Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko czekać? Wcale nie.
Dajecie jakieś ogłoszenia do gazet lokalnych w miejscu gdzie jest psiak?
Rozwieszacie plakaty w lecznicach i w sklepach zoologicznych oraz miejscach spacerowania ludzi z psami?

Posted

Robilam wczoraj i dzis ogloszenia fundacyjnym pikusiom to oczywiscie i Lucky sie zalapal, narazie tylko tyle:

www.adopcje.org
www.adin.pl
www.animalia.pl
www.autogielda.pl
www.eoferty.pl
www.e-zwierzak.pl
www.etablica.pl
www.neeon.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.owi.pl
www.ogloszenia24.com
www.polskastrefa.eu/ogloszenia
www.populada.pl
www.szybko-sprzedam.pl
www.gielda.bai.pl
www.gumtree.pl
www.karusek.com.pl
www.kupiepsa.pl
www.mojpupil.pl
www.oferta.com (o ile dobrze zoruzmialam to w warszawkim wydaniu (chyba jakis anonsow) powinno pojawic sie jego ogloszenie dnia 26.03)

PS: Nie da rady lepszych zdjec mu pstryknac?
Ma chlopak allegro?

Posted

Dziękuję Natalio :loveu:

W taką pogodę nie ma szans na ładne zdjęcia-niestety taki mam "sprzęt":shake:
Przyznam ze był jeden piękny, słoneczny dzien, a ja byłam już bez gipsu, ale zapomniałam ze mam zrobic foteczki:oops:

Posted

TZ wozi aparat w aucie. Kiedy wchodze na dogo przypominam sobie o forkach.
Dobra jutro jest niedziela, więc zrobie, ale nie reczę za jakość. Jesli słonko sie pokaże może być dobrze, ale jesli bedzie tak jak teraz:cool3:

Jakie to maja byc konkretnie zdjęcia? Podpowiadajcie. W koncu Wy jestescie ekspertami ;)

Posted

Dlatego ze nie ma dla niego domu, nawet tymczasu. U mnie miał być krótko, jest już pół roku.
Jesli do 10 kwietnia nie zabiorę dobki od rodziców odwiozą ją do schroniska, a ja nie odbiorę dobki póki Lucky jest u mnie. I tak się kółeczko zamyka.
Do schroniska go nie oddam, bo znów się chłopak załamie. On nie może siedzieć w klatce...

Pomóżcie błagam- jestem załamana... Tyle psów znajduje domki- dlaczego nie On???:-(

Posted

A może mi ktoś napisać na PW jak on się aktualnie ma do innych psów/suk, jak z chodzeniem na smyczy, posłuszeństwem, dominacją itd
Chodzi mi o jak najdokładniejsze, aktualne i krótkie info - zwięzło i na temat :razz:

Posted

Greven napisał(a):
Świetne zdjęcia... oby pomogły :multi:

Oby, bo jak nie to ja będę miała depresję:-(

Z sukami jako, tako sie dogaduje. Trzebabedzie go przyzwyczaic, ale da sie. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, w domu wogóle sie nie załatwia (nigdy mu sie nie zdarzyło).
Jest bardzo grzeczny, posłuszny, bardzo podporządkowany opiekunowi, koty toleruje.
Lubi sie bawić, ale nie jest rozrabiaką, nie niszczy.

Posted

Ksenka psiak jesli sie nie myle jest psiakiem fundacyjnym, wiec jesli rzeczywiscie jego czas u ciebie dobiegl konca to porozmawiaj z Doddy ona napewno cos wymysli, moze poki co wezmie psiaka do kojca ale lepsze to niz uspienie :(
Ciezko znalezc nowy dom tym bardziej ze ostatnio znowu byl wysyp bullowatych :placz:

Posted

doddy napisał(a):
Niestety ja nie mam jak pomoc. Nie przewidzielismy, ze Ksenka podejmie taka decyzje.

A co z domem, ktory byl na niego chetny?

biedne psisko :placz: moze hotelik jakis albo cos nie wiem juz sama, przeciez nie mozemy mu tak poprostu pozwolic :(

Posted

Jak ktos bedzie dokladac do hotelu to oczywiscie, ze mozna go umiescic. Ale prawda jest taka, ze do pomocy finansowej pewnie chetnych nie bedzie.
Pchajacych sie do adopcji pewnie tez nie...
Kolejna kwestia to hotel. Kto by go w nim dogladal? Przeciez pod Szczecin go nie damy, juz wystarczy ze Sevenek musial siedziec w jakims syfie, ze zlapal grzybice i tone pchel...

Posted

A to teraz ksenka jest beee?
Kiedy psa juz dlużej trzymac nie mogę? Kiedy mnie na to nie stac.
Teraz chcecie dac psa do hotelu? A nie można mi było pomóc? Ja kiedy ja pisałam o karmę, miałam transport to Kasi przy kompie nie było?

Kasiu czy faktura za kastracje nadal nie doszła?

Jaką mam podjąć inną lepszą decyzje? Oddać Luckyego do schroniska? zeby znów przeżył dramat? Wolę zeby odszedł szczęśliwy.

Czyj jest w końcu pies?

Czym zajmuje się Fundacja AST jeśli nie może pomóc amstafowi?

Ile psów wyadoptowałyście od czasu kiedy Lucky pojawił się na Waszej stronie?
Czy wstawiłyscie na stronę jego nowe zdjęcia kiedy o to prosiłam?

Prawda jest taka ze AST sobie odpuścił, bo ksenka -dupa była i nie naciskała!

Posted

[quote name='doddy']Przeciez pod Szczecin go nie damy, juz wystarczy ze Sevenek musial siedziec w jakims syfie, ze zlapal grzybice i tone pchel...
Pies do kojca się nie nadaje!!!!!!!!!!