Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

Posted

Team eMek zlozony :razz:

Nadal szukam kogos kto mnie przyjmie do eLek, suka z duzym zapalem bedzie to jej 4 start w zawodach(A0), jednak po dluzszej przerwie ;)

To jak, ktos nas przyjmie??

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola & Dianuśka napisał(a):
Hej :)
A, czy psy, które nie startują w zawodach mogą się tam zjawić, żeby zapoznały sie z atmosferą zawodów ?
Na tych zawodach - raczej nie. :( Te zawody odbędą się w małej hali, nawet dla psów, które startują jest dosyć nerwowo i tłoczno. Więc to nie byłoby nawet dobre miejsce do zapoznania się z atmosferą dla początkującego psa.

Posted

belgunia napisał(a):
Proszę, czy moglibyście podać przyjezdnym jakieś "kontakty noclegowe"?
belgunia, to bardzo dobre pytanie... :oops: To nasze pierwsze dwudniowe zawody w Pruszkowie, więc w noclegi jeszcze nie wnikaliśmy - ale oczywiście będziemy musieli to zrobić i to w mig! Tam na miejscu jest hotel, ale 3 gwiazdkowy, więc myślę, że drogi... Googlując, znalazłam coś takiego, wygląda taniej, ale nie wiem, czy przyjmują z psami...

Posted

Flaire napisał(a):
Na tych zawodach - raczej nie. :( Te zawody odbędą się w małej hali, nawet dla psów, które startują jest dosyć nerwowo i tłoczno. Więc to nie byłoby nawet dobre miejsce do zapoznania się z atmosferą dla początkującego psa.

Ale mojej suczy nie karzecie siedzieć pod halą cały dzień;), no nie mam jej z kim zostawić na cały dzień a w FCIII tylko młody biega , skoro weteranów niet:eviltong:
Już się nie mogę doczekać:multi:

Posted

[quote name='Mudik']Ale mojej suczy nie karzecie siedzieć pod halą cały dzień;), no nie mam jej z kim zostawić na cały dzień a w FCIII tylko młody biega , skoro weteranów niet:eviltong:
Już się nie mogę doczekać:multi:

Jasne, że może sobie siedzieć w środku, ale, jak to już stało się obyczajem w tej hali, nie na trybunach. Ze względu na komfort wszystkich ludzkich i psich zawodników prosimy o nietrzymanie piesków na widowni!

Posted

[quote name='Flaire']belgunia, to bardzo dobre pytanie... :oops: To nasze pierwsze dwudniowe zawody w Pruszkowie, więc w noclegi jeszcze nie wnikaliśmy - ale oczywiście będziemy musieli to zrobić i to w mig! Tam na miejscu jest hotel, ale 3 gwiazdkowy, więc myślę, że drogi... Googlując, znalazłam coś takiego, wygląda taniej, ale nie wiem, czy przyjmują z psami...

Dziękuję Ci Flaire :)
Coś znalazłam niedaleko :)

Posted

wrzuciłam listę posiadanych przez nas przynależności do teamów
sprawdźcie i ewentualnie prześlijcie do mnie poprawki / dopisanie drużyny
lepiej to zrobić PRZED zawodami będzie mniej zamieszania

ostrzegam, nie wpisuję nazwy drużyny jeżeli nie dostanę imion 3 psów

Posted

[quote name='OlaAB']zauważyłam :cool3:, jeszcze na Carla zapisałaś ją do Large :mad:
[/quote]
Też? :crazyeye: Tego nie zauważyłam :oops:. Bo że do Szczecina, tom się kapnęła :evil_lol:.
Łomatko, urlop by mi się może przydał? :lol: