Aga_Mazury Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 napisałam do osób które na wątku transportowym oferują transport za zwrot kosztów.... mam nadzieję, że się uda :kciuki: Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Jak dobrze pójdzie to Domelek w sobotę wyjedzie do swojego domu :multi::multi::multi::multi: trole bywają bardzo przyjemne :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Domelek już u siebie :multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ANETTTA napisał(a):tzn w rogozniku ????? hi hi siuper a jak podróz mineła psiakowi .....i zaklimatyzowanie sie ??? Quote
Aga_Mazury Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ANETTTA napisał(a):a jak podróz mineła psiakowi .....i zaklimatyzowanie sie ??? dopiero wczoraj dojechał po 21.00 ale podobno jest uśmiechnięty... więc mam nadzieję, że wszystko będzie pięknie :) Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ANETTTA napisał(a):zajrze do psiaka .... coś wiesz? Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 byłam dzisij psa nie widziałam .ale kojec jest za tujami i byc moze był szczekac nie szczekał ...jutro znowu podjade ....az w koncu zadzwonie i zapytam Quote
ANETTTA Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 tak jak pisałam wyzej i rozmawialm z aga mazury tel ... dzisiaj ......wiec tak byłam poznałam Pania wlascicelke psa bardzo miła osoba (pana poznałam wczesniej a dzisiaj nieobecny) psiak siedział w kojcu w budzie ...kojec zabezpieczony aby nie uciekał..... ......boczki zaokraglone ...Pani mu gotuje dobre jedzonko ...suchej karmy niestety nie chce jesc.:shake:....no cóz moge napisać wiecej zaluje ze nie mialam aparatu ...zapomnilam a o komórce pomyślałam za pózno ....trąba ze mnie zawaliłam wiem ..fotek nie bedzie ...myslę a nawet jestem pewna psiak ma dobry dom ....dobrych wllasciceli .....poprostu poczatki były trudne ....pozdr wszystkich aneta Quote
Recommended Posts