Klaudus__ Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 O rany ! Dopiero teraz Cię odkryłam ;) Taka bida z Ciebie była a teraz taaaaki prze przystojny men :P Metamorfoza jest gigantyczna ! Miłość + poczucie bezpieczeństwa = prawdziwy cud ! Quote
doddy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dagmarko wyslalam Ci dzis 200zl. Przepraszam, ze tak dlugo :oops: Szukamy transportu dla karmy dla Luckygo. Karma jest w Poznaniu, wiec potrzebny transport Poznan - Szczecin. Ksenka ma problem z utrzymaniem finansowym Luckyego, wiec przydalaby jej sie pomoc! Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cholercia....trza o jakis cegielkach albo bazarkach pomyśleć!!!! Quote
ksenka1 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Dziękuję Kobity :) Doddy czy w wątku transportowym cos napisałaś? Być może w przeciągu tygodnia będę w Warszawie to jakoś bym wzięła karmę, ale to jeszcze nic pewnego. Druga sprawa-kastracja. Dzwoniłam do lecznicy z myślą ze będzie taniej i sama jakoś wysupłam kasę, ale krzyknęli mi 150 zł :shake: (można sprawdzić- tel 0-91 577-00-30-lecznica w Stargardzie) Pomocy.... I najważniejsze-SZUKAMY DOMKU DLA LUCKA!!!! Quote
andzia69 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no to podnosimy szczęściarza do góry!!!! Quote
doddy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Chcialabym przypomniec, ze Luky zbiera na wydmuszki... Dagmarko odebralas moze karme z Poznania? Quote
ksenka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tak odebrałam. Bardzo dziekuję. Lucky dostał od ciotki Kasi 3 wory i kilka puszek karmy. Puchy wcina az mu sie uszyska trzesą:loveu: Wydmuszki i domek na cito- on juz zbyt długo tu jest, potem bedzie problem:shake: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Siem cieszem, ze karma sie przyda. Przynajmniej na 2 - 3 miesiace masz karme z glowy. Kto dorzuci sie do kastracji? Quote
Greven Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dagmara, trzeba ruszyć z Mikołajami, było zainteresowanie. Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 doddy napisał(a):Siem cieszem, ze karma sie przyda. Przynajmniej na 2 - 3 miesiace masz karme z glowy. Kto dorzuci sie do kastracji? Ja???????:eviltong: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jak sie dorzucisz to Ci moge laurke narysowac :lol: Quote
ksenka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A macie już cos na kastracje? Ja kompletnie nic:shake: Quote
justine. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 trzymam kciuki za psiaka, w schronisku tylke astow ze glowa boli :shake: Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Jak sie dorzucisz to Ci moge laurke narysowac :lol: dobra - to zacznij rysować!:eviltong: na jakie konto wpłacać - na fundacyjne czy insze? Quote
ksenka1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ooo! Za Lucka sie bierzemy???? Jesli Ast sie zgodzi to na ich konto, a ja rachunek za wycinanko prześlę :) Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ksenka1 napisał(a):Ooo! Za Lucka sie bierzemy???? Jesli Ast sie zgodzi to na ich konto, a ja rachunek za wycinanko prześlę :) No to ni ma sprawy - wyślę na AST z dopiskiem Lucek - OKI???? Quote
lukann Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 dziewczyny jutro może uda mi się pogadać z wetem zaprzyjaźniony - może weźmie mniej za kastrację w każdym bądź razie jak tylko dostanę ekstra kaę to wpłacę na psiaka póki co bida:(:( Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Wysylaj. Z cym chces te laurkie?:loveu: hmmmmmmm....co by tu wymyśleć.... Ty i Mamba i Brenka i szczylek? Może byc???? Ino ma być ladna!:eviltong: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zdjecia bym chetnie wyslala jak ma byc ladnie... Bo tak to piknie nie bedzie :roll: Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Zdjecia bym chetnie wyslala jak ma byc ladnie... Bo tak to piknie nie bedzie :roll: Nieeee - ja chcem laurkie:placz::placz::placz: wlasnoręczną:placz::placz::placz: z autografem!!!!:eviltong: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jak ni ma wyjscia to narysuje karykaturki. Ciotaka co z watkiem Abibail? I co z nia? Bo mi wcielo.. :roll: Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Jak ni ma wyjscia to narysuje karykaturki. Ciotaka co z watkiem Abibail? I co z nia? Bo mi wcielo.. :roll: Abi jest zawieszona w próżnio ze względu na jej dobro, bo ponoć co niektorzy nieproszeni mogli coś przeczytac....:shake: To ma być pikna laurka - nie karykaturka:mad: Quote
Recommended Posts