Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety szlag trafił posty z ostatnich 10 dni. Admini się popisali.
Za to twoje dzieło jak zwykle super. Ja wczoraj zabrałam się za ogołocenie Dirki (ale nie aż do skórki) ale nie umiem takich precyzyjnych linii zrobić jak Ty :shake:

Posted

He he faktycznie zaślepiona ;)

A ja mam do Ciebie takie pytanie.
Jakiego szamponu lub odżywki używasz dla sznupiastych?
Super są te łapki. Fajnie się włos układa.

Posted

weszka napisał(a):
Niestety szlag trafił posty z ostatnich 10 dni. Admini się popisali.
Za to twoje dzieło jak zwykle super. Ja wczoraj zabrałam się za ogołocenie Dirki (ale nie aż do skórki) ale nie umiem takich precyzyjnych linii zrobić jak Ty :shake:

Linie robię już na sam prawie koniec, wtedy łatwiej jak już zerwiesz cały grzbiet;-)

#Etna# napisał(a):
He he faktycznie zaślepiona ;)

A ja mam do Ciebie takie pytanie.
Jakiego szamponu lub odżywki używasz dla sznupiastych?
Super są te łapki. Fajnie się włos układa.

Używam szamponu i odżywki ze średniej półki - OSTER dla czarnych i Oster odżywka truskawkowa;-)
Dla swoich szupków używam odżywki bananowej :
http://keko.pl/pl/odzywka-bananowa-dla-psa-isb-1000ml.html

Tutaj biegła prosto na mnie:lol:

Przyczajka;-)

Czyż on nie wyrósł na pięknego sznaucera?:hmmmm: A takie miałam wątpliwości:splat:

Posted

Kawał dobrej roboty w 1,5 godziny !!!!
Mnie dziś welsh zajął 3 h. I to były 3 h walki z jego popieprzonym charakterkiem ;) Inaczej jest szansa ,że w 2 bym się zmieściła.

A mam pytanko - na łyso sznupę rwałaś palcami ? marsem 330 czy jeszcze czym innym ?

Posted

Alicja napisał(a):

Na fotce tak wygląda, ale w realu jest malutka;-) Bo to dziepsinka jest:lol:

Culineo napisał(a):
łooo , ale odpicowana ! jak nie ten sam pies :loveu:
a z tymi postami to ich powaliło

Posty jeszcze da się przeżyć, ale z banerka nie można wejść w galerię, bo się błąd pokazuje:mad:
Trzeba na nowo linkować do galerii:angryy:

eria napisał(a):
Kawał dobrej roboty w 1,5 godziny !!!!
Mnie dziś welsh zajął 3 h. I to były 3 h walki z jego popieprzonym charakterkiem ;) Inaczej jest szansa ,że w 2 bym się zmieściła.

A mam pytanko - na łyso sznupę rwałaś palcami ? marsem 330 czy jeszcze czym innym ?

Aniu, rwałam tylko palcami, bo z Chiary wyłaziło jak patyki z masła:crazyeye: Miała już bardzo dojrzały kudeł do rwania - całe rwanie odwaliłam w 40 minut, resztę zajęła mi kąpiel i podcinki łap i firanek;-) Ale jej Pańcia wyrwała wcześniej cały podszerstek;-)

Tekla64 napisał(a):
jak zwykle zachwyt nad robota ale z tymi 20ma dekami to chyba zart, ja bych jej troche wecej odjela zwlaszcza w siadzie hihihi
mimo wsio pikna jest

Więcej niż 20 deko byłoby już za dużo - sznup nie ma być suchy tylko mocny. 20 deko sprawi, że Chiarze zaznaczy się bardziej talia, ale nie będzie chuchrem, bo sznup ma być jak czołg a nie jak chart:lol:

Posted

Vectra napisał(a):
To mój Rekin teraz jest sznupem :diabloti:

Staffikowy sznup:lol:

Czy Wam też nie przychodzą powiadomienia na e-mail?:hmmmm: Zawsze dostawałam wiadomość emilkiem, a teraz cisza:mad::-(