Iza i Fidel Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Moze najpierw aukcja malej : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=248226157 Mala przywiozl do legnickiego schroniska facet,ktory ja potracil samochodem. Chcial zaplacic za leczenie....Potem zadzwonila jego zona i wycofala sie z finansowania kosztow leczenia Malej. Poki co jest dlug za leczenie suni.Dzis badz jutro bedzie bazarek. Najwazniejszy jednak jest dom dla Malej.Poki co mieszka ona w lecznicy.Jak tylko wroci do zdrowia to musi zamieszkac gdzie indziej...Jak nie znajdzie sie dom to czeka ja legnickie schronisko... Duzo z was je zna... Tym co nie znaja przypomne: http://community.webshots.com/user/mmarusia Pomozcie znalezc Malej dom !! Quote
acroba Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Mala masz sie pokazywac na samej gorze :lol: Dziekuje Iza :loveu::loveu: Quote
basia0607 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tylko nie do legnickiego schroniska !!!! Tam nadal jest żle ! Quote
Iza i Fidel Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Malutka hopsiaj do gory !!! Quote
acroba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nikomu sie nie podoba...a ona taka slodka jest....:-( Iza czy mozesz mi przeslac na maila jej fotki w duzym rozmiarze,tak zeby ogloszenia mozna porobic? Quote
Iza i Fidel Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Agnieszka,to nie tak,ze sie nie podoba,ale wiesz,ze psow szukajacych domu jest wiecej niz potencjalnych chetnych na nie :( Jakas nadzieja we mnie jest,bo aukcje obserwuja 2 osoby.Mam nadzieje,ze to nie dogomaniacy... Zaraz Ci wysle fotki,poki mam net,bo cos mi lifebox szwankuje i moj TZ ma go oddac i jakis router wgrywac czy cus. Dopiero zauwazylam ,ze tu NIE MA fotek Małej !!! Faktycznie mialam cos z kompem i nie moglam ich wstawic. Juz nadrabiam !!! MAŁA : Quote
fizia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A to w takim razie swoje kasuje:) Mała jest śliczna!! Trzymam kciuki!! Quote
papudraczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mała jakie masz piękne pyszczątko!!!! hopsaj na 1!!!!!! Quote
papudraczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 aha!!! a żonie i Panu pantoflarzowi który się jej słucha mogę tylko pogratulować!!!!! :2gunfire::boom: Quote
papudraczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 hopsaj maluchu na pierwszą szukać domku!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cudo - mam nadzieję, że jej się uda!!! Quote
Iza i Fidel Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ja tez mam nadzieje,ze Mala niebawem znajdzie dom tym bardziej ,ze -tak cicho,zeby nie zapeszyc, powiem iz mial po nia dzis przyjechac jakis pan. Jutro bedzie wiadomo,czy Mala z nim pojechala. TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Quote
papudraczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 oby Pan się pojawił i był kochającym czlowiekiem!!!:modla: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: mocno trzymam kciuki Quote
Tola Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sliczna sunieczka:loveu: Trzymam kciuki za dobry dom dla małej! Quote
papudraczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 i co z naszym maluszkiem!?? ma kotoś jakieś informacje?? Quote
Iza i Fidel Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Po Mala przyjechal pan z Wroclawia:multi:Obiecal,ze bedzie ja leczyl w lecznicy z ktorej ja zabral.Nic wiecej nie wiem. Mysle jednak,ze Mala znalazla dobry domek.Bo kto chcialby przyjezdzac po chorego psa 70km w jedna strone? Ktos,kto chce temu psu dac dobry dom,ktos kto pokochal malenstwo od pierwszego wejrzenia w kompa. DZIEKI ZA KCIUKI !!! CHYBA POMOGLY :evil_lol: Quote
halbina Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To jeszcze nie puszczamy, tak na wszelki wypadek... Quote
Recommended Posts