Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 doddy napisał(a):Zdjęcia są ale lipne. Ludzie są wzrokowcami przy szukaniu psów do adopcji w necie. Adopcja Blutka ruszyła pełną parą jak tylko Ania zrobiła super zdjęcia w lesie. zgadzam sie super fotki to podstawa sukcesu :razz: Quote
ksenka1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Dobra dobra... Już jutro lub pojutrze ściągam gipsowego buciora, więc pojedziemy gdzieś w teren i porobimy fotki jak tylko będzie pogoda;) Quote
Tengusia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 na dobranoc podrzuce Luckiego no i czekam z niecierpliwoscia na te super foty :grins: Quote
Tengusia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 przypominam niunka wszystkim !!! ksenka porob te fotki bo dziewczyny w katowicach robia akcje na rzecz zwierzakow i wystawilabym tak plakacik Luckiego ;) Quote
Tengusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no nie cioteczki kilka dni mnie nie bylo i nikt nie zaglada do Luckiego :( Quote
Tengusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 nowe allegro dla naszego misiaczka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=325614140 Quote
Tengusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 poki co jedna osoba do mnie napisala z zapytaniem ile pies ma lat i tyle :( Quote
ksenka1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Taaaaaa, bo wiek jest najwazniejszy:shake: Jesli jutro będzie ładna pogoda, wezmę Luśka gdzieś w pola, a jesli nie to w domu zrobię jakieś ładne zdjęcia portretowe. Quote
andzia69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdyby ktoś chciał wesprzec fundację AST to są śliczne kalendarze z astkami na ten cel: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327018174 Quote
Tengusia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ksenka i co z fotkami ??? jest wogole jakis odzew na jego ogloszenie ??? Quote
ksenka1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Juz wstawiam zdjęcia. Niestety plenerowych nie mamy:shake: :)Lucky pyta ciocię Doddy kiedy pyszna karma do niego przyjedzie ;) Quote
ksenka1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 A pewnie ze sliczny:loveu::loveu::loveu: Greven słusznie zauwazyła, że Lucky'ego trzeba poznać w realu, zeby docenic jaki to wspaniały pies i tak samo jak ja jest nim zachwycona. Podejżewam ze ci co dzwonia i pytaja o wiek- biliby się o niego gdyby tylko chcieliby go zobaczyć na żywo. Ast ideał! Zabawa zabawą..., siada, apotruje, bawi się w "berka", a przy tym jest bardzo posłuszny. Niesamowicie zapatrzony w przewodnika (we mnie:grins:) Takiego psa ze świeczką szukac:candle: a on bidulek tak długo nie moze domku znaleźć :( Quote
Tengusia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ksenka ja gdybym miala znowu adoptowac AST czy tez innego psiaka to tylko doroslego wlasnie ze wzgledu na ich charakter i oddania, one wiedza co moga stracic i dlatego tak bardzo przywiazuja sie do nowych wlascicieli. Quote
Tengusia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Lucky wspanialy psiak przypomina sie wszystkim :painting: Quote
ksenka1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Przypominamy się :) Najwspanialszy pies pod słońcem czeka na tego jedynego opiekuna:loveu: Quote
Weronikaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ojej ojej ! jakie ma wspaniałe imię :loveu: Szczęście ... Quote
natalia_aa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wiosna sie zbliza, pogoda coraz ladniejsza i nawet slonce swieci czasami, wiec co z tymi zdjeciami w plenerze? Quote
doddy Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Lucky pyta ciocię Doddy kiedy pyszna karma do niego przyjedzie O co chodzi? :oops: Ja mam jakąś karmę dla niego? Miałam na zbyciu w Poznaniu 4 worki po 15kg to dałam. Faktury za kastrację nie dostałam. ;) Więc nie zapłaciłam nic. Jeśli mamy dać Luckyemu karmę - ok. Mamy pewnie jeszcze jakies worki w Warszawie. Tak więc trzeba szukać transportu. ;) Quote
ksenka1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 3 worki były i prosimy o kolejne bo już się papu skonczyło. ;) Transport to raczej nie bedzie problem. Jedzie od nas kon do Wawy, więc jakoś to rozwiązemy :) Fakturę nadam jutro. Możecie "odświeżyć" Luckyego na waszej stronie? Opisać go ładnie...;) Quote
Greven Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Podnoszę aścika :loveu: Ogon ma jak bicz, może jakiś sado-masochista się na niego skusi :diabloti: Quote
Recommended Posts