Kasia z Demonem Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 zakla napisał(a):Pucharek śliczny na zakończenie kariery:loveu: jak to na zakonczenie kariery???? czyzbym o czyms nie wiedziala???? Lui jeszcze raz gratki takich fajnych fotek ... i cierpliwosci w ich wstawianiu :) Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kasia z Demonem napisał(a): Lui jeszcze raz gratki takich fajnych fotek ... i cierpliwosci w ich wstawianiu :) dzięki... hmmm cierpliwa jestem... zostało mi się ostatnie 43 zdjęcia... zaraz je wstawię juz do końca ;) Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 I TO SĄ JUŻ WSZYSTKIE FOTY JAKIE MIAŁAM I JAKIE TU WSTAWIŁAM... PRZEPRASZAM, ZE NIE UDAŁO MI SIĘ WSZYSTKICH PSIAKÓW UFOCIĆ, ALE PO PEWNYM CZASIE CYKANIA ZDJĘĆ, NIE BARDZO ORIENTOWALAM SIĘ JUŻ, KTÓREGO PSA FOCIŁAM, A KTÓREGO NIE... NASTĘPNYM RAZEM BĘDĘ BARDZIEJ CZUJNA I POSTARAM SIĘ POROBIĆ WIĘCEJ FOT... Quote
myriad Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cerber, dzieki serdeczne za foty moich psiakow i innych tez. Przyznam, ze niektore mnie rozbawily nieco. Na przyklad ta: [quote name='Cerber'] http://images33.fotosik.pl/18/56f57bada42512fd.jpg Quote
zakla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kasia z Demonem napisał(a):jak to na zakonczenie kariery???? czyzbym o czyms nie wiedziala???? A no tak, my już kończymy agilitowanie ;) Chyba że wpuszczą gdzieś mamuta na weterany:cool3: Teraz zabieramy się za treningi z Susłem, żeby w 2009 zacząć biegać w oficjalnych:cool1: Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 nie ma za co z tymi fotami ;) dla mnie to przyjemnosć :) to ile Żwirek ma lat????? Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hmmm Cerber ma 5,5 kurcze... mam nadzieje, ze bedzie chciało mu się biegać jeszcze przez conajmniej 2-3 latka, bo mam tylko jgo, a kto wie kiedy dorobię się maliniaczka :loveu: ehhh nie chciałabym juz robić przerwy w agility skoro już to zaczęłam... zobaczymy... Quote
yassue Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 zakla, bez urazy ale Żwirek moglby jeszcze pare lat pobiegac gdyby nieco schudl... :x Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mam nadzieję, ze moje szczęście nie zrezygnuje zbyt szybko i będzie jeszcze chciało te kilka lat poskakać :loveu: byłabym przeszczęśliwa:loveu: Quote
zakla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oj Yas, gdybym ja o tym nie wiedziała, to mogłabym się może poczuć urażona:lol: Ale on się dietuje, kończą chłopcy ostatni worek adulta i dostaną lighta ;) A na zawody i tak już od roku jeździmy od czasu do czasu, w ogóle bez treningów. Może mi się coś odmieni i jeszcze gdzieś się zgłosimy, ale wolałabym przejść do weteranów mimo wszystko, ani burek nie ma czasów, ani sposobności do szybkiego biegania, więc zwykłe openy są dla nas trochę bez sensu...:cool3: Quote
2Monika2 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ooo juz myslałam, że nie będzie ani jednego zdjęcia :D a tu niespodzianka na sam koniec ;) i Pikuś ma zdjęcie z Beatą do tego :razz::multi: wiem, ze duże psy się niby szybciej starzeją.. ale Pikuś ma 8 lat i się dopiero rozkręcamy :cool3::loveu: Quote
Cerber Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 2Monika2 napisał(a):ooo juz myslałam, że nie będzie ani jednego zdjęcia :D a tu niespodzianka na sam koniec ;) i Pikuś ma zdjęcie z Beatą do tego :razz::multi: wiem, ze duże psy się niby szybciej starzeją.. ale Pikuś ma 8 lat i się dopiero rozkręcamy :cool3::loveu: No to się cieszę, ze znalazło się zdjęcie dla Pikusia :) Ja też mam nadzieję, ze się z cerberkowym rozkręcimy i będziemy jeszcze ładnych parę lat biegać... :p Quote
Recommended Posts