Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye::roflt:szacun dla "Pudzianki":roflt::mdleje:

dziękuje :evil_lol: wbrew pozorom nie jest taki ciężki... wkońcu to tylko 37kg :D:D

Posted

makot'a;17108754 napisał(a):
...Ale tak czy inaczej to smutne, że ma takie łapki i problemy...nawet w tym wieku. ...

Ale Shogun nie ma żadnych problemów:shake: Czytaj ze zrozumieniem;-) To, że jest noszony, to tylko wymuszanie wygodnickiego pieseczka, cwaniaczka, który owinął sobie Pańcie dookoła ogona:roflt:
klaudusia0219 napisał(a):
dziękuje :evil_lol: wbrew pozorom nie jest taki ciężki... wkońcu to tylko 37kg :D:D

No taaa, takie malutkie puci puci:roflt:
Alicja napisał(a):
Bardzo sympatyczny ten pekinek :)

Hahaha, szczególnie jak się go drapie po brzuszku:roflt:

Nie mam na nic siły, padam jak betka do łóżeczka i zasypiam:roll:
dziś zaczipowałam swoje 3 kundle:lol:
Jutro mam do zrobienia 4 psy:mdleje:
W sobotę Kraków, w poniedziałek wyjazd do Paryża:multi: Tam wystawa w czwartek i piątek i zwiedzanko :lol:
Mamy już bilety na Wieżę Eiffla, do Wersalu, Luwru, Parku Asteriksa i Delfinarium oraz do Disneylandu:lol: I nie wiem tylko, czy nam czasu styknie, ale i tak moje kolejne marzenie zostanie spełnione:multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale Shogun nie ma żadnych problemów:shake: Czytaj ze zrozumieniem;-) To, że jest noszony, to tylko wymuszanie wygodnickiego pieseczka, cwaniaczka, który owinął sobie Pańcie dookoła ogona:roflt:

Chodziło mi o to, że ma krzywe łapki ;)
Sprawę jego noszenia, czy "nienoszenia" porzuciłam, gdy dowiedziałam się, że to nie jest konieczność :D

A Paryża można pozazdrościć - tam jest tyle zabytków i sztandarowych przykładów architektury, Luwr i cała zawartość, mniam :loveu:
Ja będąc w Paryżu pewnie chciałabym zahaczyć też o Montmartre, więc jak styknie Wam czasu to polecam - wielu cudownych artystów zostawiło tam swoje ślady. Poza tym to kolebka prawdziwego kankana :diabloti:
A wieża Eiffla to absolutna podstawa każdego turysty :P
Miłego wyjazdu i powodzenia na wystawie :)

EDIT: No i zapomniałabym - na Montmartre jest jeszcze przede wszystkim cudowny, słynny Moulin Rouge!
Mówię Ci - rozważ poszerzenie planu wycieczki o jeszcze jeden podpunkt :)

Posted

Doginka napisał(a):
Do wyjazdu doParyża jeszcze mam 12 dni:diabloti: Teraz szykuję kundle na Kraków;-)

to najpierw powodzenia w Krakowie, a potem miłego wyjazdu :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
No taaa, takie malutkie puci puci:roflt:

no właśnie :diabloti:

a do Paryża też bym sobie pojechała :loveu:
a 4 psów nie zazdroszcze, troche roboty :scared:
a na te wszystkie zabaytki macie 1 dzień ? :-o

Posted

ahedok napisał(a):
to najpierw powodzenia w Krakowie, a potem miłego wyjazdu :lol:

Tfu tfu tfu na psa urok:lol:
klaudusia0219 napisał(a):
no właśnie :diabloti:

a do Paryża też bym sobie pojechała :loveu:
a 4 psów nie zazdroszcze, troche roboty :scared:
a na te wszystkie zabaytki macie 1 dzień ? :-o

Paryż to było moje marzenie, które wreszcie sę spełni:multi: Wyjeżdżamy 3 lipca a wracamy 15:lol: jedziemy samochodem - licząc, ze dojedziemy w 2 dni i 2 dni bedziemy wracać, to zostaje nam 7-8 dni na zwiedzanie. No i ja oczywiście mam jeszcze 2 dni wyjęte na wystawy - światową i klubową:lol:, ale po południu zdążę zaliczyć wieżę Eiffla jednego dnia i coś tam drugiego, więc dużej straty czasu nie będzie:multi::lol:
Gorzej z psami, bo cały dzień będą w hotelu spędzać, ale nie wszędzie z psami nas wpuszczą:shake:

A oto moja licealistka, która dziś odbiera cenzurkę do klasy II:lol: Niestety mina wskazuje na Jej samopoczucie, bo natura jak zwykle dla Niej bywa złośliwa:roflt: Choroba kobieca Miskę męczy właśnie dziś:mad:

Posted

Silky123 napisał(a):
pięknie wygląda. :)

Dzięki:lol:
ahedok napisał(a):
wszystkie psiaki jadą?

a z Miśką to ja już się pogubiłam, do II LO nie powinno być 17 lat? :hmmmm:

PS. fajne buty ;)

Raper niestety musi zostać, bo nie chcę go bez potrzeby męczyć, skoro i tak nie wystawiam go w Paryżu;-)
A buty przedwczoraj specjalnie kupione na zakończenie roku szkolnego;-)
Miśka ma 16 lat, bo jest z samego końca roku;-). 17 lat bedzie miała dopiero 26 listopada;-):lol:
Saththa napisał(a):
No to fajny się szykuje Wam wyjazd :)

A choroby kobiecej współczuje :)

"Choroba" jak przyszła tak i pójdzie:lol:

Właśnie miałam telefon od wychowawczyni Dominiki, pomyliła się z oceną na świadectwie i pytała, czy musi przeprawiać, czy wystarczy, że ja wiem:crazyeye: Co za głupie pytanie:roll: Oczywiście, że przeprawiać, tym bardziej, że była wpisana 2:crazyeye:

Posted

[FONT=Georgia]Ładnie Miśka się prezentuje :)

Mi wychowawca w maturalnej klasie wstawił na świadectwie złą ocenę z geografii i musiałam po odbiór świadectwa jechać kilka dni po zakończeniu roku bo tyle mu zajęło poprawienie błędu :eviltong:
[/FONT]

Posted

Doginka napisał(a):
Dzięki:lol:

Raper niestety musi zostać, bo nie chcę go bez potrzeby męczyć, skoro i tak nie wystawiam go w Paryżu;-)
A buty przedwczoraj specjalnie kupione na zakończenie roku szkolnego;-)
Miśka ma 16 lat, bo jest z samego końca roku;-). 17 lat bedzie miała dopiero 26 listopada;-):lol:

"Choroba" jak przyszła tak i pójdzie:lol:

Właśnie miałam telefon od wychowawczyni Dominiki, pomyliła się z oceną na świadectwie i pytała, czy musi przeprawiać, czy wystarczy, że ja wiem:crazyeye: Co za głupie pytanie:roll: Oczywiście, że przeprawiać, tym bardziej, że była wpisana 2:crazyeye:

:question::mdleje:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Ładnie Miśka się prezentuje :)

Mi wychowawca w maturalnej klasie wstawił na świadectwie złą ocenę z geografii i musiałam po odbiór świadectwa jechać kilka dni po zakończeniu roku bo tyle mu zajęło poprawienie błędu :eviltong:
[/FONT]

Dominice Pani od razu poprawiła i Miśka po zakończeniu poszła sobie zadowolona na piffffko z klasą, wróciła do domciu jakieś 2 godzinki później, chwali mi się cenzurką już poprawioną, czytam zadowolona i ZONK:crazyeye: Geografia poprawiona, a zamiast 4 z PO, ma wstawione 3:angryy:
I znowu musiała jechać do szkoły. Pani poprawiła, ale z wielkim bólem i jeszcze nawyzywała Dominikę od upierdliwych dziewuch:angryy::mad: Ale przynajmniej teraz jest ok:diabloti:

Silky123 napisał(a):
Też bym tak chciała wyjechać sobie z psem do Paryża. :loveu:
Zadroszczę. :D

Marzyłam o Paryżu przez całe moje młodzieńcze życie. Znałam Wersal tylko z książek i neta, a teraz moje marzenie się spełni:multi:

Saththa napisał(a):
A ja bym chciała bez psa :D

Silky123 napisał(a):
no bez psa też. :P

A ja rozpaczam, że jeden musi zostać:bigcry::angryy:

ahedok napisał(a):
łał, nie no, ja bym zostawiła 2 :D
świetny pomysł <OK>

Ale dwója strasznie by kontrastowała z szóstką, czwórkami i piątkami:diabloti: Niestety są też 3 tróje:angryy::mad:
Izabela124. napisał(a):
Spóźnione gratulacje za Lublin :multi:

Ale twoja córcia ma talent do rysowania :cool3: Zazdroszczę wyprawy do Paryża. Mam nadzieję, że też kiedyś tam pojadę

Dzięki za gratki;-)
Niestety Dominika ma talent do kopiowania, czyli patrzy na rysunek bądź zdjęcie i rysuje, tak samo mam ja, nic z pamięci nie umiemy rysować:oops::diabloti:

weszka napisał(a):
Mam nadzieję, że uda nam się zamienić ze dwa słowa w Krakowie :)
Nie wiedziałam, że śmigasz do Paryża! Super! Mocno trzymam kciuki!

Ja też mam taką nadzieję:lol: Jak któryś z moich burków wygra, to zostajemy do finałów i wtedy mam nadzieję sobie wreszcie pogadamy:lol:
Ja też byłam zaskoczona, że J zgodził się mnie zawieźć do Paryża i nawet sponsoruje mój pobyt, zwiedzanie, ja płacę tylko za wystawy:lol: