andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Kobito ja nie umim rysowac. :eviltong: to się naumiej!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chora jestem a Ty sie nade mna znecasz... Quote
ksenka1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie no baby sobie czata na Twoim watku Lucky zrobiły. Bierz!!!!! ;) Dopisek "Lucky", a nie Lucek:evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Andzia - błaaagam !!! jak tylko dostaniesz od doddy tą laurkę to ja zeskanuj i wklej gdzieś na dogo. Pośmiejemy się razem :evil_lol: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja jej moze narysuje taka w Paincie. To Wam wszystkim wstawie. Na przelewie moze byc i Lucek. I tak bedzie wiadomo o kogo chodzi. :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Ja jej moze narysuje taka w Paincie. To Wam wszystkim wstawie. Na przelewie moze byc i Lucek. I tak bedzie wiadomo o kogo chodzi. :eviltong: ja chcem odręczną a nie komputerową - a co - mogę pomarudzić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem tu wkleję i siem pośmiejemy!:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kochana jak wysle Poczta Polska to nie dojdzie bo przemyca jako zagrozenie terrorystyczne :diabloti: Quote
lukann Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 rozmawiałam ze szcecińskim tozem - za 80 zł zrobią kastrację i wystawią fakturę. wystarczy do nich zadzwonić powołać się na mnie i umówić na zabieg na priva wyślę szczegóły Quote
Agusia i Busiu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 lukann napisał(a):rozmawiałam ze szcecińskim tozem - za 80 zł zrobią kastrację i wystawią fakturę. wystarczy do nich zadzwonić powołać się na mnie i umówić na zabieg na priva wyślę szczegóły Ania brawo ! Dobra cenka 80 zł za odjajczenie :-D Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no to kiedy odjajczanie????? wysłałam 100 - więc powinno w takim razie starczyć!:lol: Quote
ksenka1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ah.... Szczecin to troche za dleko odemnie (80 km). Ale oki jesli jest 100 to niech bedzie. Ja resztę dołoże i zawiozę do Stargardu (30 km). Kurcze, ale fajnie, bedzie po jajach :) Umawiać sie już na ten tydzien? Quote
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ksenka - i jak jajca???? kiedy odlecą???? Quote
ksenka1 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 A pewnie po nowym roku :) Teraz mam trochę roboty, ale doczekacie się ;) A teraz zobaczcie jaki to agresywny pies, z siostrzenica która pierwszy raz na oczy widział. Paprykaaaa z Lucky'em Zobaczcie jak on błaga zebym go zabrała .... :cool: Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Już był pan bardzo zdecydowany na Luckiego, ale zaczął kręcić nosem na kastrację... i Dagmara mu podziękowała :diabloti: Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :help1: SZCZECIŃSKI POŁAMANY SZCZENIAK W OGROMNEJ POTRZEBIE :help1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357 Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Greven napisał(a):Już był pan bardzo zdecydowany na Luckiego, ale zaczął kręcić nosem na kastrację... i Dagmara mu podziękowała :diabloti: brawo dla dagmary...pseudohodowca niech sobie siebie porozmnaza i wlasnym dzieciom dobrych domow poszuka...moze nawet na adopcjach zarobi:cool3: Quote
ksenka1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Ja porozmnażam ;) Podepne się jeszcze do watu Luckyego z prośbą o zagłosowanie na Pro Equo o tu : http://www.patataj.pl/forum/post,kpk_styczen,8556.html Jeśli popieracie to co robimy, macie chęci i minutke czasu to prosimy o głosik. Dzięki Quote
ksenka1 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Kochani... Ten tymczas u mnie juz sie konczy. Coraz gorzej z kasą. Jesli do konca miesiąca Lucky nie znajdzie domu to..... Ja nie moge go oddac do schroniska. On tam zginie. To taki fajny i przyjazny pies, czysty i posuszny. Pomózcie:placz::placz::placz: Quote
olenka_f Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 chłopczyk w tarapatach, potrzebny dom na zaraz :modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts