natalia_aa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Prosimy Was o pomoc dla psow przebywajacych pod nasza opieka. Fundacja AST powstala niedawno a juz mamy wiele istnien uratowanych przez kilka miesiecy. Jako Fundacja mozemy juz brac udzial w tak szczytnej akcji jak ta, ale potrzebna nam Wasza pomoc. Dla Was to 5 min roboty, a dla naszych psow moze zbawienie. Prosimy nie badzcie obojetni. 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 8. zaznaczasz FUNDACJA AST i GOTOWE Bardzo Was prosimy o pomoc! Razem mozemy wiecej! Dawac, dawać ciotki głosujemy bo kociarze ida łeb w łeb i ciagle mamy ich na ogonie :) Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ksenka1 napisał(a):Ja dorwałam 10. Teraz tylko kastracja, ale co to dla mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W życiu wykastrowałam juz około 2000 osobników męskich-nie pytajcie jakich ;) no to widzę ,że cioteczka wprawiona nieźle :evil_lol: winszuję winszuję :diabloti: Quote
ksenka1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 No tyle ze to nie piesy, ale z piesem pewnie też bym sobie poradziła:p Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ksenka1 napisał(a):No tyle ze to nie piesy ... Rany boskie :crazyeye: Mam nadzieję że chodzi o koty lub konie. Bo jeśli nie to ... :eek2::shocked!: strach się bać. Quote
Greven Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja już przy tylu kastracjach psów asystowałam, że wiem, jak TO się robi :diabloti: Ale grzecznie poprzestanę na Mikołajach. Jeśli nic mi nie stanie na przeszkodzie, to organizuję pierwszą partię już w ten weekend i zaczynamy rozporowadzać! Quote
ksenka1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Puchatek napisał(a):Rany boskie :crazyeye: Mam nadzieję że chodzi o koty lub konie. Bo jeśli nie to ... :eek2::shocked!: strach się bać. Nie, nie koty, nie konie... Ale nie ma się czego bać;) Quote
dariaopole Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 mikołaje mikołajami, jajka jajkami a pieknotek o domek prosi !!! Quote
ksenka1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Oj prosi, prosi. Prosi też w imieniu "Pięknej astki w tragicznym stanie" :-( Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ksenka a czy u Ciebie jest Seven? Bo fature dostalam z tego samego miejsca. Dasz rade cos o nim napisac i wstawic dobre zdjecia? Bo niestety nie ma zdjec zachecajacych do adopcji a nie chcialabym aby siedzial w hotelu miesiacami. Quote
ksenka1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Doddy czytasz w moich myślach. Właśnie wybieram się na sesję z Luckiem-dziś będą zdjęcia z zabawy i zaraz będzie allegro :) Reszta na PW. Quote
Rafal84 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=259525509 a tu allegro dla Luckieg'o Quote
ksenka1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 doddy napisał(a):Ale ja o Sevena pytalam ;) Aaaaaa, no tak to prawda, przydałyby się fajne zdjątka Sevena. Sandra coś mówiła ze będzie u Gosi i coś pstryknie. Za pare chwilek nowy Luck:) Umcio dzięki za allegro- kurcze nie mogę go poprawić bo z logowaniem jest problem-cały dzień zresztą.... Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Milo patrzec na wesolego Luka. Ale chyba on nie ma 5 lat... Wyglada starzej... Quote
Greven Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Może mieć więcej, niż 5 lat, ale to trudno ocenić dokładnie. Quote
ksenka1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Trudno to ocenić obiektywnie. Ząbki są całe w kamieniu, ale nie są pościerane jak u starszego psa. Siwizna na pysku i głowie moze być wynikiem ogromnego stresu i zapewnie jest. Wszyscy wiemy jak pies wyglądał w schronisku... W każdym razie teraz będzie już tylko lepiej. Gdyby ktoś go komuś polecał to: -kocha ludzi -zazdrosny o inne psy (koty obojętne) -pięknie się bawi i zachęca do zabawy -uwielbia łóżko i kołderkę -nie boi się już gwałtownych ruchów -jest posłuszny, coś jak onek -kastracja nie -szczepienia i ks. zdrowia -jakaś kontuzja (czasem kiedy biega tylna łapka w górze) -oczka latają kiedy czemus się przygląda, lub czegos wystraszy Quote
dariaopole Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ksenka1 napisał(a):Trudno to ocenić obiektywnie. Ząbki są całe w kamieniu, ale nie są pościerane jak u starszego psa. Siwizna na pysku i głowie moze być wynikiem ogromnego stresu i zapewnie jest. Wszyscy wiemy jak pies wyglądał w schronisku... W każdym razie teraz będzie już tylko lepiej. Gdyby ktoś go komuś polecał to: -kocha ludzi -zazdrosny o inne psy (koty obojętne) -pięknie się bawi i zachęca do zabawy -uwielbia łóżko i kołderkę -nie boi się już gwałtownych ruchów -jest posłuszny, coś jak onek -kastracja nie -szczepienia i ks. zdrowia -jakaś kontuzja (czasem kiedy biega tylna łapka w górze) -oczka latają kiedy czemus się przygląda, lub czegos wystraszy no to kto chce takiego sympatycznego przystojniaka ??? Quote
Greven Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nikt nie chce, bo wolą kupować na allegro "niewiadomoco" za 150 zł :roll: Quote
ksenka1 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 a to "niewiadomoco" potem nie wyrasta Myslisz Sander o tym samym "aście" co ja?:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Greven napisał(a):Między innymi o tym :evil_lol: hyhy o jakim??:diabloti: ja mialam do czynienia ze szczeniakiem pittbula...tzm kazdy twierdzil ze to bedzie pitt...ja sie smialam...teraz jest jamnikowaty taki wafel:evil_lol: Quote
ksenka1 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Lucky- do góry chłopie. Kto da domek kochanej psince??? Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ksenka1 napisał(a):Lucky- do góry chłopie. Kto da domek kochanej psince??? no wlasnie domek potrzebny !!! Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 O rany ! Dopiero teraz Cię odkryłam ;) Taka bida z Ciebie była a teraz taaaaki prze przystojny men :P Metamorfoza jest gigantyczna ! Miłość + poczucie bezpieczeństwa = prawdziwy cud ! Quote
Recommended Posts