Culineo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a)::crazyeye::roflt:szacun dla "Pudzianki":roflt::mdleje: dziękuje :evil_lol: wbrew pozorom nie jest taki ciężki... wkońcu to tylko 37kg :D:D Quote
Doginka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 makot'a;17108754 napisał(a):...Ale tak czy inaczej to smutne, że ma takie łapki i problemy...nawet w tym wieku. ... Ale Shogun nie ma żadnych problemów:shake: Czytaj ze zrozumieniem;-) To, że jest noszony, to tylko wymuszanie wygodnickiego pieseczka, cwaniaczka, który owinął sobie Pańcie dookoła ogona:roflt: klaudusia0219 napisał(a):dziękuje :evil_lol: wbrew pozorom nie jest taki ciężki... wkońcu to tylko 37kg :D:D No taaa, takie malutkie puci puci:roflt: Alicja napisał(a):Bardzo sympatyczny ten pekinek :) Hahaha, szczególnie jak się go drapie po brzuszku:roflt: Nie mam na nic siły, padam jak betka do łóżeczka i zasypiam:roll: dziś zaczipowałam swoje 3 kundle:lol: Jutro mam do zrobienia 4 psy:mdleje: W sobotę Kraków, w poniedziałek wyjazd do Paryża:multi: Tam wystawa w czwartek i piątek i zwiedzanko :lol: Mamy już bilety na Wieżę Eiffla, do Wersalu, Luwru, Parku Asteriksa i Delfinarium oraz do Disneylandu:lol: I nie wiem tylko, czy nam czasu styknie, ale i tak moje kolejne marzenie zostanie spełnione:multi: Quote
Quirk Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Powodzenia w Paryżu,będę trzymać kciuki. Pozdrawiam. Quote
Alicja Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ty spełniaj marzenia a My czekamy na wieści i foty ;) Quote
makot'a Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a):Ale Shogun nie ma żadnych problemów:shake: Czytaj ze zrozumieniem;-) To, że jest noszony, to tylko wymuszanie wygodnickiego pieseczka, cwaniaczka, który owinął sobie Pańcie dookoła ogona:roflt: Chodziło mi o to, że ma krzywe łapki ;) Sprawę jego noszenia, czy "nienoszenia" porzuciłam, gdy dowiedziałam się, że to nie jest konieczność :D A Paryża można pozazdrościć - tam jest tyle zabytków i sztandarowych przykładów architektury, Luwr i cała zawartość, mniam :loveu: Ja będąc w Paryżu pewnie chciałabym zahaczyć też o Montmartre, więc jak styknie Wam czasu to polecam - wielu cudownych artystów zostawiło tam swoje ślady. Poza tym to kolebka prawdziwego kankana :diabloti: A wieża Eiffla to absolutna podstawa każdego turysty :P Miłego wyjazdu i powodzenia na wystawie :) EDIT: No i zapomniałabym - na Montmartre jest jeszcze przede wszystkim cudowny, słynny Moulin Rouge! Mówię Ci - rozważ poszerzenie planu wycieczki o jeszcze jeden podpunkt :) Quote
Doginka Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Do wyjazdu doParyża jeszcze mam 12 dni:diabloti: Teraz szykuję kundle na Kraków;-) Quote
ahedok Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a):Do wyjazdu doParyża jeszcze mam 12 dni:diabloti: Teraz szykuję kundle na Kraków;-) to najpierw powodzenia w Krakowie, a potem miłego wyjazdu :lol: Quote
Culineo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Doginka napisał(a):No taaa, takie malutkie puci puci:roflt: no właśnie :diabloti: a do Paryża też bym sobie pojechała :loveu: a 4 psów nie zazdroszcze, troche roboty :scared: a na te wszystkie zabaytki macie 1 dzień ? :-o Quote
Doginka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 ahedok napisał(a):to najpierw powodzenia w Krakowie, a potem miłego wyjazdu :lol: Tfu tfu tfu na psa urok:lol: klaudusia0219 napisał(a):no właśnie :diabloti: a do Paryża też bym sobie pojechała :loveu: a 4 psów nie zazdroszcze, troche roboty :scared: a na te wszystkie zabaytki macie 1 dzień ? :-o Paryż to było moje marzenie, które wreszcie sę spełni:multi: Wyjeżdżamy 3 lipca a wracamy 15:lol: jedziemy samochodem - licząc, ze dojedziemy w 2 dni i 2 dni bedziemy wracać, to zostaje nam 7-8 dni na zwiedzanie. No i ja oczywiście mam jeszcze 2 dni wyjęte na wystawy - światową i klubową:lol:, ale po południu zdążę zaliczyć wieżę Eiffla jednego dnia i coś tam drugiego, więc dużej straty czasu nie będzie:multi::lol: Gorzej z psami, bo cały dzień będą w hotelu spędzać, ale nie wszędzie z psami nas wpuszczą:shake: A oto moja licealistka, która dziś odbiera cenzurkę do klasy II:lol: Niestety mina wskazuje na Jej samopoczucie, bo natura jak zwykle dla Niej bywa złośliwa:roflt: Choroba kobieca Miskę męczy właśnie dziś:mad: Quote
ahedok Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wszystkie psiaki jadą? a z Miśką to ja już się pogubiłam, do II LO nie powinno być 17 lat? :hmmmm: PS. fajne buty ;) Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No to fajny sie szykuje Wam wyjazd :) A choroby kobiecej współczuje :) Quote
Doginka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Silky123 napisał(a):pięknie wygląda. :) Dzięki:lol: ahedok napisał(a):wszystkie psiaki jadą? a z Miśką to ja już się pogubiłam, do II LO nie powinno być 17 lat? :hmmmm: PS. fajne buty ;) Raper niestety musi zostać, bo nie chcę go bez potrzeby męczyć, skoro i tak nie wystawiam go w Paryżu;-) A buty przedwczoraj specjalnie kupione na zakończenie roku szkolnego;-) Miśka ma 16 lat, bo jest z samego końca roku;-). 17 lat bedzie miała dopiero 26 listopada;-):lol: Saththa napisał(a):No to fajny się szykuje Wam wyjazd :) A choroby kobiecej współczuje :) "Choroba" jak przyszła tak i pójdzie:lol: Właśnie miałam telefon od wychowawczyni Dominiki, pomyliła się z oceną na świadectwie i pytała, czy musi przeprawiać, czy wystarczy, że ja wiem:crazyeye: Co za głupie pytanie:roll: Oczywiście, że przeprawiać, tym bardziej, że była wpisana 2:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [FONT=Georgia]Ładnie Miśka się prezentuje :) Mi wychowawca w maturalnej klasie wstawił na świadectwie złą ocenę z geografii i musiałam po odbiór świadectwa jechać kilka dni po zakończeniu roku bo tyle mu zajęło poprawienie błędu :eviltong: [/FONT] Quote
Natalia&Cody Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Też bym tak chciała wyjechać sobie z psem do Paryża. :loveu: Zadroszczę. :D Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Silky123 napisał(a):Też bym tak chciała wyjechać sobie z psem do Paryża. :loveu: Zadroszczę. :D A ja bym chciała bez psa :D Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Doginka napisał(a):Dzięki:lol: Raper niestety musi zostać, bo nie chcę go bez potrzeby męczyć, skoro i tak nie wystawiam go w Paryżu;-) A buty przedwczoraj specjalnie kupione na zakończenie roku szkolnego;-) Miśka ma 16 lat, bo jest z samego końca roku;-). 17 lat bedzie miała dopiero 26 listopada;-):lol: "Choroba" jak przyszła tak i pójdzie:lol: Właśnie miałam telefon od wychowawczyni Dominiki, pomyliła się z oceną na świadectwie i pytała, czy musi przeprawiać, czy wystarczy, że ja wiem:crazyeye: Co za głupie pytanie:roll: Oczywiście, że przeprawiać, tym bardziej, że była wpisana 2:crazyeye: :question::mdleje: Quote
ahedok Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 łał, nie no, ja bym zostawiła 2 :D świetny pomysł <OK> Quote
Izabela124. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Spóźnione gratulacje za Lublin :multi: Ale twoja córcia ma talent do rysowania :cool3: Zazdroszczę wyprawy do Paryża. Mam nadzieję, że też kiedyś tam pojadę Quote
weszka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Mam nadzieję, że uda nam się zamienić ze dwa słowa w Krakowie :) Nie wiedziałam, że śmigasz do Paryża! Super! Mocno trzymam kciuki! Quote
Doginka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Ładnie Miśka się prezentuje :) Mi wychowawca w maturalnej klasie wstawił na świadectwie złą ocenę z geografii i musiałam po odbiór świadectwa jechać kilka dni po zakończeniu roku bo tyle mu zajęło poprawienie błędu :eviltong: [/FONT] Dominice Pani od razu poprawiła i Miśka po zakończeniu poszła sobie zadowolona na piffffko z klasą, wróciła do domciu jakieś 2 godzinki później, chwali mi się cenzurką już poprawioną, czytam zadowolona i ZONK:crazyeye: Geografia poprawiona, a zamiast 4 z PO, ma wstawione 3:angryy: I znowu musiała jechać do szkoły. Pani poprawiła, ale z wielkim bólem i jeszcze nawyzywała Dominikę od upierdliwych dziewuch:angryy::mad: Ale przynajmniej teraz jest ok:diabloti: Silky123 napisał(a):Też bym tak chciała wyjechać sobie z psem do Paryża. :loveu: Zadroszczę. :D Marzyłam o Paryżu przez całe moje młodzieńcze życie. Znałam Wersal tylko z książek i neta, a teraz moje marzenie się spełni:multi: Saththa napisał(a):A ja bym chciała bez psa :D Silky123 napisał(a):no bez psa też. :P A ja rozpaczam, że jeden musi zostać:bigcry::angryy: ahedok napisał(a):łał, nie no, ja bym zostawiła 2 :D świetny pomysł <OK> Ale dwója strasznie by kontrastowała z szóstką, czwórkami i piątkami:diabloti: Niestety są też 3 tróje:angryy::mad: Izabela124. napisał(a):Spóźnione gratulacje za Lublin :multi: Ale twoja córcia ma talent do rysowania :cool3: Zazdroszczę wyprawy do Paryża. Mam nadzieję, że też kiedyś tam pojadę Dzięki za gratki;-) Niestety Dominika ma talent do kopiowania, czyli patrzy na rysunek bądź zdjęcie i rysuje, tak samo mam ja, nic z pamięci nie umiemy rysować:oops::diabloti: weszka napisał(a):Mam nadzieję, że uda nam się zamienić ze dwa słowa w Krakowie :) Nie wiedziałam, że śmigasz do Paryża! Super! Mocno trzymam kciuki! Ja też mam taką nadzieję:lol: Jak któryś z moich burków wygra, to zostajemy do finałów i wtedy mam nadzieję sobie wreszcie pogadamy:lol: Ja też byłam zaskoczona, że J zgodził się mnie zawieźć do Paryża i nawet sponsoruje mój pobyt, zwiedzanie, ja płacę tylko za wystawy:lol: Quote
Recommended Posts