FikuMiku Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cerber, bardzo dziękuję za Floruta!:loveu: Jakbyś miała jeszcze...;) Quote
wendka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 I ja tez dziekuje za fantastyczne zawody :multi: Organizacja bombowa, atmosfera super :loveu: Cerber: pieknie dziekuje za Jinx, w szoku jestem, ze tak fajnie Ci fotki wyszly:-o Nastepnym razem tez zabiore swoj aparat zatem :razz: Quote
Mokka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 APSA napisał(a):dzięki :) (...) i za śliczną nagrodę kundelkową :) A co, superaśna? :loveu: No powiedz, że tak :lol: Quote
APSA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Mokka']A co, superaśna? :loveu: No powiedz, że tak :lol:Bardzo :loveu: Tylko mówiąc znajomym, co wygrałam, mam problem z określeniem, co to jest :evil_lol: jest przepiękna :) i ślicznie dzwoni stuknięta paznokciem :) Quote
Mudik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Happy agility,sorry,że tak ługo ale się komp buntował,Astka się wgrywa;-) http://s209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/?action=view¤t=psy2194.flv Quote
Cerber Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='FikuMiku']Cerber, bardzo dziękuję za Floruta!:loveu: Jakbyś miała jeszcze...;) Zobaczę... mam jeszcze ok 100 fot, wiec są szanse ;) [quote name='wendka'] Cerber: pieknie dziekuje za Jinx, w szoku jestem, ze tak fajnie Ci fotki wyszly:-o Nastepnym razem tez zabiore swoj aparat zatem :razz: a proszę bardzo :) myślisz... ja uważam, ze od tych fot to tak bije amatorszczyzną, ze hej, pewnie wiekszosć osób się z tym zgodzi :D Niedługo dołożę wiecej... ;) Quote
2Monika2 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cerber, mam nadzieję, że masz też fotki Pikusia :cool3::eviltong: aaa i jak biegłam to widziałam, że mi Mokka robiła...:razz::razz::diabloti: Quote
Mudik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Asti agility team http://s209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/?action=view¤t=psy2196.flv Zabieramy się za zdjęcia (spoza toru) Quote
Mudik Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a jeszcze Vic agility team:-/ wiem czemu tej drugiej hopki nie skoczył, bo to ją w poprzednim biegu zrzucił :-Pwrrr... http://s209.photobucket.com/albums/bb128/MudiVictor/?action=view¤t=psy2195.flv Astka:-) Kali:-D Quote
Guldi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja tu jak zwykle tylko na chwilkę, więc żeby nie nudzić krótko i treściwie: Dziękuję Fortowi za organizację, Beacie za wytrwałe sędziowanie, ZKwP Radom za patronowanie zawodów i wszystkim zawodnikom dzięki którym jak zwykle atmosfera była świetna :smile: W sobotę przepadł nam jeden przebieg, cały dzień spędziłam w mokrych butach i pech deptał mi po piętach, ale było warto - mam nadzieję, że pomogłam trochę Asi i Renacie w zdobyciu drużynowo trzeciego miejsca w M0 :lol: Dziękuję też Cerberowi za nasze fotki :loveu: Mam nadzieję, obejrzeć na video mój niedzielno-poranny wyczyn na torze :evil_lol: Gratuluje wszystkim zwycięzcom i mam nadzieję do zobaczenia na następnych zawodach :multi: O niczym nie zapomniałam...? aaah, i ciasta - rewelacja!!! Quote
Kasia z Demonem Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lui foteczki sa suuuper :) a tak wogole to miło jest wiedziec ze Demon jest mniejszy od Żwirka :) Quote
zakla Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 43kg 66,5cm ;) Pucharek śliczny na zakończenie kariery:loveu: Quote
Sajko Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Chciałam tylko powiedzieć że mój Bari w wadze startowej to było 72cm i 59kg psa:cool3: Quote
Cerber Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dziękuję Kasiu :) Myśle, ze dzis moze w końcu uda mi sie wstawić do końca tych zdjęć, wczoraj za bardzo czasu nie miałam... co chila odskakiałam od kompa, albo ten mulił mi się i nie było sensu nic robić... Quote
Jona Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a jakies fotki mojego tervuerena (L0) sie trafią? ;) Quote
zakla Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dziękuję ślicznie za Żwirosława:loveu: My mamy trochę fotek robionych aparatem Maćka (BBH), i on i ja (na prawdę niewiele) zdjęć porobiliśmy, więc jak je obrobi i wrzuci gdzieś, to podam tu link;) Quote
Cerber Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 nie mza za co ;) Nie mam granatowego pojęcia czy mam tevika... jak będę wstawiała to się okaże, czy mam czy nie... też już dużo tych zdjeć mi nie zostało :( Quote
Recommended Posts