Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Spacerniak za płotem , fajnie :)

:lol::lol:
https://lh4.googleusercontent.com/-vRqMm_wEFYc/T0qm8fPc1ZI/AAAAAAAAISk/U4TdimhZV8Q/s640/Lasek%2520w%2520Markach%2520%2528108%2529.JPG

Kleszczy najprędzej nałapią w takich chaszczorach i trawach , raczej w lesie iglastym nie spotkałam .
Właśnie ten lasek jest dopiero po przejściu przez te wysokie trawiszcze:razz:

A tu jest taki nudny filmik z walki Gordonkowo-Lotosowej;-)
[video=youtube;xcLsB6deed0]http://www.youtube.com/watch?v=xcLsB6deed0&feature=youtu.be[/video]

Posted

A co Wy się przeprowadziliście, że dopiero teraz laski odkrywacie? :diabloti:
Bo ja mam dość spore zaległości na Dogo, więc możliwe, że coś przegapiłam :oops:

Posted

Wszystkie posty przeczytałam, ale tak mam poranione palce, że napiszę tak ogólnie;-)

Najcięższą robotę już mam za sobą, a mianowicie WYTRYMOWAŁAM RAPERA i teraz to już tylko z górki, bo Gordon i Lotos to łatwizna:lol: Myślałam, że umrę z bólu podczas trymowania Rapcia - tyle miał kudła:mad:

Niestety muszę w związku z faktem pokaleczonych paluszków poodmawiać wszystkie wizyty, gdzie piesie były zapisane do rwania:roll:
Do maszynki tylko przyjmuję:roflt:

Na słowo "pozuj" mój "mały" Rapcio odstawiał szopki i pozował po swojemu:roflt:

Rapcio stwierdził, że skoro tyle godzin go męczyłam rwaniem kudłów, to on pozować nie będzie:roflt: W ogóle obraził się na mnie i olewał wszystko, co do niego mówiłam:mad:

Posted

[quote name='Fides79']http://i42.tinypic.com/aeobbr.jpg ta mina wiele mówi :cool3:...
Tiaaaa - Oskubała mnie do golasa i chce takiego bez ubrania wstawić na Dogomanię:mad::roflt:

[quote name='Tekla64']ja sie mu nie dziwe a wrecz jego reakcje rozumiem calkowicie hihihi

piekny jest nawet parafrazujacy "pozuj"
Trochę przytył przez zimę i teraz znowu jest na odchudzanku:cool3:

Posted

Justa napisał(a):
Przytył? A właśnie miałam napisać, że jakoś jest go tak mniej :mdleje:

To nie wyrwałaś dzisiaj Brunka?

Niestety nie, musiałam odwołać wizytę ze względu na moje poranione palce:-(Przemówiłam Brunka na za tydzień;-) Mam nadzieję, ze palce mi się wygoją:razz:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ale ładnie wytrymowany! :) Ile Ci to zajęło?

Aż 2 i pół godziny jednego dnia i 2 godziny drugiego dnia, bo musiałam robić Rapcia na raty z powodu ran na palcach:-( - bez kąpieli i podrównania firanki i łapek:razz: Niestety Raper ma specyficzną sierść:mad:

Posted

Holly 2 tygodnie wcześniej skończyła cieczkować i oczywiście Lotos się zakochał:loveu:
Gordon i Raper nawet nie zwracały zbytniej uwagi na ten fakt:diabloti: