sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 przeczytalam wszytskie posty...i sie poryczalam...brawo dla was!! Quote
andzia69 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ciotka andzia zmęczona podrozą nad morze, ale podniosę szczęściarza!!! Quote
Agusia i Busiu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Lucky do góry! Taki przystojniak musi mieć nowy dom ! Quote
dariaopole Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 i jak tam Lucky ?? grzeczny chłopak jest ?? Quote
Agusia i Busiu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A gdzie nowe fotki przystojniaka ? Cioteczko popraw się ;-) Quote
ksenka1 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Skarby dla mnie doba za któtka jest. Dziś się poprawię i zrobię kilka fotek. Generalnie Lucky ma się dobrze, zaczyna się bawić kijkiem, przynosi mi rózne przedmioty żeby mu rzucać. Miał małe spięcie z moją suką-jest bardzo zazdrosny i kiedy ja go przytulam, żaden pies nie moze podejść do nas. Nie lubi też koni-nie wiem dlaczego. Próbował dziabnąć moją klacz, co skończyło się utratą jednego pazurka-oj jaki on biedny pokrzywdzony był.... Suma sumarum nie pozwalamy mu już na kontakty z psami, ani z końmi... Lucky ma zmienne nastroje-raz jest wesoły, skacze zachęca do zabawy, innym razem smutny, zamyślony... Myślę ze zanim w pełni się otworzy i dojdzie do siebie minie trochę czasu. Do wieczorka Quote
ksenka1 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Kolejna psina którą wirtualnie zaniedbałam- zaznaczam- WIRTUALNIE :) Lucky coraz bardziej się otwiera, bawi się, zachęca do zabawy, szaleje na włochaczy, na kocy, na dywanie i gdzie się tylko da. Quote
Diana S Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jakie zczescie widziec jak Luky odzywia.... Quote
ksenka1 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Tak powoli odżywa, ale przy tym jest cholernie zapatrzony w nas:shake: Narazie zostanie-jeszcze z miesiac-myślę ze w tym czasie uda się go doprowadzić do porządku, ale domek można zacząć szukac Pięknisiowi już;) Quote
andzia69 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dobry wieczor - na pierwszą poproszę!!!! Quote
ksenka1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Lucky właśnie chrapie na moim łóżku :) Rozłożył się na pleckach i świeci podwoziem:evil_lol: Dziś sprawdzałam jak reaguje na obcych. Kiedy ktoś podchodzi do bramy- Pies szczeka, ostrzega, ale kiedy podeszłam z nim blizej do ludzi- chował się za mną, spoglądał nieufnie, nie podchodził wcale. Kiedy znajomy chciał wejść Luck zrobił takie oczy ze wolałam go zamknąć. Popracujemy jeszcze troszkę :) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Greven Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 HOP na wirtualny spacerek :p :sg168: :painting: Dam go na główną PE, tylko proszę... przypomnij mi... On i Bora. Quote
ksenka1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Przypominam ;) I zdjątko podwozia na dobranoc :evil_lol: Szkoda ze na zdjeciu nie słychać jak on chrapie:razz: Quote
dariaopole Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no piekne ma te klejnoty piekne :loveu: mój jak sie tak wywala to dziewczyny go przychodzą wtedy oblizywać :evil_lol: Quote
olenka_f Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dariaopole napisał(a):no piekne ma te klejnoty piekne :loveu: mój jak sie tak wywala to dziewczyny go przychodzą wtedy oblizywać :evil_lol: świntuchy jedne , noooooooooooooooooo :mad: Quote
ksenka1 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 hm... to może ja nie bedę opisywała co robi mój Lord:evil_lol: Quote
Puchatek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Proszę się z psa nie śmiać. A murzyn ma czarne no i co? Quote
doddy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bo ma jajca Jakby nie mial to by sie nie czepialy. Quote
Puchatek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wy tak każdego co ma się czepiacie ? ;-) Quote
Greven Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To ja jeszcze w temacie jajców :evil_lol: Trzeba by Luckiego wykastrować, ale na to konieczny fundusz. Quote
Recommended Posts