Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na czarne kwiatki nie wszyscy zerkaja, pytala sie o psa rowniez na tym watku

UWAGA NA EWCIA2000 lub Ewcia20 na forum astowym
przekarzcie dalej wszystkim od bullowatych itd.
cytuje z czarnych kwiatkow:

izmir napisala:
Śląskie ( niestety mają zasięg ogólnopolski)
Narzeczeństwo- Ewelina M. i Piotr G., dziewczyna aktywna na forum ( na dogo i ast-pitbull), sprawiają wrazenie bardzo odpowiedzialnych, niestety prawda jest zupełnie inna. Szukają amstaffa lub pitbulla ( ale niedługo mogą zmienić upodobania). Nie mają żadnego doświadczenia ze zwierzętami i nie chcą mieć!!! Szukają zabawki (ma nie szczekać , nie brudzić, słuchać się i kochać ich agresywną sukę). Dziewczyna zazwyczaj pyta czy psiak, którego wytypowała zgadza sie z innymi i chce konkretnej odpowiedzi. Na poczatku sprawiali wrażenie bardzo zaangażowanych- przyjechali po psa, kupili mu smycz i szelki, niestety pies znudził się/ nie spełnił oczekiwań i już 9 godzin później chcieli go oddać.(żeby psa odebrać trzeba było niemal całą Polskę przejechać). Ludzie w 100% nieodpowiedzialni
Wiecej info na PW
http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=146

masienka napisala:
Nick na dogo to Ewcia2000 a na forum astowym Ewcia20. Dabrowa Gornicza lub Czeladz

jusstyna85 napisala:
Pare dni temu odezwała sie do mnie włąśnie jakaś Ewa i była bardzo zainteresowana Amstaffem-na wszystko sie zgadzała tylko nie na kastracje.Na koniec powiedziała, że takich psów może mieć ile cgce i je dowolnie wymieniać,bo ludzi łatwo można wziąć na litość.Może to ta sama

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas tak poszedl CC :(:(:( ...a potem wrocil...blakal sie po miescie...
teraz znow go nie ma...hmm...:(
niestety w schroniskach zwykle liczy sie jedna "sztuka" mniej, a gdzie pojdzie i czy nie wroci...nikt sie nie zastawia nad tym...

Posted

Greven napisał(a):
Jakie to wkurzające - pójdzie do pierwszego lepszego schroniska i wydadzą jej psa z pocałowaniem w rękę :angryy:

ja nie jestem schroniskiem :D

Nie dam Lucky'ego ot tak sobie, ale czas sie konczy, kasa tez....

W tym tyg nie było miejsca w lecznicy na kastrację. Moze w przyszłym tygodniu cos się ruszy.

Posted

Właśnie dzwoniłam umówić sie na kastrację Luckyego, okazało sie jednak ze koszt w stargardzie to 150 zł, a nie 120 jak mi wczesniej mówiono :(
Ile jest uzbierane?

No i domek, konieczny domek. Konczy sie styczeń...

Pomocy

• 2 weeks later...
Posted

doddy napisał(a):
I co z kastracją? Już po zabiegu?

Ksenka1 zrób mu jakieś ładne zdjecia portretowe na dworze. Ludzie są wzrokowcami w necie.

Jak tylko sie zrosnę, to nie bedzie problemu. Narazie TZ odpuścił, albo zapomniał, ze zaczął sie kolejny miesiąc więc póki co Lucky nadal śpi z nami.

Posted

TZ się obudził i zaczął jęczeć, a mi jest ciężko z ta połamaną girą i wyprowadzaniem psów na zmianę. No i muszę zabrac moją dobcie wreszcie od rodziców bo ich cierpliwośc też zaczyna sie kończyc...
Kto pomoże ogłosić Lucka?

Lusiu jest grzeczny, kochany, kot mu skacze po głowie, a ten nie reaguje. Czyściutki, posłuszny, niekłopotliwy.

Kochani pomocy bo...:shake::shake::shake:

Posted

muszą byćladne, portretowe zdjęcia, bo jak to nasza doddy powiedziala - ludzie są wzrokowcami...

Kurcze - Szczecin to przecież spore miasto - czy byl tam oglaszany np. w Gazecie Wyborczej czy innych lokalnych gazetach?

Posted

Oczywiście , Lucky był ogłaszany. Nawet rodzice systematycznie ogłaszają go w kontakcie.

Dzwonią ludzie, pytają o wiek i tu sie kończy rozmowa:-(

Z ortretami bedzie problem, ja naprawde ledwie sie ruszam, ale znalazłam kilka fotek z okresu świątecznego.

Posted

ksenka na niebieskim fo dawalam ci namiary na ludzi z wawy ktorzy byli chetni do adopcji naszej Abi, kontaktowalas sie z nimi ??? moze wzieli by twojego :roll:
dla przypomnienia numer do goscia 501611403