Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ksenka1 napisał(a):
Jesli nie znajdzie się szybko dom...
Cholera jasna tyle psów znajduje tymczasy, a lucky nie!!!!!
:placz::placz::placz:

Ksenka - ile psów....my nie mozemy żadnemu znaleźc tymczasu, Lux połamany po operacji, w depresji, chcą go uśpić, ma tylko rok i...nie ma tymczasu, inne też siedzą w schronach - bo nie ma tymczasów, wszyscy zatkani:-(

Posted

[quote name='Greven']Mam pomysł, ale to nie jest nic pewnego i na pewno nie na już.
Nie mogę myśleć, że on odejdzie z tak głupiego powodu, jak... brak miejsca :shake:

nie wierzę!!!! :placz: To nie może być prawda.. przeczytałam już wczoraj tą złą wiadomość i zabrakło mi słów, żeby coś napisać... :shake:

A tak swoją drogą... nie wiem jak bardzo jest agresywny w stosunku do labka... ale mając dom.. może można, by było ich jakoś oddzielić na samym początku i powoli do siebie przyzwyczajać... (?)

Greven - przynajmniej napisz co to za pomysł... czas ucieka.. :placz:

Posted

wlasnie zalezy jak bardzo on jest agrewsyny w stosunku do tego labka...z reguly labki nie odpowiadaja agresja, wiec teoretycznie jest szansa z czasem je do siebie przyzwyczaic ale trzeba miec pojecie na ten temat i wiele cierpliwosci...a w sumie i tak moze sie nie udac...
ja wprowadzalam kiedys agresywnego ASTa do domu...6 miesiecy...tyle zajelo mi zanim moglam spokojnie psy zostawic razem...bylam wtedy jeszcze szczylkiem i pomagal mi szkoleniowiec...ale to trzeba tyle checi,cierpliwosci,nerwow...

Posted

Napisz proszę jak najbardziej wyczerpująco co wiesz o jego agresji do innych psów, zwłaszcza suk, Ty masz w domu kilka psów, więc Twoje wnioski i obserwacje powinny być jak najbardziej wiarygodne, wątek jest długi, nie mam czasu uważnie wszystkiego czytać, a z tego co pamiętam, to i tak nic konkretnego na ten temat nie było, chyba, że pomyliłam wątki :oops:- jeśli tak, to przepraszam, nie mniej, kwestią przypomnienia, napisz proszę na ten temat jak najwięcej.
No i okazuje się, że moje poprzednie pytanie jest znów aktualne:
Czy "nasz" Lucky ma aktualne szczepienia, odrobaczenie i tym podobne medyczne sprawy, no i gdzie on się znajduje, bo jakoś nie mogłam doczytać :oops:??

Posted

[quote name='ksenka1']
Z sukami jako, tako sie dogaduje. Trzebabedzie go przyzwyczaic, ale da sie. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, w domu wogóle sie nie załatwia (nigdy mu sie nie zdarzyło).
Jest bardzo grzeczny, posłuszny, bardzo podporządkowany opiekunowi, koty toleruje.
Lubi sie bawić, ale nie jest rozrabiaką, nie niszczy.

Znalazłam :oops: i to w dodatku odpowiedź na moje własne pytanie, ale dzięki temu Mały znów na pierwszej :cool1:

Niemniej, jakby może jeszcze coś dokładniejszego na myśl się nasunęło, to poproszę

Posted

Narazie Lucky zostaje u Kamila. Bardzo sie do psa przywiązał i nie chce go oddać.:multi:
Wątku jednak nie będę przenosiła i narazie pszosze modów aby tego nie robili:)

Bardzo dziekuję za zainteresowanie;)

Posted

Ksenka1 - ufff... chyba dbasz o moje ciśnienie :evil_lol: dziękuję, ale i tak wystarczająco jest wysokie ;)

miej go na oku, żeby nic złego mu się nie stało :-( i proszę o w miarę częste info, co tam się dzieje z naszym Szczęściarzem..

Posted

Oj, jak tak można ciśnienie regulować innym??? Mam nadzieję, że tym razem się uda, że ten domek u Kamila będzie juz na zawsze i uda im się pokonać wszystkie trudności!. Będę trzyamć kciuczki, żeby się powiodło!!! :calus:

Posted

A ja chciałabym się naprawdę cieszyć, ale jakoś jeszcze nie mogę, myślę, że radość przyjdzie dopiero za jakiś czas, jak się naprawdę okaże, że Lucky jest naprawdę bezpieczny i zaakceptowany.....................
Nie mniej trzymam kciuki za jego szczęście :razz:

Posted

Selket napisał(a):
Oj, jak tak można ciśnienie regulować innym??? Mam nadzieję, że tym razem się uda, że ten domek u Kamila będzie juz na zawsze i uda im się pokonać wszystkie trudności!. Będę trzyamć kciuczki, żeby się powiodło!!! :calus:

Oj wiem coś na temat tego ciśnienia. Narazie jednak jest ok. Dzis mój TZ wybiera sie do Kamila, więc zobaczy sie z Luskiem. Zdjęć niestety nie bedzie bo mam coś nie tak z kompem. Jak tylko otworze folder ze zdjęciami to wszystko sie zamyka :roll:

Posted

mam nadzieję, że już nie będzie regulacji ciśnieniowej w sprawie Szczęściarza ;) Oby on już został na zawsze i żeby było mu dobrze :calus:
Nie wiem co to może być...Zaptam TZ, ale pewnie się zaraz nafoczy, że kompa nie widzi to nie wie :evil_lol:

Posted

Wymiziaj zwierzaczki :calus:
Narazie TZ poradził:
a). wirus
b). błąd systemu (zrób reset i spr czy problem nadal występuję)
c).za mało pamięci (coś siedzie uruchomione i blokuje RAM)
d) w sumie to nie wiem, zapytaj Jacka (to nasz kolega infomatyk, jakby co to na pW dam do niego numer tel, przesympatyczny ludzik i na dodatek wie o czym mówi :evil_lol:)

• 3 weeks later...