Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Domel głodzony, bity ...rzeczywistośc polskiej wsi nie ominęła Domela... Miał jednak to szczęście, że sąsiedzi mieli serce i zgłosili do AFN-u i schroniska co się dzieje w jednej z podostródzkich wsi. Były tam psiaki, suczki odkarmiające młode, starsza rotkowata....wszystkie trafiły do schroniska w Ostródzie gdzie oczekują na nowy, kochający dom. Domel napewno na smyczy chodzić nie potrafi ;) ....wymęczył mnie okrutnie... natomiast lubi kiełbachę i jest bardzo sprytny ... ale bezczelny :evil_lol: potrafi sam sobie z kieszeni ciotkowej wyciągnąć torebkę z kiełbaską ;) Ma około 3 lata.... Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5']śliczny Domel, podobny do Kamisa ;) Bardzo podobny..... byłam z nim na spacerze....i wiele razy jak patrzyłam na jego pysio...przez ułamek sekundy myślałam, że to kamisek.... Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A to nasz Domelek... czyli Kamis 2 w powiększeniu:) Quote
gwiazda0 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Domel głodzony, bity ...rzeczywistośc polskiej wsi nie ominęła Domela... Miał jednak to szczęście, że sąsiedzi mieli serce i zgłosili do AFN-u i schroniska co się dzieje w jednej z podostródzkich wsi. Były tam psiaki, suczki odkarmiające młode, starsza rotkowata....wszystkie trafiły do schroniska w Ostródzie gdzie oczekują na nowy, kochający dom. Domel napewno na smyczy chodzić nie potrafi ;) ....wymęczył mnie okrutnie... natomiast lubi kiełbachę i jest bardzo sprytny ... ale bezczelny :evil_lol: potrafi sam sobie z kieszeni ciotkowej wyciągnąć torebkę z kiełbaską ;) Ma około 3 lata.... a ja myślałam,ze to Kamis....hm...brat bliżniak kamisa. Quote
lidka_park Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wielki brat Kamisa czyli Domel szuka domku !!!! Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 rzeczywiscie bardzo podobny do Kamisa tylko dluższe łapki ma... nawet ma taka czarną łatkę na zadku jak kamis :) Szukaj domciu kochanienki ! Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jest większy... ale tak samo śliczny! Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Domel dzisiaj ze mną na spacerku ;) Domel potrafi łapać kiełbachę w locie i nawet reaguje już na swoje imię Quote
neverend Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 tak, tylko wujek nie napisał,że cięzko mu fotkę strzelić, bo wciąż się kręci...:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Domel niedobrota na spacerku....;) on chyba ma na imie "masz" a nie Domel:evil_lol: Quote
sisia0 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Byłam dziś z Domelkiem na spacerku... nie wiem dlaczego nikt go nie chce na spacerki brac :( on przeciez jest kochana pieszczota i tak wogole to on jest grzeczny tylko lubi biegać... trzeba go wybiegać i jest ok piesek :) Domel zostałeś moim ulubieńcem i jak to never okreslila biore cie pod moj daszek :) Kochany bąbelku:loveu: Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 sisia0 napisał(a):Byłam dziś z Domelkiem na spacerku... nie wiem dlaczego nikt go nie chce na spacerki brac :( on przeciez jest kochana pieszczota i tak wogole to on jest grzeczny tylko lubi biegać... trzeba go wybiegać i jest ok piesek :) Domel zostałeś moim ulubieńcem i jak to never okreslila biore cie pod moj daszek :) Kochany bąbelku:loveu: sisia0 chyba polubiła "ekstremalne spacery" :diabloti: Domel, Lejla... a moze teraz Rysio ??? :cool3: Quote
neverend Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 lidka_park napisał(a):sisia0 chyba polubiła "ekstremalne spacery" :diabloti: Domel, Lejla... a moze teraz Rysio ??? :cool3: oj, chyba nie odbierze Ci tej atrakcji Lidka...:eviltong: Quote
sisia0 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja bardzo lubie ekstremalny spacery.... nie tylko Lejla i Domel ...był jeszcze Boguś i Śliczna ale oni to nie to samo co Lejla... mówicie Rysio :PP hheheh...Lidka ja już raz byłam z Rysiem i stwierdzam ze nie mogę cię pozbawić tej przyjemności :) Quote
sisia0 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Domel a u ciebie pusto w góre chłopie !!! Quote
lidka_park Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Domel tez juz pewnie czeka na spacerek... ciekawe z kim... czyzby z sisia0 ???? :diabloti: Quote
sisia0 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Domel za tydzien rekompensata !! W górę chłopie pnij się pnij !!!! nie trać sił i się pnij !! Quote
sisia0 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Domelku mój kochany w górę ...zamerdaj na pierwszej swoim ogonkiem Quote
Recommended Posts