Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

Posted

PATIszon napisał(a):
A ja bym chciala jakies filmiki, poki moge...
Tak, ja słyszałam, że podobno są filmiki z co poniektórych "lepszych" ;) występów moich z Lotką... Bez względu na to, czy w danym przebiegu kompromituję się ja, czy Leokadia - uprzejmie proszę o filmiki! :)

PATISZON napisał(a):
bo zaraz spadam i nie bede miala dostepu do szybkiego netu przez 10 dni....
A gdzie będziesz, jak Cię nie będzie? ;)

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PATIszon']A ja bym chciala jakies filmiki, poki moge...bo zaraz spadam i nie bede miala dostepu do szybkiego netu przez 10 dni....

Niestety mam tylko nasz klub nagrywany aparatem (niestety bank pamięci ze mną nie gada i nie mam miejsca na karcie na więcej przebiegów:-()

wszystko agility team
Mokka i Monia
http://www.youtube.com/watch?v=WtWkRjNo5D0

Sajko i Milo:evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=w1HqgjJGesY

Sajko i Drago
http://www.youtube.com/watch?v=RrN2PpafB3k

Posted

Flaire napisał(a):
Cerber, fajne zdjęcia w bardzo trudnych dla fotografa warunkach! :)

Dziękuję bardzo :oops:
Wróciłam już z wykładów i mogę jeszcze zdjęc dać... resztę wieczrem wstawię...

Posted

Sajko napisał(a):
Niestety mam tylko nasz klub nagrywany aparatem (niestety bank pamięci ze mną nie gada i nie mam miejsca na karcie na więcej przebiegów:-()

A Mokka mówiła, że masz jakąś Locię... :(

Posted

a tak jeszcze napiszę, że mi bardzo smakowała ta ala sałatka z ryzem... po protstu pyyyyyyyyycha, niebo w gębie...:loveu: cisat niestety nie spróbowałam, bo zapomniałam :oops:

Posted

PATIszon napisał(a):
A jaki piekny moon walk przed pierwsza hopka, by Sajko:cool3:

a chcesz w czapkę?? Ty doceń tempo moje na torze, a nie kurde śmiechy:diabloti: (w jumpingu team wystartował był oszołom trochę za wcześnie i goniłam go byłam z wywieszonym jęzorem:lol:

p.s. Flair, bez ryków proszę, masz specjalne chody jako kolumna transportowa podstawowego członka druzyny KeineZone:cool1:

Posted

Cerber napisał(a):
a tak jeszcze napiszę, że mi bardzo smakowała ta ala sałatka z ryzem... po protstu pyyyyyyyyycha, niebo w gębie...:loveu: cisat niestety nie spróbowałam, bo zapomniałam :oops:

Miło mi ,ona chyba pierwsza znikła ,autorce resztki zostały tylko :lol::oops:
A fotek mudika net :-(

Posted

OlaAB napisał(a):
no tak i ja miałam dostać trochę sałatki...:mad: ;)

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: nie myślałm,że tak szybko zniknie, powinnam była odłożyć, na następne wspólne zawody FC masz ode mnie coś extra, tutaj piszę ,że daję słowo harcerza(choć nim nie jestem :p)

Posted

Mudik napisał(a):
Miło mi ,ona chyba pierwsza znikła ,autorce resztki zostały tylko :lol::oops:
A fotek mudika net :-(

hmmm na pewno mam waszych fotek trochę... mam ich ok 200 jeszcze do wstawienia więc cierpliwości, bo na pewno cosik jest... niestety teraz jestem trochę zajęta i nie mogę wstawiać dalszej części, ale do wieczora na pewno wszystkie wstawię ;)

Posted

Ogromne podziękowania dla całego Fortu, dla Radomia, sponsorów, wszelakich organizatorów i wszystkich zawodników! Zawody jak zwykle wspaniałe, kompletnie nie odczuwało się tego, że są oficjalne, świetna atmosferka i tak... luzacko:loveu:
Co prawda nasze przebiegi sobotnie najchętniej wymazałabym z pamięci, bo ani ja, ani mamut się nie popisaliśmy, aczkolwiek z niedzieli jestem już bardzo zadowolona. Udało nam się drużynowo utrzymać na drugiej pozycji łącznie, dzięki dizewczyny!, i gratulujemy drużynie zwycięzców:multi:
A ja jeszcze bardzom zadowolona z mojego sucza, na którym hala i hałas nie zrobiły żadnego wrażenia, mogła się spotkać znowu z Lolą, i nareszcie są porównywalne wzrostem, szanse się wyrównały:lol:
No i nasz szczwany plan z ukończeniem A2 się nie powiódł, szkoda, ale mówi się trudno :D

Posted

Radomski Oddział - Trzymajcie tak dalej!!! Jesteśmy gotowi znowu jechać do Radomia!!! lub gdziekolwiek będą zawody przez Was organizowane!!!:):) Dzięki!!!!!

Bardzo dziękuje za kolejne absolutnie odlotowe zawody!!!!
Fortowcy - daliście nam niezłą zabawę.

Ja dziękuję Tricolorom za fantastyczną zabawę, drużynka nas bardzo zmobilizowała :loveu: co dało całkiem niespodziewaną 3 lokatę w łącznej klasyfikacji
:multi::multi::multi: ooo - tak sie cieszyliśmy:)

Dla naszych nowicjuszy hala i wykładziny w sam raz na niezły trening i za to baaardzo dziękujemy :loveu::loveu:
A szczególnie dziękuję organizatorom za umożliwienie Kali pobiegnięcia poza konk. na mediumach na dywanie :lol::lol: Mam nadzieje, że Kala wkrótce zrozumie, że na wykładzinie da się wybić:):) Nie obszczekując przy tym sędziego:):)

Dorota i
APSiaki!!