOTOS: ocena doskonała, V1, CWC

Gordonek przed pokazem:lol:

Lotinek z rywalem:lol:

Edited by Doginka
Posted (edited)

makot'a;19865051 napisał(a):
Dla mnie to one wszystkie prawie takie same :lol:

Dla mnie tak samo wilczaki wyglądają - nie do odróżnienia:roflt:

Sprawdzanie zgryzu:lol:

W ruchu:loveu:

Edited by Doginka
Posted

[quote name='Doginka']Dla mnie tak samo wilczaki wyglądają - nie do odróżnienie:roflt:

A to taka niewyrównana rasa jest! :diabloti:
Ale mówię zupełnie serio, rasa jest bardzo młoda, więc różnice pomiędzy psami mamy naprawdę ogroooomne i jest to poniekąd problem, tym bardziej, że nie wszyscy są zgodni co do tego JAK powinien wilczak wyglądać, a co poniektórzy chyba nie wiedzą jak wyglądają wilki... :shake:

Posted

makot'a;19865131 napisał(a):
A to taka niewyrównana rasa jest! :diabloti:
Ale mówię zupełnie serio, rasa jest bardzo młoda, więc różnice pomiędzy psami mamy naprawdę ogroooomne i jest to poniekąd problem, tym bardziej, że nie wszyscy są zgodni co do tego JAK powinien wilczak wyglądać, a co poniektórzy chyba nie wiedzą jak wyglądają wilki... :shake:

Na całe szczęście nie wyglądają tak jak ONKI:razz:

Gordonek:lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Na całe szczęście nie wyglądają tak jak ONKI:razz:

Właśnie w tym problem, że dzięki pewnym osobom zaczynają :shake::angryy:

Edit: Na szczęście nie wszystkie :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):

Dzięki Dorotko, nawet nie wiesz jak się cieszę i przyznam Ci się, że miałam pietra, że Gordon przegra z Inką, bo ona to niezła laska jeszcze jest:loveu:
A pucharek stoi w salonie w baaardzo widocznym miejscu;-)Dzięki :buzi:

nie ma za co :) cieszę się, że trafił w Wasze ręce :) a Inka jak jej zdrówko dopisze ma jeszcze szanse na rewanż :D