doddy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie ma problemu. Mozemy uzyczyc konta. Wystarczy dopisek LUCKY. Wystawiłam takze Luckyego do adopcji wirtualnych. Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Naprawdę nie ma za co... jeśli tylko miałoby mu to uratować życie... Podam Ci maila na pw (bo tak będzie można najszybciej się ze mną skontaktować) i jeśli tylko będziesz wiedziała na jakie konto mam przelać, to proszę o info.. No Szczęściarz... czy Ty widzisz to światełko nadziei? ;) Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 doddy napisał(a):Nie ma problemu. Mozemy uzyczyc konta. Wystarczy dopisek LUCKY. no to suuuper... w takim układzie prześlę na razie na kaganiec.. a w międzyczasie zobaczę co się jeszcze da zrobić.. Quote
ksenka1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Kliknij na bannerek Kasi (doddy) tam znajdziesz wszelkie dane, w w tytule przelewu wpisz Lucky :) Tu dwa zdjęcia jak Lucky reaguje na inne zwierzęta (zdjęcia dwa bo łazienka mała i nie objęłam całości) Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 omg... same "agresory" w tej łazience siedzą ;P że jeszcze jej nie rozniosły.. ;) Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oh, masz gołąbka? Bosze ten pies mało tej łazienki nie rozniósł ;) Śliczny maluszek :loveu: Quote
desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hmm.. tak swoją drogą, to ciesze się, że jednak znalazło się wyjście awaryjne.. Podziwiam osoby, zadające sobie trud ratowania i uszczęśliwiania tych biednych stworzeń :( Chciałabym też przeprosić, jeśli ktoś poczuł sie urażony, w którymś przeze mnie napisanych postów w tym wątku.. agpol - faktycznie nie doczytałam.. sorry :oops: Jednak przy tej ilości "potrzebujących" i ich rozbudowanych watkach... oraz małą ilością wolnego czasu, trudno czytać wszystkie posty.. W każdym bądź razie się poprawie, a przynajmniej postaram :p Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja również podziwiam osoby, które tyle robią dla zwierzaków :calus: Quote
Weronia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no i nie trzeba usypiać od razu:) podajcie nr konta na wątku. Quote
agpol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Czy "nasz" Lucky ma aktualne szczepienia, odrobaczenie i tym podobne medyczne sprawy, no i gdzie on się znajduje, bo jakoś nie mogłam doczytać :oops:?? Trzymajcie kciuki baaaaaaaardzo mocno Quote
doddy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 O co chodzi? Oddałaś go do adopcji? Bo rozumiem iż nie uśpiałaś skoro jeszcze kilka dni mu dałaś. Quote
agpol Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ksenko, napisz proszę co się stało, bo nie będę mogła usnąć Quote
Tengusia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ksenka napisz co jest grane !!!!!! no i przedewszystkim co stalo sie z Luckym ????? Quote
ksenka1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Lucky jest w nowym domku !!!!!!!!!!!!:multi: :laola::cunao::laola::cunao::laola: Imprezkę czas zacząć ;) Quote
Tengusia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ksenka jestes okrutna tak nas nastraszyc :mad: a co to za domek ??? oczywiscie ciesze sie bardzo :multi: :p :lol: :loveu: :multi: Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wiesz co ksenka :obrazic: Ale się ze stresowałam, świeczki w oczkach, że coś się stało, a tu wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: Opowiadaj wsystko!!!! Quote
andzia69 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a ja nie wierzę:crazyeye: acha - gdyby mnie zbanowano to mnie szukajcie na tel albo na meila:angryy: Quote
andzia69 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 doddy napisał(a):A co zmajstrowałaś? a siem wk..łam i napisałam wiesz komu co o niej myślę i jej działalności i siem spodziewam bana - no chyba, ze mnie bardziej lubią niz tą osobę i go nie dostanę Quote
Recommended Posts