Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze najpierw aukcja malej : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=248226157 Mala przywiozl do legnickiego schroniska facet,ktory ja potracil samochodem. Chcial zaplacic za leczenie....Potem zadzwonila jego zona i wycofala sie z finansowania kosztow leczenia Malej. Poki co jest dlug za leczenie suni.Dzis badz jutro bedzie bazarek. Najwazniejszy jednak jest dom dla Malej.Poki co mieszka ona w lecznicy.Jak tylko wroci do zdrowia to musi zamieszkac gdzie indziej...Jak nie znajdzie sie dom to czeka ja legnickie schronisko... Duzo z was je zna... Tym co nie znaja przypomne: http://community.webshots.com/user/mmarusia Pomozcie znalezc Malej dom !!

Posted

Agnieszka,to nie tak,ze sie nie podoba,ale wiesz,ze psow szukajacych domu jest wiecej niz potencjalnych chetnych na nie :(

Jakas nadzieja we mnie jest,bo aukcje obserwuja 2 osoby.Mam nadzieje,ze to nie dogomaniacy...

Zaraz Ci wysle fotki,poki mam net,bo cos mi lifebox szwankuje i moj TZ ma go oddac i jakis router wgrywac czy cus.

Dopiero zauwazylam ,ze tu NIE MA fotek Małej !!!
Faktycznie mialam cos z kompem i nie moglam ich wstawic.
Juz nadrabiam !!!

MAŁA :

Posted

Ja tez mam nadzieje,ze Mala niebawem znajdzie dom tym bardziej ,ze -tak cicho,zeby nie zapeszyc, powiem iz mial po nia dzis przyjechac jakis pan.
Jutro bedzie wiadomo,czy Mala z nim pojechala.
TRZYMAJCIE KCIUKI !!!

Posted

Po Mala przyjechal pan z Wroclawia:multi:Obiecal,ze bedzie ja leczyl w lecznicy z ktorej ja zabral.Nic wiecej nie wiem.
Mysle jednak,ze Mala znalazla dobry domek.Bo kto chcialby przyjezdzac po chorego psa 70km w jedna strone? Ktos,kto chce temu psu dac dobry dom,ktos kto pokochal malenstwo od pierwszego wejrzenia w kompa.

DZIEKI ZA KCIUKI !!! CHYBA POMOGLY :evil_lol: