Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domel głodzony, bity ...rzeczywistośc polskiej wsi nie ominęła Domela...
Miał jednak to szczęście, że sąsiedzi mieli serce i zgłosili do AFN-u i schroniska co się dzieje w jednej z podostródzkich wsi.
Były tam psiaki, suczki odkarmiające młode, starsza rotkowata....wszystkie trafiły do schroniska w Ostródzie gdzie oczekują na nowy, kochający dom.

Domel napewno na smyczy chodzić nie potrafi ;) ....wymęczył mnie okrutnie...

natomiast lubi kiełbachę i jest bardzo sprytny ... ale bezczelny :evil_lol: potrafi sam sobie z kieszeni ciotkowej wyciągnąć torebkę z kiełbaską ;)

Ma około 3 lata....

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']śliczny Domel, podobny do Kamisa ;)

Bardzo podobny.....
byłam z nim na spacerze....i wiele razy jak patrzyłam na jego pysio...przez ułamek sekundy myślałam, że to kamisek....

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Domel głodzony, bity ...rzeczywistośc polskiej wsi nie ominęła Domela...
Miał jednak to szczęście, że sąsiedzi mieli serce i zgłosili do AFN-u i schroniska co się dzieje w jednej z podostródzkich wsi.
Były tam psiaki, suczki odkarmiające młode, starsza rotkowata....wszystkie trafiły do schroniska w Ostródzie gdzie oczekują na nowy, kochający dom.

Domel napewno na smyczy chodzić nie potrafi ;) ....wymęczył mnie okrutnie...

natomiast lubi kiełbachę i jest bardzo sprytny ... ale bezczelny :evil_lol: potrafi sam sobie z kieszeni ciotkowej wyciągnąć torebkę z kiełbaską ;)

Ma około 3 lata....

a ja myślałam,ze to Kamis....hm...brat bliżniak kamisa.

Posted

Byłam dziś z Domelkiem na spacerku... nie wiem dlaczego nikt go nie chce na spacerki brac :( on przeciez jest kochana pieszczota i tak wogole to on jest grzeczny tylko lubi biegać... trzeba go wybiegać i jest ok piesek :) Domel zostałeś moim ulubieńcem i jak to never okreslila biore cie pod moj daszek :) Kochany bąbelku:loveu:

Posted

sisia0 napisał(a):
Byłam dziś z Domelkiem na spacerku... nie wiem dlaczego nikt go nie chce na spacerki brac :( on przeciez jest kochana pieszczota i tak wogole to on jest grzeczny tylko lubi biegać... trzeba go wybiegać i jest ok piesek :) Domel zostałeś moim ulubieńcem i jak to never okreslila biore cie pod moj daszek :) Kochany bąbelku:loveu:

sisia0 chyba polubiła "ekstremalne spacery" :diabloti:
Domel, Lejla... a moze teraz Rysio ??? :cool3:

Posted

lidka_park napisał(a):
sisia0 chyba polubiła "ekstremalne spacery" :diabloti:
Domel, Lejla... a moze teraz Rysio ??? :cool3:

oj, chyba nie odbierze Ci tej atrakcji Lidka...:eviltong:

Posted

ja bardzo lubie ekstremalny spacery.... nie tylko Lejla i Domel ...był jeszcze Boguś i Śliczna ale oni to nie to samo co Lejla... mówicie Rysio :PP hheheh...Lidka ja już raz byłam z Rysiem i stwierdzam ze nie mogę cię pozbawić tej przyjemności :)