Jump to content
Dogomania

Fort Cup 3/2007 20-21.10.2007

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja tez dziekuje za fantastyczne zawody :multi:
Organizacja bombowa, atmosfera super :loveu:

Cerber: pieknie dziekuje za Jinx, w szoku jestem, ze tak fajnie Ci fotki wyszly:-o Nastepnym razem tez zabiore swoj aparat zatem :razz:

Posted

[quote name='Mokka']A co, superaśna? :loveu:
No powiedz, że tak :lol:Bardzo :loveu:
Tylko mówiąc znajomym, co wygrałam, mam problem z określeniem, co to jest :evil_lol: jest przepiękna :) i ślicznie dzwoni stuknięta paznokciem :)

Posted

[quote name='FikuMiku']Cerber, bardzo dziękuję za Floruta!:loveu: Jakbyś miała jeszcze...;)

Zobaczę... mam jeszcze ok 100 fot, wiec są szanse ;)

[quote name='wendka']
Cerber: pieknie dziekuje za Jinx, w szoku jestem, ze tak fajnie Ci fotki wyszly:-o Nastepnym razem tez zabiore swoj aparat zatem :razz:

a proszę bardzo :) myślisz... ja uważam, ze od tych fot to tak bije amatorszczyzną, ze hej, pewnie wiekszosć osób się z tym zgodzi :D

Niedługo dołożę wiecej... ;)

Posted

Ja tu jak zwykle tylko na chwilkę, więc żeby nie nudzić krótko i treściwie:

Dziękuję Fortowi za organizację, Beacie za wytrwałe sędziowanie, ZKwP Radom za patronowanie zawodów i wszystkim zawodnikom dzięki którym jak zwykle atmosfera była świetna :smile:

W sobotę przepadł nam jeden przebieg, cały dzień spędziłam w mokrych butach i pech deptał mi po piętach, ale było warto - mam nadzieję, że pomogłam trochę Asi i Renacie w zdobyciu drużynowo trzeciego miejsca w M0 :lol:

Dziękuję też Cerberowi za nasze fotki :loveu:

Mam nadzieję, obejrzeć na video mój niedzielno-poranny wyczyn na torze :evil_lol:

Gratuluje wszystkim zwycięzcom i mam nadzieję do zobaczenia na następnych zawodach :multi:

O niczym nie zapomniałam...?

aaah, i ciasta - rewelacja!!!

Posted

Dziękuję Kasiu :)
Myśle, ze dzis moze w końcu uda mi sie wstawić do końca tych zdjęć, wczoraj za bardzo czasu nie miałam... co chila odskakiałam od kompa, albo ten mulił mi się i nie było sensu nic robić...

Posted

Dziękuję ślicznie za Żwirosława:loveu:
My mamy trochę fotek robionych aparatem Maćka (BBH), i on i ja (na prawdę niewiele) zdjęć porobiliśmy, więc jak je obrobi i wrzuci gdzieś, to podam tu link;)

Posted

nie mza za co ;)
Nie mam granatowego pojęcia czy mam tevika... jak będę wstawiała to się okaże, czy mam czy nie... też już dużo tych zdjeć mi nie zostało :(