Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OlaAB napisał(a):
dostałam maila :cool3:

To ja w takim razie prosze od dodanie na "liście zgłoszonych zawodników" nasze j "prześmiesznej", "przeorginalnej", "prze wogóle" nazwy.. chyba, że ta możliwość dopiero zaistnieje po wpłaceniu pięniędzy przez Wszystkich jej członków na konto Związku kynologicznego odział w Radomiu .. ;):diabloti:

Posted

OlaAB napisał(a):
dodam, spokojnie - obsługa zawodów nie jest jedyną pracą jaką mam do wykonania :eviltong:

No to byłam w błędzie.. :cool3:
A ja chce tylko zgłosić tak żeby było wiadomo i żeby nie było watpliwości czy to ja.. otóż
Pani "kasjerka" w banku była trochę zwichrowana gdy godzinę temu dokonywałam przelewu i zbroiła kilka błedów wpisując moje dane czyli nadawce
obiorce
i temat
i dlatego chciałam nanieśc tutaj poprawki : otóż jest:
odbiorca: zwiazek Tynologiczny w polsce OP/Radom
A wiadomo jak powinno byc.. nie wiem co to za kobieta jakis mankut (czy jak to tam sie nazywa) dalej bo to nie koniec.. :evil_lol:

tytuł: FC3 Aga Sawicka-Tosia mol0

HAHAh nie wiem skąd ona jakąs Age wytrzasnęła bo ja mam ADA na imie aaa no i dalej to już porażka miało być : Tosia small 0 :mdleje::lol:

MNo tak wiec jak dostaniesz Olu taki oto zawiły przelew to znaczy że mój ;) tam oczywiście powinno być że to ode mnie przelew czyli : Ada Sawicka bo to tam z reguły pisze jako, że z mojego konta... ;)

Pozdrawiam .. w posiadaniu jakich kolwiek wątpliwośći zapraszam do zapytania mnie.. :diabloti:

Posted

Zapłacone. Hm, ale, no... nie wydrukowałam potwierdzenia, bo drukarka poszła w las. Niemniej na konto Radomia powinno dojść już jutro, więc to chyba nie problem, tak>?

Posted

A mój przelew powinien "wyjść z banku" jutro rano. Niestety zrobiłem przelew już po zamknięciu mojego banku. Mam nadzieję że jeszcze jutro Radom odnotuje mój przelew.

Michał

Posted

OlaAB napisał(a):
weź potwierdzenie na zawody i tyle :multi:

Właśnie potwierdzenia nie mam :lol: Płaciłam przez neta, a drukarka odmówiła posłuszeństwa... ;) Ale w tytule są moje dane więc powinno być ok:eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Właśnie potwierdzenia nie mam :lol: Płaciłam przez neta, a drukarka odmówiła posłuszeństwa... ;) Ale w tytule są moje dane więc powinno być ok:eviltong:

Powiem tak nieskromnie, że mi sie zdaję, że Ola mowiła to do mnie... :eviltong: na odpowiedz na moją "historie" ale w każdym bądź razie mysle także, że pomysł z płytką nie jest najgorszy.. :cool3::cool3:

Pozdrawiam.:lol:

Posted

tak Torzysława - do Ciebie :lol:

ale Zakla - możesz potwierdzenie skopiować np. do Worda i przesłać komuś do wydruku :cool3:

zresztą czy to będzie potrzebne będzie pewnie wiadomo jeszcze przed zawodami jak dostaniemy listę zapłaconych/nie zapłaconych

Posted

Wybaczcie moje pytanie, ale o której rozpoczynają się zawody? Na którą mamy się stawić na miejscu w Pruszkowie:)? Bo ja już wyznaczyłam godzinę zbiórki u mnie na 5.00 ! I nie wiem czy zdążymy dojechać?

Pozdrawiam
Dorota
&APSiaki

Posted

OlaAB napisał(a):
8:00 - 8:30 Przyjmowanie psów
8:30 Rozpoczęcie biegów

Dzięki OlaAB :) Jakoś sie dokulamy:)

A ponieważ zwolniły się dwa miejsca w teamie APS large 2 (kerraki nie pojadą:(:placz::placz: - Asia zaziębiona:(, może ktoś zechce nas wspomóc - w drużynie mamy jedną gronkę baaardzo chętną do biegania, chociaż nie zawsze biegnie tam gdzie przewodnik :evil_lol: Zawsze możemy ją dołączyć do innej równie "zdyscyplinowanej" drużynki :eviltong:

Posted

Ja coś widzę, że Need 4 Speed będzie jedną z nielicznych drużyn, które utrzymały się przez wszystkie edycje zawodów (i mama nadzieję, że pisząc to, niczego nie zapeszę, tfu, tfu...) Jesteśmy tylko mocno zacieczkowane, bo wszystkie suki, które mogą - czyli dwie na trzy - mają cieczkę... A trzecia, gdyby mogła - też by miała! :evil_lol:

Posted

Ja nie chcę niczego sugerować, ale Jogurt i Koka są bez drużyn...:cool3: Chociaż Sajko uporczywie ignoruje moje propozycje...:mad::eviltong:

Marta - :-(:-(

Posted

Flaire napisał(a):
Ja coś widzę, że Need 4 Speed będzie jedną z nielicznych drużyn, które utrzymały się przez wszystkie edycje zawodów (i mama nadzieję, że pisząc to, niczego nie zapeszę, tfu, tfu...) Jesteśmy tylko mocno zacieczkowane, bo wszystkie suki, które mogą - czyli dwie na trzy - mają cieczkę... A trzecia, gdyby mogła - też by miała! :evil_lol:

HAHA, Kala też właśnie kończy cieczkę:):)

Posted

[quote name='Davie']Ja nie chcę niczego sugerować, ale Jogurt i Koka są bez drużyn...:cool3: Chociaż Sajko uporczywie ignoruje moje propozycje...:mad::eviltong:

Marta - :-(:-(

No, może Renatka z Kalą się zdecyduje? Dzisiaj ją zapytamy :cool1: charakterem by pasowało jak ulał:):)