Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie płaczcie, bo wszyscy zgłoszeni zostali zaakceptowani :diabloti:
limit dotyczył osób zapisanych na obydwa dni a kilka osób zdecydowało się startować tylko w jeden :-(

dużo ważniejsze od skompletowania drużyny jest to, że dane jakie wpisujecie są, hm..., niekompletne ;) - jeżeli pamiętacie jakich danych nie podaliście w formularzu musicie podać w sekretariacie przed startami

Posted

No to w takim przypadku poprosimy o przesłanie mailem na fortowego admina zescanowanego dowodu wpłaty. Oczywiście także do 16.10 włącznie.:cool3:

Posted

Czyli jeśli jeszcze nie wiem czy przyjadę to nie muszę Wam pisać żadnego maila, że mnie nie będzie wystarczy, że pieniążki nie dojdą? Nie chce narobić bałaganu a plany niestety się komplikują... eh :(

Posted

Marta,
to można zawsze jeszcze zgłosić. Ale wolelibyśmy takich smutnych wiadomości nie dostawać i trzymamy kciuki, żeby udało się Wam dotrzeć!:cool3:

Posted

Davie napisał(a):
No ja myślę, że tutaj ważne jest to jak Ty się nazywasz... ;) Czyli wystarczy jak podasz mię, nazwisko i o jakie zawody chodzi.

Aha okej dzieki.. to moze jeszcze imie suczy podam.. ;)
pozdrawiam i do zobaczenia w Pruszkowie.. a propos dosły mnie słuchy, że ja starym zwyczajem (dla mnie nowym) mam cos wyprodukowac do jedzenia.. i wlasnie pytam sie czy tak czy to tylko plotki..:razz::evil_lol:

Posted

Davie napisał(a):
Oczywiście, do 16 włącznie. 17 rano dostaniemy od Radomia listę wpłat.
Davie, jak pieniądze mają wpłynąć na konto Związku do 16 (tak, jak jest napisane w pierwszym poscie), to raczej przelew trzeba załatwić najpóźniej 15... Bo jeśli przelew załatwi się 16, to on może wpłynąć 17, o czym Związek nie będzie wiedział 17 rano...

Posted

Torzysława napisał(a):
a propos dosły mnie słuchy, że ja starym zwyczajem (dla mnie nowym) mam cos wyprodukowac do jedzenia.. i wlasnie pytam sie czy tak czy to tylko plotki..:razz::evil_lol:

Nie plotki!!!

A więc, oficjalnie: zgodnie z tradycją zawodów w Pruszkowie, będziemy mieli bufet - zapraszamy wszystkich do zasilenia go wszelkimi pysznościami! :) Będzie też czajnik i baniaczki z wodą na gorące napoje. :)

Posted

OlaAB napisał(a):
limit dotyczył osób zapisanych na obydwa dni a kilka osób zdecydowało się startować tylko w jeden :-(

Nie którzy nie mieli wyjścia:angryy: a dodatkowo po dzisiejszym treningu widzę ,że trzeba było sucz zgłosić zamiast psa ach gdyby nie ten wiek i wysokości nie dla weterana no cóż zobaczymy.....:cool1:

Posted

Flaire napisał(a):
Nie plotki!!!

A więc, oficjalnie: zgodnie z tradycją zawodów w Pruszkowie, będziemy mieli bufet - zapraszamy wszystkich do zasilenia go wszelkimi pysznościami! :) Będzie też czajnik i baniaczki z wodą na gorące napoje. :)

Okej może zdemontuje jakieś ciacho.. :razz:
A eksluzywny porcelanowy serwis będzie? :evil_lol: Czy pozostajemy na plastikowcach.. ?:diabloti:

Oczywiście pytanie retoryczne.! :lol:

Posted

Ja chciałam tylko napisać, że szukam drużyny, która nas przygarnie z Koką, L. Bo jak na razie, jesteśmy samotne i smutne...

I szukam drugiej drużyny- M, z Milo... nie gwarantujemy niczego oprócz możliwego zeżarcia członków zarówno drużyny swojej jak i obcych:diabloti:

A kaskę wpłaciłam, więc spokojnie czekam na weekend (i się strasznie cieszę, że jednak z Pruszkowie i nie na 'otwartym'):multi:

Posted

Sajko napisał(a):
I szukam drugiej drużyny- M, z Milo... nie gwarantujemy niczego oprócz możliwego zeżarcia członków zarówno drużyny swojej jak i obcych:diabloti:
:multi:

no ja już stworzyłam "Szybcy i Wścieki 2" z Blusiem i Korsą

nie odpowiada?:diabloti:

Posted

Gito, to poproszę o dopisanie Milo+mła do wściekłych:cool3: (bo mailika o zmianie przewodnika mrocznego killera dostałyście od Lidki?)

L... drużyna L.... proooooooooooszęęęęęęęęę:p

Posted

Flaire napisał(a):
Davie, jak pieniądze mają wpłynąć na konto Związku do 16 (tak, jak jest napisane w pierwszym poscie), to raczej przelew trzeba załatwić najpóźniej 15... Bo jeśli przelew załatwi się 16, to on może wpłynąć 17, o czym Związek nie będzie wiedział 17 rano...

Chodziło mi o datę wpłynięcia kasy na konto, a nie jej wysłania. Bo to już chyba problem wpłacających kiedy zrobią przelew...:eviltong: Wiadomo, że banki działają różnie, i warto o tym wiedzieć, w moim na przykład kasa dochodzi tego samego dnia.

Posted

Sajko napisał(a):
Ja chciałam tylko napisać, że szukam drużyny, która nas przygarnie z Koką, L. Bo jak na razie, jesteśmy samotne i smutne...

Sajko,
no to jest nas cztery... :cool3: :cool3: