Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

Posted

hahahahahah Asti własnie mi pisze na gg, że coś ten Pikuś taki niepodobny...no i patrzę, patrzę na to zdjęcie....i nie wiem hahahha to jest szelciak? kurcze czy już własnego psa nie poznaję? hahahha

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

<lol> ja szczerze mówiąc nie wiem... nie pamiętam komu foty cykalam dokladnie... może jeszcze ktoś pomoże rozwikłaż zagadkę czy to Pikuś czy nie :P :D

Posted

[quote name='tulasy']A mnie spodobało się ogólne prowadzenie na torze. Żebym ja też tak ..................

Michał i szpic
...... miał bordera:):)
Ale radziłeś sobie bardzo dobrze! I cieszę się, że zdecydowaleś się na starty!
http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/prusz-20-21/tulasy.wmv
Każdy podziwia przecież szpice na torze, bo to bardzo trudna rasa, a zima to dobry okres do biegania dla tych psów.
Pozdrawiam
Dorota

Posted

Haha, ma się to oko:evil_lol:

Monia, za dużo pracy czy co?:eviltong:

EDIT:
Monika w amoku, że nie ma żadnego zdjęcia, widzi w każdym psie Pikusia :eviltong:

Posted

to znow ja ... i mam takie pytanko i prosbe ... daloby rad umiescic wyniki przebiegow psow w team a nie tylko wyniki teamu? chcialabym zobaczyc jak z Demoniastym wypadlismy :)

zakla: Żwirek nie jest jeszcze taki stary ... sadze ze moglby jeszcze troszke pobiegac ... :) fajnie jest popatrzec jak taki duży piesek sobie slicznie radzi :)

Posted

2Monika2 napisał(a):
wiem, ze duże psy się niby szybciej starzeją..
Monika, niestety, nie "niby", tylko naprawdę tak jest... :( Gdyby tak nie było, to pewnie miałabym doga, bo ta rasa straszniście mi się podoba, ale przeciętny dog w wieku Pikusia to już w grobie leży, bo one żyją przeciętnie 7-8 lat. :( Airedale żyją przeciętnie 11 lat, czyli też nie za długo. :( Misia w grudniu kończy 7 lat i też myślę już o jej emeryturze. :(

Posted

Klaudia, śliczne fotki, wiecej więcej! :cool3:

Flaire - nie wiem czy to jakieś pocieszenie...ale airedale mojego wujka ma już 13 lat, dopiero od niedawna ma problemy zdrowotne i widać, ze naprawdę się postarzał. A mieszka w bloku, ruch typowy dla psa miastowego niestety :shake: i objada się pedigree i odpadkami ze stołu ..

To wiesz, Twoje wysportowane gwiazdy ...:D:D

Posted

2Monika2 napisał(a):
Flaire - nie wiem czy to jakieś pocieszenie...ale airedale mojego wujka ma już 13 lat, dopiero od niedawna ma problemy zdrowotne i widać, ze naprawdę się postarzał. A mieszka w bloku, ruch typowy dla psa miastowego niestety :shake: i objada się pedigree i odpadkami ze stołu ..

To wiesz, Twoje wysportowane gwiazdy ...:D:D
Monika, dzięki, ja miałam AT całe moje życie, miałam ich już sporo i też miałam jedną sukę, która dożyła 13 lat i jedną - 12. Ale według statystyk, przeciętna dla AT to 11 lat i dla wyrównania do tych statystyk, mój jeden jedyny samiec żył tylko 8 lat. Więc różnie to bywa... :( Narazie Misia zdrowa i mam nadzieję, że jeszcze długo będziemy razem! :)