Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że już po mału Lotos wraca do żywych:multi: Właśnie zrobił siusiu:lol:
Rozmawiałam z lekarzem. Wyszło na to, ze Nie ma babeszii, ale Lotin się czymś zatruł, lub ma w sobie ciało obce:mad: Raper zżerał wczoraj żołędzie, goniłam drania, ale to nic nie dało i później rzygał tymi żołędziami:mad: Ale nic mu więcej nie było, a Lotos może spróbował tych rarytasów wujcia Rapcia jak spuściłam z niego oko - nie wiem, może właśnie to jest przyczyna:hmmmm: Jedno jest pewne, szybko zareagowałam i szybko Lotinek wróci do zdrowia;-)
Jest jeszcze możliwość taka, że ktoś wrzucił na podwórko coś trującego:mad:
Wiem, że wyniki badań pokazały tylko stan zapalny;-)

Posted

uff dobrze, że to nie babeszia
choć zatrucie to też nic fajnego :shake:
no ale najważniejsze, że masz czujne oczko, szybko wypatrzyłaś że z Lotinkiem coś się dzieje i dzięki temu jest mu już lepiej :p

Posted

[quote name='WATACHA']To Twoja mama?
https://lh3.googleusercontent.com/-oROGwAqzDV0/UFc6efdCrJI/AAAAAAAAU4Q/kQ0WGCqHXVE/s640/Władysławowo (102).JPG

Wydaje mi się że ją skądś znam:roll:
Tak, to moja madre:lol:

[quote name='Fides79']uff dobrze, że to nie babeszia
choć zatrucie to też nic fajnego :shake:
no ale najważniejsze, że masz czujne oczko, szybko wypatrzyłaś że z Lotinkiem coś się dzieje i dzięki temu jest mu już lepiej :p
Ja jestem przewrażliwiona na punkcie moich piesków i dlatego każda zmiana w ich zachowaniu jest od razu zauważona;-)
Niestety, Lotos już dokazuje, ale od 3 dni nie robi kupy:sad: We wtorek idziemy na USG:razz:

[quote name='wilczy zew']biedny Lotinek :-(

bulwy Maupy jedzą żołędzie i nic im nie jest
Obawiam się, że u Lotosa to jednak nie żołędzie:shake: Boję się, że ktoś celowo wrzucił coś trującego na podwórko - obok otruto 2 psy, z których jeden nie przeżył:-(

Posted

[quote name='Fides79']https://lh6.googleusercontent.com/-icvrDvUUSDs/UFz6XTo44VI/AAAAAAAAVSU/CDc59zMtQ0w/s640/Frycek%20%2825%29.JPG fajny chłopczyk, ciekawe kto go tak "cudnie" zrobił?
Cudnie zrobiłam ja, a właściwie poprawiłam po "cudnie" zrobionym przez groomera profesjonalistę:raz:

[quote name='eria']ale fajny czarnuszek !! :) ciekawa jestem fotek 'przed'
Mam nadzieję, ze właścicielka ma foty przed i je dostanę;-)

Posted

makot'a;19716713 napisał(a):
Oo tak, cztery psy to super sprawa, gwarantuję :razz:
To kiedy pojawi się u Ciebie czwarty sznupek, hem? :eviltong:

Na razie się nie pojawi, ale jak uzbieram kasę na import ze Stanów (musi być kopiowany), to dogomaniacy dowiedzą się w pierwszej kolejności;-)

Posted

[quote name='Doginka']Na razie się nie pojawi, ale jak uzbieram kasę na import ze Stanów (musi być kopiowany), to dogomaniacy dowiedzą się w pierwszej kolejności;-)[/QUOTE]

To trzymam kciuki :D

• 2 weeks later...
Posted

no to atrakcje mieliscie ale najwazniejsze ze juz po
i to zatrucie przez kogos chyba najbardziej prawdopodobne skoror obok sie to stalo
i tego sie zawsze najbardziej boje!!!!
cztery to fajna liczba , zreszta jaka nie jest fajna? wazne ino coby byly zgrane ze soba i ze swym czlekiem

Posted

Witanko Kochana;-)
ojjj ale sie u Ciebie porobiło ze hoho ...wpólczuwam tego dziadostwa bolącego i mam nadzieje ze chociaz uda sie zniwelowac ból jakimis innymi srodkami farmakologicznymi. i niejako masz szczescie w nieszczesciu ze udało sie to zdiagnozowac chociaz...ehhh..........a i Lotonek czytałam w fatalnym stanie byl ..jak nie urok to sraczka.Dobrze ze juz mu lepiej i ze to nie babejsza fuj.

Foty jak zwykle miodzioo ..i wiem wiem pewnie pisalas to juz tysiac razy ale napisz jeszcze raz ;-) mozesz u mnie jaki to Nikus i jakie obiektywy bo przymierzam sie w koncu do kupna sprzętu a jak zwykle nie wiem co;-) tzn wiadomo z eNikon tylko jakiz gatunek wybrac ni fim hhi

Buziam Cie mocnoo i mizianko dla chlopaków kudłatych przesyłam;-)

Posted

No cóż, raczej na nudę nie narzekam, właśnie wróciłam z zagranicznych wojaży:lol:
Byłam w Norymbergi w Niemczech, Austrii i we Włoszech;-) Jak tylko pozmniejszam fotki to wrzucę;-)