Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TuathaDea napisał(a):
:mad::mad::mad: tylko bez takich, no...

Czy to Pan jest panem od czapki..? :diabloti:
Oj proszę sie nie denerwować bez potrzeby.. to Pan rozumie to akie żarty... :evil_lol: Od razu z kijem..na mnie? jak ja jjutro z psem wystartuje?! :razz:

A jak to nie Pan to kamień z serca.. :eviltong:

Posted

Poszli głosować ;)

Zawody były ekstra!!! :multi:
Świetnie się bawiłam, mój pies cudownie biegał, wróciłyśmy z dwoma pięknymi medalami i jesteśmy bardzo zadowolone :multi:
Chciałam bardzo podziękować Magdzie, całemu Fortowi, oddziałowi radomskiemu i wszystkim sponsorom. :loveu: Ilość nagród, medali i pucharków była imponująca. :crazyeye:
Do zobaczenia następnym razem. Na pewno będziemy :p

Posted

Ja też się świetnie bawiłam i mój pies też cudownie biegał :loveu: (miód na moje serce po naszych popisach w Szczecinie), a na zdobyte fanty musiałam zorganizować karton :evil_lol:.
I też mam nadzieję, że w przyszłym roku znów będzie jakiś Fort Cup albo coś podobnego :lol:.

Posted

No a my to, wreszcie jesteśmy happy. Wreszcie udało zaliczyć się zawody bez dętki. A do tego ten puchar za trudną rasę....................
Co prawda to określiłbym, że puchar jest za trudny zespół. Bo rasa to jedno, a przewodnik to drugie. I teraz kto tu jest "trudniejszy" ?????????????????

Michał i szpic Unga

Posted

My z Demonkiem padamy na pyszczki ... bardzo zadowolone pyszczki :) Może nie udalo nam sie zdobyc do ksiazeczki wpisu innego jak dis, ale co tam ... na 4 przebiegi 1 dis to i tak sukces ... :) Zawody byly poprostu rewelacyjne :) Oczywiście podziekowania dla Fortu, oddzialu ZKwP w Radomiu, sedzi i calej reszcie, ktora tam byla i bawila sie razem z nami :)

Pozdrawiamy Kasia, Demon i Kimi (ktorej niestety nie znacie)

Posted

No to teraz my zaczniemy od końca,super,że mogły się psiaki i ludzie pobawić na hali po zawodach, może to troszkę otrzaska mojego "macho"z halą:evil_lol: to był dla nas kolejny treningowy występ i chyba koniec sezonu jednak, siły wyższe w postaci choroby Sikry, zadecydowały,że Łąck odwiedzimy w przyszłym sezonie. A do tego czasu poćwiczymy i kiedy to nie wiemy okaże się ale mam nadzieję już w przyszłym sezonie będziemy móc napisać jak Michał,że zawody bez DIS ;):razz:,Dziękujemy wszystkim za super atmosferę i zabawę(choć mi nadal trudno opanować własne emocje:oops:po DISach) i cieszę się,że moja sałatka zniknęła jako pierwsza,poproszę też na PW o przepis na to ciasto z cynamonem,jabłkami i orzechami było SUUUUPER !:loveu:
Filmiki i zdjęcia już wgrane ale obrobię je dopiero jutro wieczorem, niestety trzeba pracować, jak się chce jeździć i trenować:eviltong:

Posted

ja również chciałabym podziękować wszystkim organizatorom, ZKwP, sędzinie i ogólnie wszystkim za bardzo miłą atmosferę i za wspaniałą, wspólną zabawę... długo będziemy pamiętać z Cerem te zawody, tym bardziej, ze to nasze pierwsze zawody halowe... jeszcze raz bardzo dziękuję... i zaraz będzie fotorelacja :)

Posted

[quote name='Mudik']poproszę też na PW o przepis na to ciasto z cynamonem,jabłkami i orzechami było SUUUUPER !:loveu:Ciasto przyniosłam ja, linka do przepisu nie mogę podać, bo dogomania go blokuje... :roll:

Z www.te rierkowo.fora.pl/viewtopic.php?p=434#434 wyrzuć spację między literami e i r i będziesz miała adres przepisu. ;) Tyle że ja dodałam łyżeczkę cynamonu i paczkę rodzynek, bo orzechów miałam w domu za mało - dałam ich tyle, ile miałam. No i dałam tylko jedną szklankę cukru, bo nie lubię zbyt słodkich ciast, a jabłka i rodzynki były słodkie.

Posted

:) foteczki... przepraszam od razu za jakość ale ja nie potrafię bawić się aparatem...jestem laikiem, a nie mam czasu, zeby pobawić się fotografią :oops:

Posted

Ja rowniez bardzo serdecznie dziekuje organizatorom i wszystkim, ktorzy sie przyczynili do faktu, ze zawody byly super :loveu:
Wprawdzie przywiozlam 4 DIS, ale nie ma to zbyt wielkiego znaczenia, bo jestem z mojej psicy dumna. Oczywiscie wszystkie bledy byly po mojej stronie :placz:jak to zwykle bywa :) no i byl to nasz debiut. Mam nadzieje, ze bede czesciej uczestniczyc w takich zawodach.

p.s. ciasto z jablkami i cynamonem-rzeczywiscie pycha! :p
p.s.2 Czy ktos ma jakiekolwiek fotki z toru mojej suki (Tajga-tervueren, klasa L0)? o widze Tajge w poscie 193 :) dzieki

Posted

My też się super bawiliśmy ...drugie zawody w życiu, pierwsze na hali a tu 3 miejsce w klasyfikacji łącznej(tej drugiej co nagroda było frisbee):D ....chyba bardziej fartem zdobyte niż umiejętnościami ale jednak jest:evil_lol:. Wszystkim dziękujemy bardzo organizatorom i współzawodnikom !

Posted

Było naprawdę super!!! :loveu: :klacz: :Rose:
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Fortu, oddziału radomskiego, sędzi za fajne torki i sponsorów za wspaniałe nagrody (te chusteczki do niemowlęcej pupci nas po prostu rozbroiły :lol: ). Również ogromne "dzięks!" dla wszystkich zawodników - to dzięki Wam atmosfera była tak wspaniała - naprawdę to jest cudowne, że ludzie z różnych klubów potrafią się razem tak dobrze bawić :cool2:
Dziękuję też moim wspaniałym dziewczynom za to, że zrobiły mi taki prezent na imieniny ładnie biegając (co złego to ja ;-)) i wygrywając co nieco ;-) - szczególnie mojej Astuszce za wygranie całego FORT CUP w zerówkach Large :loveu: a Choco i reszcie drużyny Jumbo MALABOZI za drugie miejsce w podsumowaniu FORT CUP! :multi: :multi: :multi:

Czy muszę dodawać, że zdecydowanie piszemy się na podobną imprezę w przyszłym roku? (Oczywiście Asti już zdecydowanie w openach).

Posted

Cerber, fajne zdjęcia w bardzo trudnych dla fotografa warunkach! :)

Cieszę się, że ciasto smakowało - pierwszy raz takie robiłam, a jak do niego dotarłam, zeby spróbować, to już go nie było! :lol: