Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę nie ma za co... jeśli tylko miałoby mu to uratować życie... Podam Ci maila na pw (bo tak będzie można najszybciej się ze mną skontaktować) i jeśli tylko będziesz wiedziała na jakie konto mam przelać, to proszę o info..

No Szczęściarz... czy Ty widzisz to światełko nadziei? ;)

Posted

doddy napisał(a):
Nie ma problemu. Mozemy uzyczyc konta. Wystarczy dopisek LUCKY.

no to suuuper... w takim układzie prześlę na razie na kaganiec.. a w międzyczasie zobaczę co się jeszcze da zrobić..

Posted

Kliknij na bannerek Kasi (doddy) tam znajdziesz wszelkie dane, w w tytule przelewu wpisz Lucky :)

Tu dwa zdjęcia jak Lucky reaguje na inne zwierzęta (zdjęcia dwa bo łazienka mała i nie objęłam całości)

Posted

hmm.. tak swoją drogą, to ciesze się, że jednak znalazło się wyjście awaryjne.. Podziwiam osoby, zadające sobie trud ratowania i uszczęśliwiania tych biednych stworzeń :(

Chciałabym też przeprosić, jeśli ktoś poczuł sie urażony, w którymś przeze mnie napisanych postów w tym wątku..

agpol - faktycznie nie doczytałam.. sorry :oops: Jednak przy tej ilości "potrzebujących" i ich rozbudowanych watkach... oraz małą ilością wolnego czasu, trudno czytać wszystkie posty.. W każdym bądź razie się poprawie, a przynajmniej postaram :p

Posted

Czy "nasz" Lucky ma aktualne szczepienia, odrobaczenie i tym podobne medyczne sprawy, no i gdzie on się znajduje, bo jakoś nie mogłam doczytać :oops:??

Trzymajcie kciuki baaaaaaaardzo mocno

Posted

Wiesz co ksenka :obrazic: Ale się ze stresowałam, świeczki w oczkach, że coś się stało, a tu wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi:
Opowiadaj wsystko!!!!

Posted

doddy napisał(a):
A co zmajstrowałaś?

a siem wk..łam i napisałam wiesz komu co o niej myślę i jej działalności i siem spodziewam bana - no chyba, ze mnie bardziej lubią niz tą osobę i go nie dostanę