Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
a siem wk..łam i napisałam wiesz komu co o niej myślę i jej działalności i siem spodziewam bana - no chyba, ze mnie bardziej lubią niz tą osobę i go nie dostanę

a gdzie napisalaś??????? :) pokaż!! :evil_lol:

piesek juz w domku????? prosimy o szczegóły!!:loveu:

Posted

uomatkobosko! zawał!!!! ciekawe kto by mnie później rehabilitował i zbiórki dla robił... grrrr (może bym miała nawet wątek na dogo :eviltong:)

nie mniej... huuuuuuuuuura!!!! :multi: ciesze się niezmiernie!!! Mówiłam, że to imię do czegoś zobowiązuje ;) Szczęściarz :calus: i niech Ci tam będzie dobrze ;)

Posted

Anitko, akurat to przeczytałam, o ile o to chodzi, i uważam, że masz dużo racji w tym co mówisz. Nie piszę o sytuacji związnej z psami i działalności ludków, bo nie wiem kto ma rację kto nie ma, ale masz rację co do samych ludzików i ich zachowań. Niestety sporo osób krytukuje innych, samemu nic nie robiąc. Im dłużej chodzę po świecei tym bardziej się zawodzę...
Ale co z tym domkiem Lucky'ego, ktoś coś wie? :calus:

Posted

doddy napisał(a):
Napisz coś więcej :cool1:

Mówisz i masz ;)
Zadzwonili dziś do mnie ludzie z ogłoszenia które nadałam na Szczecin. Okazało się ze mieszkają w moim rodzinnym mieście, czyli w Stargardzie, 30 km od obecnego mojego miejsca zamieszkania :D
A że jechałam dziś na wizytę poadopcyjną do naszego konika, co prawda w druga stronę, ale co tam? Jak wsiadłam w auto to i pojechałam do ych ludzi. Czekał na mnie młody chłopak, mieszkajacy sam z kotem w domku, małum jednorodzinnym. Chciał psiaka do kochania i do stróżowania. Kiedy zajrzał do auta Lucky przywitał go gromkim i niskim Hau hau ;)
Chłopak odrazu zakochał się w nim. Spędziłam z nimi ponad godzinkę, opowiadałam o Luckym, zadawałam pytania.... I został :)

Posted

doddy napisał(a):
Anitko, jak Arka bana nie dostała to Tobie też pewnie nie dadzą. Zresztą za co? Normalnie w sumie napisałaś.

ale napisałam cos takiego:
" Arka - a ty to juz wszystkie rozumy pozjadałaś - zeby ci mózg nie pękł - a teraz bana poproszę" wiec niby obraziłam:cool3: i pisałam "brzydkie słowa":

" spieprzam stąd bo co niektórzy jestescie nienormalni!" :razz:

Ksenka - to jednak był cud:loveu::loveu::loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):

Ksenka - to jednak był cud:loveu::loveu::loveu:

Ktoś mi tu mówił ze 7 dni to za mało :cool3:

Właśnie rozmawiam z Kamilem (nowym opiekunem Luckyego) i jest nim zachwycony. Chce mnie wytatuowac za darmo za takiego wspaniałego psa:evil_lol:

Posted

Super, ufff! Ksenka daj znać gdzie jest Lucky to będę dyskretnie poglądać ;-) czy wszystko gra. No i duzo szcześcia dla psiaka, oczywiście w razie jakiś problemów wychowawczych czy cosik innego służymy radą i pomocą.

Posted

A właśnie :) To też bliziutko Ciebie Aga. Na Jagiellońskiej teraz mieszka psina. Jakby co to będę Cię nękała, ale mam stały kontakt z Kamilem więc narazie jest ok:multi:

Posted

Pechowiec, to jest pechowiec...
Jutro Lucky wraca do mnie. Sytuacja rodzinna Kamila uległa zmienia. Nagle wprowadza sie do niego jego dziewczyna z Labkiem. Lucky już dwa ray kłapnął na niego....:roll:
Cóż...
Znów prosze o pomoc, bo u mnie dobka już jest. W sumie 4 psy do rozdzielania, koty i inne zwierzaki:shake: